تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 1004 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام بر علیرضای عزیز

یادته اون موقع که من می گفتم باید یه جوری پهنای باند رو پر کنی؟ من خودم فقط از مدیافایر دانلود می کردم

اون موقع من شب و روز با 119 دانلود می کردم ولی شبها اگه یکی دوتا لینک میذاشتم برا دانلود نهایتا تا 80 پر میشد اما وقتی 4 تا لینک از مدیافایر میذاشتم پهنای باندم کامل پر میشد، اینکه شما میگی ساعت 6 تا 7 میچسبه سقف بنظر من اگه از ساعت 12:30 لینکهایی که میذاری برا دانلود از سروری مثل مدیافایر باشه همون 210 تا راحت پر میکنه

یه بار تست کن ببین میشه یا نه، یعنی همه لینکهات از مدیافایر باشه و همزمان 4 تا بذار برا دانلود
    چشم استاد مدیافایر رو تست می کنم ج می دم

2. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا یه سوال اگه خط تلفن PCM باشه بای چیکار کرد؟
    اونوقت فقط از مخابرات می تونید سرویس بگیرید

ضمنا فارسی بنویسید تا مدیرا و ناظرای انجمن در تاپیک رو تخته نکنن

با تشکر

چشمت بی بلا دکتر

راستی کسی اینجا از Google Talk استفاده می کنه ؟؟؟ من هر چقدر سعی می کنم لاگین نمیشه !
    Last edited by urumchi; 25-01-2012 at 19:27.

4. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه troy3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مـــــهـــــابـــــاد

پيش فرض

باشه چشم فارسی مینویسم.

یعنی اگه خط تلفن PCM باشه من مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم؟
    راهی نیست؟

6. این کاربر از troy3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

باشه چشم فارسی مینویسم.

راهی نیست؟

تنها راهش کندن زمینه بعد اگه کابل رو پیدا کردی اونوقت باید کابل رو وصل کنی به جایی که سیم مسی هست
    بعد باید مواظب سیم ها باشی همچنین ممکنه ماله همسایه ها هم قطع بشه باید یه فکری هم به حال اونا بکنی

8. این کاربر از SALAR45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان بنظر شما با توجه به سرعت دانلود من که نهایتا به 30KB میرسه، چیکار کنم؟
    ناراحت نباش. فعلا دارن یکی یکی آپلود سنترها رو مسدود -غیرفعال- میکنن دیگه به راحتی نمیشه فایل دانلود کرد! بنظرم فایلهایی که نیاز داری رو دانلود کن و در این شرایط برای زیر یک گیگ ارزش نداره سیستم اینقدر روشن بمونه (البته ناچاریه والا زیر چند گیگ اصلا نبایست سیستم رو روشن گذاشت)
    تو ارومیه پینگ 200 کدوم شرکت ها دارن ؟ برای آیپی اروپا و آمریکا .

مردیم از پینگ بالا با این مبین نت .
    پینگ اروپا بد نیست معمولا زیر 200 هست (خصوصا آلمان و علی الخصوص هتزنر). سمت امریکا اگه سرور سمت غرب امریکا باشه وضع جالب نیست (مثلا لس آنجلس!) ولی آتلانتا خوبه پینگ حدودا 250 میده

آسیاتک نمایندگیش همین ماکس نته ولی شده زمانی که دوستان پینگ زیر 200 برای 4.2.2.4 میذاشتن پینگ من به 350-400 هم برسه. از نظر پینگ بدون شک مخابرات در شرایط بهتریه
    سلاو کاکه
    پینگ کی به حد زوره.
    بله قیمته کان یـــکـــن , فقط 500 تمنی فرقه.
    یک سوال: اگه خط تلیفونی PCM بی دبیه چ بکی؟
    دست خوش بی
    لگل او تورکانه چاک پـــک هاتوی!
    والله کردی نه‌زانم
    ----
    روی خط pcm دو کار میشه کرد. یکی اینکه صاحب تلفن بره مخابرات منطقه و یه درخواست بده جهت تبدیل به خط مسی که اگه امکانش باشه انجام میدن
    یا هم اینکه از مخابرات سرویس بگیری. البته میتونی 50 تومن بدی و یه خط تازه بگیری (حتما موقع خرید هم عنوان کن که برای دریافت سرویس adsl این خط رو میگیری که دیگه در این شرایط بدون قیدو شرط یه خط روی سیم مسی تحویل میدن)

10. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

تو ارومیه پینگ 200 کدوم شرکت ها دارن ؟ برای آیپی اروپا و آمریکا .

مردیم از پینگ بالا با این مبین نت .
    فقط مکس نت یه همچین پینگی میده اونم فقط بعضی وقتا ! شاید باور نکنی من چند ماه پیش برای دانمارک پینگ 130 گرفتم . ولی اینا فقط موقتیه . الان برای اروپا 200 و برای آمریکا 270 میده.

سلاو کاکه
    پینگ کی به حد زوره.
    بله قیمته کان یـــکـــن , فقط 500 تمنی فرقه.
    یک سوال: اگه خط تلیفونی PCM بی دبیه چ بکی؟
    دست خوش بی
    لگل او تورکانه چاک پـــک هاتوی!
    ----------
    آقا یه سوال اگه خط تلفن PCM باشه بای چیکار کرد؟ امکان داره مشکل پیش بیاره؟ (اگه سوال بی ربط بود لطفا" جواب ندید)

ممنونم

اگه میدونی خونتون از این ارتباط داده ها دور نیست باید ازونا وایرلس بگیری ! بهترین پینگ تو کل استن مال اوناست !

دوستان بنظر شما با توجه به سرعت دانلود من که نهایتا به 30KB میرسه، چیکار کنم؟

1- شبها سیستم رو خاموش کنم و قید دانلود رو بزنم ( چون بیشتر از 700 مگ نمیشه گرفت )

2- بی خیال پول برق و استهلاک سیستم و ... بشم بذارم تا صبح دانلود کنه ( فقط برای 700 مگ )

3- فقط چیزهایی که واقعا با ارزش هستن رو دانلود کنم و بعد از اتمام دانلود سیستم رو خاموش کنم

فعلا که خودم فقط آلبوم موزیک و نرم افزار دانلود میکنم ( هر شب حدود 200 مگ ) و طرف گیم و فیلم نمیرم

آهای اونایی که هر شب 2 گیگ دانلود می کنید !!! خواستم بگم خوش به حالتون
    باید منو ببینی واسه 500 مگ کل شبو دیگه روشن میزارم ! ولی جدا میتونی خیلی از دانلودای غیر ضروریو بیخیال شی . موزیک هم که میشه راحت گرفت.

ضمنا فارسی بنویسید تا مدیرا و ناظرای انجمن در تاپیک رو تخته نکنن
    تو پست قبلیم که کوردی بود گفتم "بیا همشهری که اینا همش با هم ترکی حرف میزنن. همش هم تقصیر این حسی fanoos_talaee هست با این Xpam . یکم دلم خنک شد "

12. 3 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ناراحت نباش. فعلا دارن یکی یکی آپلود سنترها رو مسدود -غیرفعال- میکنن دیگه به راحتی نمیشه فایل دانلود کرد! بنظرم فایلهایی که نیاز داری رو دانلود کن و در این شرایط برای زیر یک گیگ ارزش نداره سیستم اینقدر روشن بمونه (البته ناچاریه والا زیر چند گیگ اصلا نبایست سیستم رو روشن گذاشت)
    بله مگاآپلود که تعطیل شد حتی من شنیدم اطلاعات روی هارد دیسکهای سرورها رو هم کاملا نابود کردن

از 5 نفر گرداننده مگاآپلود 3 نفر فعلا دارن آب خنک میخورن ولی 2 نفر رو هنوز پیدا نکردن

500 میلیون دلار هم جریمه شدن ! خوبه ایران نیستن و گرنه با دلار 2000 تومنی حالا بیا 500 میلیون دلار رو جور کن

خیلی وقته سیستمم نهایتا تا 2 روشنه بعدش خاموش میکنم چون اصلا ارزش نداره روشن بمونه، یادش بخیر شهریور ماه هر شب بالای 3 گیگ دانلود می کردم

البته امشب استثناً بخاطر تماشای ال کلاسیکو سیستم هم روشن خواهد موند

باید منو ببینی واسه 500 مگ کل شبو دیگه روشن میزارم ! ولی جدا میتونی خیلی از دانلودای غیر ضروریو بیخیال شی . موزیک هم که میشه راحت گرفت
    آدم ناراحت میشه به خدا. بغیر یکی دو نفر از بچه ها هیچکس نت درست و حسابی نداره

Last edited by urumchi; 25-01-2012 at 22:11.

14. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نمیدونم خبر Filesonic , fileserve , enterupload , uploaded.to رو هم دارید یا نه ! مدیافایر هم دیگه به جون فایلاش افتاده و خفن پاکسازی کرده !

16. 2 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض وزير ارتباطات خبر داد: افزايش سرعت اينترنت در راه است

وزير ارتباطات با اشاره به اينکه هم‌اکنون پهناي باند اينترنت بين‌الملل کشور 270 stm1 (معادل 270 ضربدر 155 مگابيت بر ثانيه) است از آزادسازي پهناي باند داخلي و افزوده شدن آن به اينترنت کشور با راه‌اندازي شبکه ملي اطلاعات خبر داد.

رضا تقي‌پور در گفت ‌و گو با فارس، در پاسخ به اين سوال که آيا در شبکه ملي اطلاعات دسترسي به سايت‌هاي خارجي مسدود خواهد شد، اظهار داشت: سرويس اينترنت کماکان به عنوان يک سرويس در شبکه ملي اطلاعات خواهد بود، اما نه به عنوان اسکلت و شاکله اصلي اين شبکه.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: دسترسي به اينترنت کماکان ادامه خواهد يافت؛ اما براي دسترسي‌هاي داخلي، اين شبکه همچنان از ويژگي‌هايي برخوردار است.
    هم و غم وزارت ICT براي راه‌اندازي شبکه ملي اطلاعات
    تقي‌پور گفت: مدنظر ما بيشتر مزيت‌هاي شبکه ملي اطلاعات، از جمله کاهش هزينه، افزايش سرعت و افزايش امنيت است و بيشتر روي جنبه اثباتي اين طرح در حال سرمايه‌گذاري هستيم.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تصريح کرد: ضمن اينکه مشوق‌هايي نيز پيش‌بيني کرده‌ايم تا کسب و کارهاي زيادي بتوانند در داخل کشور فعال شوند؛ از جمله کسب و کارهاي فروش الکترونيکي.
    پهناي باندي که با شبکه ملي اطلاعات خالي شود، به کاربران داده مي‌شود
    فارس پرسيد: پهناي باند فعلي اينترنت کشور چقدر است و راه‌اندازي شبکه ملي اطلاعات از منظر آمار و ارقام، چه تاثيري بر هزينه‌هاي مصرفي در بخش اينترنت خواهد داشت؟
    تقي‌پور در اين خصوص، گفت: هم‌اکنون پهناي باند داخل کشور 470 گيگابيت بر ثانيه و پهناي باند اينترنت بين‌الملل 270 stm1، (معادل 270 ضربدر 155 مگابيت بر ثانيه) است که براي پهناي باند بين‌الملل به خارجي‌ها اجاره مي‌دهيم.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تصريح کرد: با راه‌اندازي شبکه ملي اطلاعات بخش زيادي از پهناي باند اينترنت بين‌الملل که درگير دسترسي هاي داخلي است، آزاد مي‌شود و بنابراين اين ظرفيت، با هزينه قبلي، در اختيار کاربراني که نياز به اينترنت (پهناي باند بين‌الملل) دارند، قرار مي‌گيرد.
    "شما" برند شبکه ملي اطلاعات
    خبرنگار فارس گفت: نامي که براي شبکه ملي اطلاعات انتخاب شده، از نگاه کاربران عادي تا حدي امنيتي و اطلاعاتي است و شايد همين نام است که ديدگاه ها را نسبت به اين پروژه، حساس کرده است.
    تقي‌پور در اين خصوص گفت: واژه‌ هاي اطلاعات و سرويس هاي اطلاعاتي، متفاوت هستند و بهتر است از رسانه‌ها بخواهيم که در اين زمينه فرهنگ‌سازي کنند تا بين Information (اطلاعات) و Inteligence (سرويس‌هاي اطلاعاتي و امنيتي) تفاوت قائل شوند.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خاطر نشان کرد: ضمن اين که وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در بيش از 90 کشور، به همين نام است.
    وي ادامه داد: ان‌شاءالله با توجه به اينکه نام شبکه ملي اطلاعات، در قانون برنامه پنجم نيز آمده است، مختصر نام شبکه ملي اطلاعات، "شما" يک برند خواهد شد و جا خواهد افتاد.
    وعده افزايش سرعت اينترنت با راه‌اندازي شبکه ملي اطلاعات
    فارس پرسيد: وعده افزايش سرعت اينترنت کاربران خانگي به کجا رسيد؟
    تقي‌پور در اين خصوص، گفت: افزايش پهناي باند تا حدود 10 تا 12 برابر در شبکه ملي اطلاعات اتفاق خواهد افتاد.
    وي گفت: با راه‌اندازي اين شبکه، پهناي باند در اختيار کاربر خانگي افزايش خواهد افتاد؛ اما هنوز زمان تحقق اين وعده فرا نرسيده است.

منبع:روزنامه عصر اقتصاد

18. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

راهی نیست؟

یه کار دیگه هم میشه کرد. یکی از دوست های میخواست از شرکت خصوصی سرویس بگیره و خطش pcm بود. با هم دیگه رفتیم مخابرات و گفتیم برای اون خط سرویس میخوایم، اونجا گفتن خط مشکل داره و باید حل بشه، بعد گفتن بعد از 24 ساعت تماس بگیرین اگر مشکل حل شده بود بعد بیاید برای خرید سرویس. ما هم زنگ زدیم گفت حل شده، بعد از اون رفتیم از اون شرکت خصوصی براش سرویس گرفتیم.

20. این کاربر از Gune Baxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •