با سلام
شخصی که میخواید چت صوتی داشته باشید رو به کنفرانس دعوت کنید و اونجا voice بدید
-
پ.ن: دوستان یه محبتی کنن و نقل قول بگیرن از پاسخا چون نمیفهمیم چی به چیه
با سلام
شخصی که میخواید چت صوتی داشته باشید رو به کنفرانس دعوت کنید و اونجا voice بدید
-
پ.ن: دوستان یه محبتی کنن و نقل قول بگیرن از پاسخا چون نمیفهمیم چی به چیه
منم این مشکل رو دارم
با اینترنت ایرانسل کانکت میشم و یاهو مسنجرم این اخطار رو میده
البته هر از چندگاهی باز میشه! مثلا الان بعد از چند بار امتحان باز شد و الان مشکلی نداره؟!
وقتی میرم بیرون کافی نت راحت باز میشه و مشکلی نداره ولی با اینترنت ایرانسل مشکل داره! نمی دونم چرا؟
همکار گرامی اگه شما امتحان کردید و درست شد خبر یدید
من فکر کنم اگه مشکل شما فقط با اینترنت ایرانسل هست و با کانکشن های دیگه مشکلی نداری مثلا با خود پی سی، احتمالا مال اون شناسه ای هست که ایرانسل به شما میده. چون قاعدتا نباید با کانکشن های دیگه مشکل داشته باشه کسی. من که راحت کانکت می شم. ولی ایرانسل فکر کنم مشکل داره. و مشکل از تحریم نیست. شایدم از پورت هایی که به شما میده بسته هستش که نمی تونی کانکت شی.
یه سوال. این جا گفتن معرفی بوتر و -- ممنوع. من معرفی نمیخوام. فقط میخوام جواب بشنوم.
اگه کسی با گوشی آن بشه تو یاهو، میشه شمارشو در آورد؟ دوستان خرده نگیرن من فقط جواب میخوام اونم جواب علمی با توضیح به هیچ وجه روش نخواستم. مرسی!
یعنی ممکنه مشکل از isp باشه؟
من از لایزر سرویس می گیرم حالا باهاش صحبت می کنم نتیجه رو می گم![]()
میخوام نصب کنم همش اینو میگه..... کمک. همه ورژنها میگهه. قبلا داشتم الان نمیدونم چرا نمیشه
ویندوز 7 دارم.
![]()
Last edited by masoud.b; 15-10-2010 at 19:34.
سلام دوست عزيز شما براي ويندوزتون يوسر تعيين كردين؟
احتمالا دسترسی محدود به کامپیوتر داری (Limited) باید برای نصب Admistrator باشی.
موفق باشی
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
احتمالش هست.![]()
یه نفر هست که همیشه اینویزیبل وارد میشه ، من چطوری میتونم هر وقت وارد شد خبر دار شم؟
یه نفر هست که همیشه اینویزیبل وارد میشه ، من چطوری میتونم هر وقت وارد شد خبر دار شم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)