سلام
از دوستان شیرازی سوال داشتم
دنبال یه موسسه زبان خوب تو شیراز هستم
لطفا اگه کسی میشناسه بگه
ودیگه انکه کدام یک از کتابهایی که الان داره تدریس میشه بهتره از جمله kac و تاپ ناچ و اینترچنج
سلام
از دوستان شیرازی سوال داشتم
دنبال یه موسسه زبان خوب تو شیراز هستم
لطفا اگه کسی میشناسه بگه
ودیگه انکه کدام یک از کتابهایی که الان داره تدریس میشه بهتره از جمله kac و تاپ ناچ و اینترچنج
حالا من تا این حد تونستم....دوستان دیگه کمک بیشتر میتونن بکنن
my systems restart just in gameplay time of dota allstars map with 1.24B OR C patch...as it doesnt happen in other maps...whats the problem???thanks in advance
درسته .. اصولاً در زبان انگلیسی از اینطور اصوات که اصطلاحاً بهش میگیم Interjection بیشتر وجود داره .. کاربرد اینها رو هم میشه راحت از توی دیکشنری دید ..
مثلاً hmm به نشانه تفکر و تعمق و تامل در مورد یه مساله--- یا yeah که میتونه با توجه به موقعیت خیلی معنی بده (ایول -- همینه - اینه - آهان -..) -- yuck هم برای بیان نفرت و انزجار و بد اومدن از چیزی --- یه چیزی مثل "حالم بهم خورد" ...
همونطور که گفتم ما در فارسی Interjection کمتری داریم و معمولاً از جملات و واژگان کاملتر و معنادار تر برای بیان همون احساسات استفاده می کنیم.
بهترین روش یادگیری لغات چی هستش؟واسه من خیلی سخته که یه لغت رو چند بار تکرار کنم و دوباره فردا همون رو تکرار کنم و نمیدونم که حفظ کردم یا نه.
با سلام به همه
من فكر ميكنم زبان نصرت يكي از بهترين روشها براي يادگيريه
اگه كسي نصرت 2 درسهاي شماره 63 و 64 داره بزاره لطفا
![]()
قبلا خیلی در مورد روش ها و توصیه ها برای یادگیری واژه (و البته مهارت های دیگه صحبت شده) .. کافیه یه سرچ بزنی .. برای شروع اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
سلام
برای شرکت نمایشگاهی ارمغان کهربا این ترجمه به انگلیسی درست هست یا نه
armaghan kahroba fair company
من موندم این بنده خدایی که این سوال رو از من کرده چه اصراری داره این نمایشگاهی باشه به هر حال درست میتونه باشه این یا نه ؟
خلاصه شدش میشه گفت
armaghan kahroba fair.co
?
دوستان لطفا بگین کدامیک از کتاب های که در کانون زبان های مختلف تدریس میشه بهتره و جدید تره
اینترچنج
تاپ ناچ
kac
و یا کتاب های دیگه
البته من این رو شنیده ام که مثلا شرکت ، "شرکت نمایشگاهی" هستش .. بعنوان یه اصطلاح .. حالا یا همین faic company که گفتی .. exhibition company هم میگن و مرسوم تره به نظرم.
معنی این جمله چیه:Got change for a nickel?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)