سلام
من تو بخش Become a Legend مشکل زاویه ی دوربین دارم!
برا تعقیب مکان توپ خوبه اما وقتی توپ دست خودمه نمیتونم درست جه بدم چون زاویه همش عوض میشه و یهو بازیکن میچرخه به یه طرف!
سلام
برا تعقیب مکان توپ خوبه اما وقتی توپ دست خودمه نمیتونم درست جه بدم چون زاویه همش عوض میشه و یهو بازیکن میچرخه به یه طرف!
کیت سرورهای PES 6 و PES 2008 رو باهاشون کار کردم اونها توشون یه پوشه به اسم GDB داشتن که توی این پوشه
پوشه هایی به اسم Ball - boots - face - stadiums بود که فایلهاشو توی اینها کپی میکردیم و لودشون میکرد با کمک dll
که توی خود برنامه بود ولی توی PES 2009 توی کیت سرورش اگر HELP رو نگاه کنی هنوز dll این پوشه ها رو نگذاشته باید صبر کنیم که کیت سرور با ورژن بالاتر بیاد که این dll هارو داشته باشه به نظر میاد این کیت سرور ورژن دموی این بازیه من خودمم هر روزتو سایتهارو میگردم که ببینم که کیت جدید تر گذاشتن یا نه هر وقت که کامل و قابل اجراشو پیدا کردم حتما توی تاپیک میگذارمش
Last edited by Mohammad_Sn2001; 23-10-2008 at 02:20.
من این را دانلود کردم...
بد نیست لباسهای انگلیس و اسپانیا به طور کامل درست میشه.
تنها مشکلش که کوچیک هم هست اینه که نقل و انتقالات کامل انجام نشده!
شما از چه دوربینی استفاده می کنی؟
سلام
در مد become a legend بهتره دوربین را روی بازیکن تنظیم کنی تا فقط اون را نشون بده.
یک دوربین هم به نام player داره که شدیدا فاز میده دوربین از پشت شما هست و فقط خودتون را در زمین نشون میده که دیگه حس طبیعی بودن بازی خیلی میره بالا....
به نظر من بهترین زاویه دید که به هم جای زمین دید کامل داره و میشه فضاهای خالی رو راحت تر پیدا کرد
Camera Type = Vertical Wide
Tailing Camera = Player
هستش من خودمم با این زاویه دید بازی میکنم هم کلی نشون میده هم میشه راحت توی عمق فرار کرد
وقتی که با مدافه های حریف تو یه خط میشی برات عمقی هوایی میندازن که راحت تر تک به تک میشم
برای نقل و انتقالات دارم روش کار میکنم فقط مشکل اساسی تیم ایرانه که معلوم نیست کی به کیه اگه کسی اسامی درست و دقیق تیم ملی روداره بنویسه که اپشن فایل درست رو اپلود کنم بذارمش تو تاپیک
ولی یه چیزی کونامی تو گزارشگرا خییلی ضعیف کار میکنه نمیدونم چرا؟
این مشکلی که تو گزارش وجود داره اعصابمو ریخته به هم...
ولی بقیه مواردش فوق العادس خیلی طبیعیه
یه کفش خوشگل از نایک
این هم چند تا کفش نایک
هر دو در سایت زیر قسمت کفش در pes 2009 --پایین صفحه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم اشکال گزارشگر شما و بعضی از دوستان چیه واسه من که خوب گزارش می کنه
سلام دوستان
من هر چي گشتم نتونستم بايرن مونيخ رو پيدا كنم بدون بايرن هم اصلا بازي بهم كييف نميدهميشه راهنمايي كنيد بايرن كجاي اين بازيه يا چيزي هست كه بشه با نصب اون بايرن به بازي اضافه بشه اگه كمك كنيد ممنون ميشم
![]()
بچه ها سلام
ما که نوز توی رامسر بازی رو نگرفتیم.
یکی آورد گفت که خرابه
اینم برای شما برین حالشو ببرین:
IRAN
Kiricas-
Naurhodozan-
Hossadoni- Hosseini
Agadiy- Asadi
Dagaka- Kaebi
Nerthojad-
Bezasoo- Bengar
Ogolosadeh-
Goslinzadeh- Gholamnejad
Negodazen- Nekounam
Elsaibi-
Shargui-Shojaei
Telmbarak- Andranik (Teymourian)
Maganuchi- Madanchi
Maquelweid- Mahdavikia
Jallbre- Jabbari
Zezak- Zandi
Kaquetz- Karimi
Vednikram- Vahedi Nikbakht
Mermeday-
Khanam- Khatibi
Kamarapon- Kazemian
Hatenheis- Hashemian
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)