تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 905 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت shark4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    026karaj

پيش فرض

دوستان سلام يه 405 مدل 85 دارم تو دنده 1 و 2 اولش كه راه ميوفتي صداي سوپاپا در مياد پر گاز و كم گازم امتحان كردم تاثيري نداشت وا قعا ممنون ميشم يه راهنمايي اساسي بكنيد

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام. يه پرياد انژكتوري 84 دارم . چند وقتي هست ماشين كه گرم ميشه وقتي وايسادي و خلص هست (ماشين روشنه ) ماشين خودش يكم هي گاز ميخوره يعني هي گاز ميخوره و ول ميكنه هان هان هان هان . زياد نميخوره ها يه نيم درجه دور موتور ميره بالا و باز كم ميشه .

مشكل از كجاس؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. يه پرياد انژكتوري 84 دارم . چند وقتي هست ماشين كه گرم ميشه وقتي وايسادي و خلص هست (ماشين روشنه ) ماشين خودش يكم هي گاز ميخوره يعني هي گاز ميخوره و ول ميكنه هان هان هان هان . زياد نميخوره ها يه نيم درجه دور موتور ميره بالا و باز كم ميشه .

مشكل از كجاس؟
    سلام مشکل احتمال زیاد از استپره که دیگه داره خدافظی می کنه تمیزش کنید و سر فرضت اگه جنسسسسسسسسسسسسس خوب گیرتون اومد عوض کنید!!!!!!!!!وگرنه اگه فقط در خلاص اینجوریه باش سر کنید تا جنس خوب

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پژو ۴۰۵ دوگانه سوز دارم
    دوتا سوال دارم اولا وقتی رو بنزین میزنم ودرجا یهو گاز میدم یه صدایی مثه صدای سوپاپ ها در میاد واگه یواش یواش گازو ببرم بالا مشکلی نداره که این امر در دور بالا یا سبقت وقتی فشار میارم صدای سوپاپها رو میشنوم اما رو گاز هیچ مشکلی نیس .مکلمل هم ریختم تو ۵۰ لیتر بنظرتون مشکل چیه چکار کنم ؟؟
    وسوال دیگم اینه که پژو معمولی داخل شهر چن درصد مصرف میکنه ؟؟
    اخه ده لیتر زدم و۵۵ کیلومتر داخل شهر رفتم کمه زیاده !!!؟؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پژو ۴۰۵ دوگانه سوز دارم
    دوتا سوال دارم اولا وقتی رو بنزین میزنم ودرجا یهو گاز میدم یه صدایی مثه صدای سوپاپ ها در میاد واگه یواش یواش گازو ببرم بالا مشکلی نداره که این امر در دور بالا یا سبقت وقتی فشار میارم صدای سوپاپها رو میشنوم اما رو گاز هیچ مشکلی نیس .مکلمل هم ریختم تو ۵۰ لیتر بنظرتون مشکل چیه چکار کنم ؟؟
    وسوال دیگم اینه که پژو معمولی داخل شهر چن درصد مصرف میکنه ؟؟
    اخه ده لیتر زدم و۵۵ کیلومتر داخل شهر رفتم کمه زیاده !!!؟؟
    مصرف سوخت پژو 405 بطور متوسط در داخل شهر 9 تا 10 ليتر در 100 كيلومتر و در خارج شهر با سرعت ثابت حدود 90 تا 100 كيلومتر در ساعت، چيزي حدود 8 تا 9 ليتر در 100 كيلومتر محاسبه شده كه البته با توجه به فاكتورهاي ديگه، مثل مدت زمان توقف در چراغ قرمز، شتاب و گاز دادن زياد، استفاده از كولر، بار اضافي و سرعت بيش از حد و اينجور مسائل ميتونه تفاوت داشته باشه، اما ماشين شما با توجه به اعدادي كه داديد( مصرف 10 ليتر در 55 كيلومتر) مصرف بسيار زيادي داره و چيزي حدود 18 ليتر در 100 كيلومتر ميسوزونه، يعني در حد يك بيوك ايران با موتور 8 سيلندر و حجم 5700 سي سي و قدرت حدود 170 اسب بخار!
    ماشين شما نياز به تنظيم دياك و تنظيمات احتراق و سوپاپ و..داره تا مشكل رفع شده و مصرف به حد نرمال برگرده.
    Last edited by camaro lt; 22-05-2013 at 12:34.

7. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان دوتا سوال داشتم:
    اول اینکه ایموبلایزر چیه؟بعد نظرتون راجع به فیلتر اسپورت چیه؟
    واسه صداش دوس دارم بزارم ولی بعضی ها میگن مصرف رو میبره بالا و همینطور تمیز کردنش سخته
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    فيل ترهاي به اصطلاح اسپورت، باعث ورود سريعتر هوا به سيستم تغذيه موتور( كاربراتور در خودروهاي قديمي يا دريچه گاز در انژكتوريها) شده و تا حدي توان موتور و شتاب بالاتر ميره، و از طرفي به دليل بهم خوردن توازن سوخت و هوا، مقدار مصرف هم بيشتر ميشه.
    تميز كردن اين نوع فيلترها بستگي به نوع ساختار اونها داره. اگر از جنس مقوا باشه( مثل فيلترهاي معمولي) در نهايت بايد تعويض بشه و اگر داراي ابر و يا كاغذي بود، احتمالا بشه چند بار اونها رو با فشار هوا و يا شستشو تميز كرد( در نمونه هاي داراي ابر)

ايموبلايزر
    (Immobilizer)
    به سيستم ضد سرقت الكتريكي و الكترونيكي گفته ميشه كه داراي كدهاي مخصوص خودش بوده و درصد ايمني بالايي داره و تاثير اون روي بخشهايي از خودرو است كه باعث حركت اتومبيل ميشه، مثل سيستم احتراق و جرقه زني، سيستم سوخت رساني و استارت.
    وقتي اين سيستم وارد عمل ميشه، با استفاده از رله هاي مخصوص كه در سر راه مدارات مختلف ماشين نصب شده، اون بخشها رو از كار ميندازه تا ديگه حتي با استفاده از روشهاي معمول امكان روشن كردن خودرو و سرقت اون وجود نداشته باشه.
    براي روشن شدن فقط بايد كد مخصوص از روي ريموت سوئيچ به واحد پردازشگر مركزي فرستاده بشه تا اجازه فعال شدن دوباره اون بخشها رو براي استارت زدن و روشن شدن ماشين بده، البته اين سيستم هم 100% امن نيست ولي بودنش تاثير خوبي در ايمني خودرو جهت مقابله با سارقان داره.

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Azot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    این دو قطعه رو به نوبت عوض کنین ببینین مشکل رفع میشه ؟
    سنسور مَپ manifold air pressure sensor
    سنسور دريچه ی گاز throttle sensor

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دو سنسور وقتی گاز میدین پیام میدن به کامپیوتر ecu و اون هم پیام میده به انژکتورها که سوخت بیشتر بپاشند تا موتور دورش زیاد بشه و گاز بخوره .
    شیلنگ سنسور مپ رو چک کنین ببینین نگرفته ؟
    سوکتها و سیمهای این دو سنسور رو چک کنین ببینین سالم هست ؟
    ==================================================

تا مطمئن نشدین قطعه ای نخرین .
    اول خود قطعه رو چک کنین اگر ظاهراً مشکلی نداره , با یک آشنا عوض کنین . اگر عیب برطرف شد , اول ببینین اون قطعه تعمیر نمیشه ؟
    بعدش اگر اوراقی با کیفیت پیدا نکردین برید نو بخرید .
    البته اگر وضع مالیتون خوبه دیگه نیازی به قطعه ی دستِ دوم نیست گرچه بعضی از قطعاتی که تو اوراقیها فروخته میشه با نو فرق چندانی نداره .
    فیش کامپیوتر رو هم چک کنین ببینین درست وصل هست یا نه ؟

در ضمن سنسور مپ متهم اول هست بعدش سنسور دریچه ی گاز
    با تشکر از MOHAMMAD_ASEMOONI عزیز بابت راهنمایی خوبشون،

مشکل از دریچه ی گاز بود که پارگی داشت (قسمتی که روی عکس با علامت قرمز مشخص کردم)
    سنسورها (هم سنسور مپ و هم سنسور دریچه گار) سالم بود، مکانیک سنسور دریچه ی گاز روی ماشین رو روی دریچه ی گازی که خریدم بست و به ماشین وصل کرد.

این پست رو هم صرفا برای این نوشتم که اگه کسی بعدها این مشکل رو داشت و اتفاقی به اینجا سرزد، ببینه، شاید به دردش خورد...

11. 3 کاربر از Azot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مصرف سوخت پژو 405 بطور متوسط در داخل شهر 9 تا 10 ليتر در 100 كيلومتر و در خارج شهر با سرعت ثابت حدود 90 تا 100 كيلومتر در ساعت، چيزي حدود 8 تا 9 ليتر در 100 كيلومتر محاسبه شده كه البته با توجه به فاكتورهاي ديگه، مثل مدت زمان توقف در چراغ قرمز، شتاب و گاز دادن زياد، استفاده از كولر، بار اضافي و سرعت بيش از حد و اينجور مسائل ميتونه تفاوت داشته باشه، اما ماشين شما با توجه به اعدادي كه داديد( مصرف 10 ليتر در 55 كيلومتر) مصرف بسيار زيادي داره و چيزي حدود 18 ليتر در 100 كيلومتر ميسوزونه، يعني در حد يك بيوك ايران با موتور 8 سيلندر و حجم 5700 سي سي و قدرت حدود 170 اسب بخار!
    ماشين شما نياز به تنظيم دياك و تنظيمات احتراق و سوپاپ و..داره تا مشكل رفع شده و مصرف به حد نرمال برگرده.
    دیروز دیاگ زدم همه چی عادی و نرمال بود به غیر از دیاگ کاره دیگه ای باید انجام بشه؟

Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
    Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

پراید 111 حدود 25 هزار تا کار کرده
    چند وقتی هست احساس میکردم که دنده یک جون نداره و گاز زیاد باید داد
    مکانیک بردم و گفت مشکلی نیست و سالمه و صفحه کلاچ هم مشکل نداره
    الان چند روزی هست که دنده 2 وقتی که ماشین در حال حرکت هست (مرده نیست) یک صدایی میده انگار دنده مرده انداختم.درصورتی که ننداختم
    پرسیدم میگن والف میزنه. والا من نمیدانم والف چیه و مربوط به چی هست؟ باید چی کارش کنم؟
    یکبار فیلر گرفتیم فکر کنم پارسال برج 7-8 بوده و 2 ماه پیش هم شمع ها عوض کردیم
    Last edited by Life24; 22-05-2013 at 23:52.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز دیاگ زدم همه چی عادی و نرمال بود به غیر از دیاگ کاره دیگه ای باید انجام بشه؟

دياك زدن، به تنهايي ممكنه نتونه مشكل رو مشخص بكنه، و البته اين را هم بدونيد كه اكثر كساني كه تنظيم موتور انجام ميدن و بظاهر دوره اين كار رو رفتن، هنوز به كار وارد نيستن و خيلي راحت ممكنه مشكل رو ببينن اما متوجه نشده و همه چيز را مرتب و سالم حساب كنن!! اين را بارها ديدم و بايد به كسي مراجعه كنين كه مطمئن باشيد به كارش وارد و تسلط داره.
    زياد شدن مصرف، اونهم به اين اندازه ميتونه در ابتدا از خرابي انژكتورها باشه كه بايد تك تك باز شده،معاينه و سرويس شده و يا در صورت لزوم تعويض بشه.
    تنظيم سوپاپ هم تاثير داره، همنطور بازديد شمعها و تايمينگ.
    حتما به يك تعميركار وارد و آگاه و باتجربه مراجعه كنين و صرف اينكه يه نفر تابلو تعميركار يا تنظيم موتور سر در محل كار نصب كرده، به اون اعتماد نكنين.

15. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •