راستش من نميدونم كدوم راهو رفتم! يه نقل قول از خودتون كردم چند صفحه پيش كه لينك هاي اپديت هارو داديد من از اون اپ كردم.
راستش من نميدونم كدوم راهو رفتم! يه نقل قول از خودتون كردم چند صفحه پيش كه لينك هاي اپديت هارو داديد من از اون اپ كردم.
فکر کنم مرداب باشهاه 500 نوع میوه گیر آوردم از روی زمین اما هیچ کدوم میوه زندگی نبود بچه ها میوه زندگی بیشتر تو کدوم منطقه گیر میاد
برای موفقیت دراین شغل درسطح ابتدایی باید باریست خوب باشی که Boss
ودر بقیه سطح ها هم باریس خوب باشی و هم بازیردستات که بانام Co-Workers نشان داده میشه
ودرزم کمترین پولو این شغل میده سطح 10 این شلغ 330 دلار میده
-----------------------------------------
بچه هایی که پکو دارند با میوه زندگی نکتار درست کنم؟
نکتار همون شربته دیگه
کمترین پولو بیزینس میده یا co workers؟؟ودرزم کمترین پولو این شغل میده سطح 10 این شلغ 330 دلار میده
ممنون
تو کرار ها بیزنس کمترینو میده شما اگه پول میخوای برو دکترشوتوسطح 10 این شلغ 484دلار میده البته تا 10000 تا هم میره
درسته پزشکی از همه بهتره.کلاسم داره![]()
Last edited by amita; 28-11-2009 at 00:15.
بروبچ بالاخره سیمز3 پکش رو نصب کردم
برای نصب بازی فقط کافیه ورژن سیمزتون 1.0.631.00002 باشه بقیه رو خود پک اپدیت می کنه.
loomina اگه هنوز نتونستی نصب کنی این کارا رو بکن:
1-فایل زیر رو دانلود کن:
بعد که این کرک رو نصب کردی محتویات پوشه Binرو بریز تو پوشه Binسیمز اصلیت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ورژنت باید شده باشه 1.0.631.00002
2-حالا باید patch fix رو دانلود کنی
بعد که پج فیکس رو نصب کردی خود پوشه bin رو بریز تو پوشه Bin سیمز اصلی(خود پوشه Bin یه پوشه bin دیگه هم داره!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Help pages رو هم بریز توی فولدر Bin بازیت
3-برو توی منوی run و regedit رو تایپ کن و به این آدرس برو
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIMS\THESIMS3
SKU رو از 7 به 2 تغییر بده
4-حالا دیگه باید پک نصب بشه.اول نصب اون سوالی که ازت می پرسه رو YES بزن خودش آپدیتش می کنه.
Last edited by amita; 28-11-2009 at 17:49. دليل: regedit
خب من بالاخره بعد از گذشتن هفتاد خان رستم و دانلود صدها مگابایت پچ و کرک و چندین بار آنیستال کردن بازی بالاخره ورژن بازیم رو از 1.0.615 به 1.7.9 آپدیت کردم.
به دست یه هوراااا![]()
رکورد رو شکوندم124523 دلار برساعت تو پلیس می گیرم روزی 4 ساعت کار بااین مبلغ چه حای میده اگه دکتر بودم 15000 رورد می کردم
رضا رازو امیداورم که از بازی لذت ببری هر مشکلی داشتی بیا یاهو بگو حلش می کنم
من هر كاري رو كه بايد ميكردم قبل از رسيدن به شماره ي 2 كردم! الان اينجا گيرم كه patch fix از كجا دانلود كنم؟ لطفا لينكشو بديدبعد يه چيز ديگه! من گيج شدم اينجاش! لطفا دومين پوشه ي bin رو با bin 2 بگيد اولي رو هم با bin .
الان تنها مشكلم اينه كه لينك patch fix ندارم براي دانلود. اگر ميشه بزاريد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)