تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 521 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

شما خودتون ان 79 رو تست کردین ؟ مثل ان 82 داغ نمی کنه ؟

قیمت ان 79 رو می دونین چنده ؟

در مورد سیمبین ان 82 و ان 79 آیا ورژنشون با هم فرق دارند ؟ چون که ان 79 رو نوشته symbian os 9.3, series 60 v3.2 ui و ان 82 رو نوشته symbian os 9.2, s60 rel. 3.1
    اینو برای این می پرسم که اون برنامه ضبط مکالمه بدون بیپ رو که گفتم می خوام روش نصب کنم باید حتما بهش بخوره . می خوام مطمئن بشم که می تونم اون برنامه رو روش نصب کنم یا نه ؟
    من ان79 ندارم نمیدونم ولی 79 هم باید این جوری بشه؟
    سیمبین 79 یه ورژن از 82 بالا تره (9.3=ان79)
    قیمت در حدود 410000 پایین ترم میاد

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینو برای این می پرسم که اون برنامه ضبط مکالمه بدون بیپ رو که گفتم می خوام روش نصب کنم باید حتما بهش بخوره . می خوام مطمئن بشم که می تونم اون برنامه رو روش نصب کنم یا نه ؟
    اولا ميخوره دوست عزيز . ثانيا يه برنامه 300 كلوبايتي كه اين حرفا رو نداره . دان كن ، بعدشم تست كن ديگه .

3. 3 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دو سوال :
    1-من جاه های زیادی خوندم هک برای گوشی ضرر نداره ولی بازم شک دارم نظر شما دوستان که ان 82 دارید و هکش کردید چبه؟
    2-برای راه اندازی GPS میشه از برنامه ی smartcom به جای garmian استفاده کرد فرقی نداره؟

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

1-سلام
    2-نه هيچ مشكلي نداره...خيليم مفيده...
    3-ميشه مشكلي هم نداره...
    4-شاد باشي

6. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مشکلی داشتم گفتم از شما دوستان کمک بگیرم.

امروز روی N82 چند تا برنامه جاوا نصب کردم از بعضیشون که خوشم نمیمومد remove میکردم و اونها به راحتی پاک میشدند اما 2 تا برنامه هست که اولا اصلا remove نمیشند و پیغام میداد remove fail حتی از قسمت application manager هم سعی کردم اما نشد. عاقبت رفتم و فولدرهاشونو تو فولدر private مموری کارتم پیدا کردم و پاک کردم اما در کمال تعجب این 2 تا ایکون هستند و پاک نشدند و هر کاریشون کردم باز پاک نشدند.
    شما دوستان نظر یا تجربه خاصی تو این زمینه دارید؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

امروز روی N82 چند تا برنامه جاوا نصب کردم از بعضیشون که خوشم نمیمومد remove میکردم و اونها به راحتی پاک میشدند اما 2 تا برنامه هست که اولا اصلا remove نمیشند و پیغام میداد remove fail حتی از قسمت application manager هم سعی کردم اما نشد. عاقبت رفتم و فولدرهاشونو تو فولدر private مموری کارتم پیدا کردم و پاک کردم اما در کمال تعجب این 2 تا ایکون هستند و پاک نشدند و هر کاریشون کردم باز پاک نشدند.شما دوستان نظر یا تجربه خاصی تو این زمینه دارید؟
    دوست عزیز من تا حالا به این مشکل بر نخوردم ولی این راه رو امتحان کن ببین مشکلت حل نمیشه :
    کلید Power رو بزن و Remove memory card رو انتخاب کن و بعد Yes رو بزن، ولی مموری رو خارج نکن (فقط با این کار تمام برنامه هایی که باز هستن بسته میشن). حالا برنامه مورد نظر رو remove کن.
    در ضمن چون فولدر برنامه هارو پاک کردی اگه جواب نداد برنامه رو مجدد نصب کن و دوباره روش بالا رو امتحان کن.
    Last edited by soroush1362; 06-01-2009 at 01:57.

9. این کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

مشکلی داشتم گفتم از شما دوستان کمک بگیرم.

امروز روی N82 چند تا برنامه جاوا نصب کردم از بعضیشون که خوشم نمیمومد remove میکردم و اونها به راحتی پاک میشدند اما 2 تا برنامه هست که اولا اصلا remove نمیشند و پیغام میداد remove fail حتی از قسمت application manager هم سعی کردم اما نشد. عاقبت رفتم و فولدرهاشونو تو فولدر private مموری کارتم پیدا کردم و پاک کردم اما در کمال تعجب این 2 تا ایکون هستند و پاک نشدند و هر کاریشون کردم باز پاک نشدند.
    شما دوستان نظر یا تجربه خاصی تو این زمینه دارید؟
    با تشکر
    منم همین مشکل رو با برنامه shmessenger داشتم .....
    اگر برنامه رو دوباره نصب کنید ، درست میشه ......

11. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام.
    من هر چند وقت یکبار با این مشکل در گوشی N82 ام با فریمور 30 که هک نشدنی است ؛ مواجه میشوم

وقتی گوشی رو روشن میکنم میخواهد یه برنامه نامعلومی را نصب کنه و بعد از کمی تلاش موفق نمیشه و با اخطار از نصب خارج میشه بعد صفحه اصلی گوشی می آد .
    وقتی تو APPLICATION MANAGER گوشی هم میروم هیچ برنامه ای NOT INSTALLD نیست و همه INSTALLED اند !
    راه حل چیست از این نصب ابتدای روشن شدن جلوگیری کنم !

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من چون گوشی شما هک نشده و دسترسی به فولدرهای مخفی گوشیتون ندارید باید از طریق USB و گزینه data transfer به سیستم وصل بشید ... داخل مموری کارتتون برید .... داخل مموری کارت فولدر Private رو باز کنید .... درون فولدر private یه فولدر هست به اسم 10202dce.... داخل این فولدر یکسری فایل با پسوند sis هستند که شما باید تمام این فایلها رو پاک کنید ....که با پاک کردن این فایلها دیگه اون پیغام دیده نخواهد شد .....
    در هر زمانی که این پیغام رو دیدید همین م راحل رو باید طی کنید ......

14. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من تا حالا به این مشکل بر نخوردم ولی این راه رو امتحان کن ببین مشکلت حل نمیشه :
    کلید power رو بزن و remove memory card رو انتخاب کن و بعد yes رو بزن، ولی مموری رو خارج نکن (فقط با این کار تمام برنامه هایی که باز هستن بسته میشن). حالا برنامه مورد نظر رو remove کن.
    در ضمن چون فولدر برنامه هارو پاک کردی اگه جواب نداد برنامه رو مجدد نصب کن و دوباره روش بالا رو امتحان کن.
    منم همین مشکل رو با برنامه shmessenger داشتم .....
    اگر برنامه رو دوباره نصب کنید ، درست میشه ......
    دوستان از راهنماییتون متشکرم.
    هر دو کار رو همزمان انجام دادم و مشکل حل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •