مودم فرقي نداره چه مدلي باشه
فكر مي كنم الان tp link ارزون تر از بقيه باشه
در حد 30-35 تومن
مودم فرقي نداره چه مدلي باشه
فكر مي كنم الان tp link ارزون تر از بقيه باشه
در حد 30-35 تومن
من رو راهنمایی کنید ممنونم.
با سلام خدمت اساتید:
من قراره از آسیا تک ،adsl بگیرم به همین منظور قصد خرید یک مودم رو داشتم؛ به همین منظور از شما اساتید محترم در خواست دارم مرا در این زمینه راهنمائی فرمائید؛در ضمن در صورت امکان در مورد گارانتی و قطعات موجود درجعبه هم توضیحاتی ارائه فرمائید .پیشاپیش از شما سپاسگذارم.
قیمت :تا 50000تومان
یک پورت lan
مودم ربطی به سرعت نداره
سلام
مودم خود شرکت رو نگیر که واقعا افتضاحه
مودم های خوب زیاده
مثلا Asus 602am که یه پورت lan و یه پورت usb داره
قیمتشم 40 تا 45 هست
با اکثر شرمتهام سازگاری داره
ممنون![]()
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم که اعصاب خرد کن است . دو سه روزه که که خط من قطع و وصل میشه و این قطع و وصل چند دقیقه تا چند ثانیه است . نمیدونم مشکل از کجاست ولی خود ویندوز موقع خطایابی میگه که مشکل از DNS است و خطای dns may be experiencing problem را میده .
مدل مودم هم D-LINK 520 T روتر دار است و سیستم هم WINDOWS7 .
سلام برهمگی
من یک مودم D-Link 2640T دارم .
از دیروز با وایرلس این مودم مشکل پیدا کردم . دیگه چراغ wlan روی دستگاه روشن نیست و فقط اول روشن کردن مودم روشن می شه و بعد خاموش می شه 1 همه تنظیمات مودم را هم چک کردم مشکلی نیست . پورت lan بخوبی کار می کنه اما wlan قطعه و سیگنالی ارسال نمی کنه ؟ ممکنه فرستند اون سوخته باشه ؟
ممنون از راهنمایی
سلام برهمگی
من یک مودمD-Link 2640T دارم .
از دیروز با وایرلس این مودم مشکل پیدا کردم . دیگه چراغwlan روی دستگاه روشن نیست و فقط اول روشن کردن مودم روشن می شه و بعد خاموش می شه 1 همه تنظیمات مودم را هم چک کردم مشکلی نیست . پورت lan بخوبی کار می کنه اما wlan قطعه و سیگنالی ارسال نمی کنه ؟ ممکنه فرستند اون سوخته باشه ؟
ممنون از راهنمایی
با سلام وتشکر از شما :
اآیا گارانتی بخصوصی را هم پیشنهاد میکنید؟
خب شما dns دستی بده ببین مشکلت رفع میشه یا نه
dns1: 4.2.2.4
dns2: 192.9.9.3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)