مشکل من با گاج زرد اینه که نمیدونم سوالارو درس به درس جدا کرده یا یکسری سوال امتحانی رو باهم گزاشته،کسی اطلاع داره که جه طوریه؟
مشکل من با گاج زرد اینه که نمیدونم سوالارو درس به درس جدا کرده یا یکسری سوال امتحانی رو باهم گزاشته،کسی اطلاع داره که جه طوریه؟
آقا براي عربي اول هيچ كتاب درست و حسابي نيست ؟ ميخوام يه كتابي باشه كه زمينه يادگيري كتاب محوري گاج براي عربي 2 رو فراهم كنه . البته خودش همه كتاب اول رو خلاصه كرده ولي مطمعن نيستم كافي باشه . . .
انرژی اتمی برای اول دبیرستان کتاب نداره؟
قلمچی فکر کنم عربی 1 داره البته cd خوب ولی خوب درس داده یعنی واسه گاج سبز 2 زمینه سازی میشهآقا براي عربي اول هيچ كتاب درست و حسابي نيست ؟ ميخوام يه كتابي باشه كه زمينه يادگيري كتاب محوري گاج براي عربي 2 رو فراهم كنه . البته خودش همه كتاب اول رو خلاصه كرده ولي مطمعن نيستم كافي باشه . . .
سلام
حالا که داری زبان انتخاب میکنی منم 2 تا پیشنهاد دارم:
1 - کتاب سبز جامع => خودمم همینو میزنم
2 - کتاب کنکور شبقره => دوستم داره گرامرای زبان 3 رو ازون میزنم خیلی روون توضیح داده
خوبی کتاب سبز اینه که : به قول خودشون تست درسای قبل رو هم توی هر درس اوردن اما بدیش اینه که اونقدر تست واژگان میزنی که اصلا حالت از تست به هم میخوره بعد یه مدت!! من اینجور شده بودم، البته پارسال یجای کارم گیر داشت : یهویی تو ی یه هفته مثلا 3 درس رو با هم میزدم بعد میرفت تا 1 ماه دیگه
Vase emtehan nahai gaje siyah khobe
Soala emtehan nahaye salaye akhiro mabhas be mabhas gozashte.eyne mikro mimone
Aliye.man khodam ba on kar kardam
دوستان واقعا معذرت میخوام . در لیستی که دادم یه اشتباه وجود داره . دکتر سبطی کتاب آرایه ای ادبی نداره من منظورم دو تای دیگش بوده
باز ببخشید
Last edited by nits; 27-11-2009 at 17:48.
دوستان کسی اون 4 جلد کتاب اقای اناری رو که برای زبان زده داره . منظورم اون 4 جلدی که اندیشه سازان میزد و هنوز با مبتکران ادغام نشده بود . یکی قرمزه / یکی آبی / یکی قهوه ای و یکی هم کرم رنگه . کسی اونارو داره ؟
خب همه میدونن بدون شک کتابهای آقای اناری نظیر نداره . من اون 4 جلد رو دارم . البته برای قدیمه . نمیدونم چاپ میشه یا نه
خواهر من الا ن رشته ی دانشگاهیش زبان و ادبیات انگلیسیه . برای شرکت در کنکور زبان این 4 جلد رو خوند . میدونید درصداش چقدر شد ؟. زبان عمومی 100% و زبان اختصاصی رو زد 91% .البته چون عربی رو خوب نزد رتبش اومد پایین . 4 ساله پیش کنکور داد .
من هم بدون شک از اینا استفاده میکنم . اگه هنوز هست بگیرین
من گاج رو به شما پیشنهاد کردم ( برای گرامر) چون یه کتابه و کلا تحت پوشش میده تمام مباحث گرامری رو
و اونقدر هم کتاب حجیمی نیست که نشه تموم کردم. برای کسایی که میخوان از الان زبان رو شروع کنن همین کتاب خوبه
( دوستان باز هم میگم این کتاب گرامر جامع زیان انگلیسیه گاجه و با کتاب تست گاج 3 و پیش اشتبا ه نگیرید ) . خب معلوم دیگه اگه قرار باشه درسنامه های ابتدای کتاب تستی زبان 3 و پیش گاج رو بخونین هیچی گیرتون نمیاد . باید از پایه شروع کنید
خب تمام حرفهای بالا برای کسایی بود که میخوان به 25 سوال زیان جواب خوب بدن . کتاب گرام گاج جمع و جوره
اما برای اختصاصی زیان فقط شهاب اناری . اگه اون 4 جلدی که گفتم هنوز چاپ میشه حتما بخرین . ولی فکر نکنم بشه
خب من کسی رو دارم در مورد زبان انگلیسی راهنماییم کنه ( منظورم خواهرمه ) . من با مشورت اون کتابهای زبان رو انتخاب میکنم
خب بالاخره کنکوریها تجربه دیده اند دیگه . ولی اون به خود من کتاب های مبتکران رو پیشنهاد کرده .
یک تو صیه : کتابی رو بخونیین که مصالب اون رو راحت میفهمین . همه کتابها خوبند . فکر نکنید من کتابهای مناسب معرفی نمیکنم
من سطوح آموزشی رو هم در نظر میگیرم
یکی ممکنه با گاج راحت باشه . یا با مبتکرا ن یا .... .
در پناه حق
اون دوستی که گفته بود برای حسابان یه چیزی برات میگم دیگه خود دانی:
داداش بزرگه دوستم تعریف می کرد می گفت دوسالانه قلم چی گرفته امتحان نهایی حسابان 19.5 گرفته....
برای انگلیسی هم من گاج سفید و کم حجم خیلی سبز + واژگان خیلی سبز دارم خوبه
ولی اینو بگم از بس سریال زیر نویس نگاه کردم انگلیسیم ناخودآگاه بهتر شده
دستت درد نکنه که کمکم کردیاز سال 81 تا 86و دارم.
برای همین دنبال یک کتابم که این سوالارو مبحث بندی کرده باشهحتی بعضی از دبیران مثل دبیرای پارسال ما سوالات ترم اول رو از روی سوالات امتحان نهایی سال های قبل میدادند.برای ترم اول هم حتما سوالات امتحان نهایی رو بخون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)