بهp990می خوره؟
بهp990می خوره؟
دوستان این کاره ما هم راه بندازین.
یه سوال دیگه:
من گوشیم پی1 هست و میخام همون والکمنی که از همون اول روش نصب بوده راپاک کنم.در این موردم یه راهنمایی کنید.
بازم ممنون.
وقتی به سوالی جواب داده نمیشه 2 تا معنی داره :
1) کسی جوابش رو نمیدونه
2) قبلا راجع بهش توضیح کامل داده شده
سوالات شما هم با مطالعه کامل صفحات اول حل میشه
با سلام
شرمنده يه سوال داشتم نميشه پي990 رو هم مثل سيمبين هاي s60 طوري تنظيم كرد كه فايلهاي بلوتوث شده مستقيم برن توي inbox؟
دوستاي از هك بلوتوثي كه قبلا مطرح شده گويا زياد راضي نيستن برا هميين مطرح كردم .
راستش اصولا با اين beam resived زياد حال نميكنم .
بازم ممنون![]()
من صفحه ی اول را به کامل خوندم ولی به جوابی نرسیدم.
نخوندی دیگه
اگه خونده بودی قسمت آخر پست شماره 1 متوجه میشدی
اینم اون قسمتی که منظوره منه :
" نحوه ریختن هکها و مدها روی گوشی:
شما اینکارو خیلی راحت میتونید انجام بدید.به عنوان مثلا شما یک هک رو دانلود میکنید که شامل دو تا پوشه به نامهای Resource و private هست.شما کافیه با Xplor این دو پوشه رو علامت دار کنید(دقت کنید فقط خود پوشه نه محتویاتش) و سپس دکمه کپی رو بزنید.روی خود درایو C رفته (دقت کنید روی خود درایو C و نه هیچ یک از پوشه ها) و اونجا OK کنید.عمل کپی انجام میشه و تمام فایلها درون این پوشه ها به همون صورت در گوشی شما و در پوشه مربوطه کپی میشن.اگه حین کپی از شما سوال پرسید شما overwrite رو بزنید.توجه داشته باشید که حتما روی ریشه درایو C باید کپی کنید تا فایلها و پوشه ها در مسیر همنام خود توی درایو C گوشی کپی بشن. "
حالا دیدی توجه نکردی
Last edited by hamed_f65; 07-01-2009 at 22:28.
اگر گذاشتن لینک بر خلاف قوانین سایت نباشه میتونید از سایت زیر استفاده کنید
اگر خلاف مقررات عمل کردم بگید تا این پست رو پاک کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه چیزی میپرسم فحش ندین!
من هک کردم.قبلا هم کرده بودم .این سری واسه کپی اون فایل مربوط به ساین مشکل دارم.
پوشه sys/bin رو تو c نمیسازه! با بقیه هک ها مشکلی نداشتم.مثل کیبرد فارسی و ...
ولی ین یکی فقط نمیشه!
گفتم شاید مشکل از capps باشه ولی اونم off هست.
سوتیم کجا بوده؟
ویرایش :مشکل حل شد.تیک رو نزده بودم.وقتی زدم کپس روشن شده بود.قربون همتون
Last edited by vahid_civil; 08-01-2009 at 16:55.
سلام . آقا من همه کار های که گفته بودید رو انجام دادم .
حتی پلیر 3 رو هم روی p1 نصب کردم و آیکون آن هم در tools به نمایش در امد . اما وقی روش کلیک میکنم که باز بشه . این پیغام رو به من میده
Aoolication couldnt be started
مشکل کجا هستش ؟
Music Player خود گوشیتون بسته هست دیگه؟ (منظورم از Taskmanager هست.)سلام . آقا من همه کار های که گفته بودید رو انجام دادم .
حتی پلیر 3 رو هم روی p1 نصب کردم و آیکون آن هم در tools به نمایش در امد . اما وقی روش کلیک میکنم که باز بشه . این پیغام رو به من میده
Aoolication couldnt be started
مشکل کجا هستش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)