تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 506 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پس درایو جان به نظر شما دلیل اینکه این 206 با 2500 کارکرد سرعتش رو دور 3000 فقط 90 تا بود چی می تونه باشه
    این مواردی هم که گفتی نه مال من و نه مال اون بنده خدا تغییر نکرده.
    یعنی اصلا تو این فازا نیستیم.اون دیسک و صفحه هم به نظرم نمیاد مال ما خراب باشه
    ماشین من 6500 تا کار کرده مال اون بنده خدا هم 2500 تا.
    فقط یه دلیل به ذهنم میرسه
    اونم خراب بودن سنسور کیلومتر بر روی گیربکس هست یا مشکل دار بودنش
    آها
    یه چیزی هم یادم اومد
    تا جایی که میدونم سنسور کیلومتر 206 روی گیربکسش هست
    یعنی اینکه حتی با تغییر سایز رینگ و لاستیک هم در دور موتور های مختلف گیربکس باید همون سرعت رو نشون بده
    فقط اگه رینگ و لاستیک شعاعشون بیشتر بشه مثلا باعث میشه کیلومتر چیزی کمتر از سرعت واقعی ماشین رو نشون بده

2. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام

دوستان کسی هست که قبلا تیپ 5 مدلهای 84-85 داشته و الان از سریهای جدید گرفته باشه
    که یک مقایسه از نظر کیفیت و موتور بگه؟

ممنون

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جریان این سوپر چیپ چیه؟

به تغییر نرم افزاری ecu ویا همون remap ecu میگن سوپر چیپ که تو میزان پاشش سوخت و تایمینگ جرقه و زمان پاشش تو دور های مختلف تغییراتی میدن . که تو بهترین شرایط 10 اسب اضافه میکنه

5. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من با دور موتور 3000
    سرعتم بین 100 و 105 یعنی حدود 102
    البته شما رو ماشینت خیلی چیزا نصب کردی رو اون دور موتور 110 تا سرعت خیلی خوبیه.
    سایر تیپ 5 دار ها هم اگر یه تست کنن خیلی خوبه
    چون گویا به آب بندی مربوط میشه
    دیروز با یه تیپ 5 دیگه با دور موتور 3000 و دنده 5 فقط 90 تا تونستم برم. 2500 تا کار کرده بود.
    منظورتون از آب بندی چیه؟ مگه چیکار کردن که ماشین ضعیف میزنه؟!!!

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

یه موضوع دیگه
    من دیروز سوار چنتا تاکسی شدم
    از پیکان گرفته تا پراید و سمند
    دنده دو این ماشین ها خیلی راحت بدون گاز دادن اضافی حتی از سرعت صفر هم می تونه شروع به حرکت کنه
    یعنی تو ترافیک که بودیم اصلا طرف دنده رو نداد رو 1 در حالیکه سرعتش خیلی کم بود و گاهی اوقات ایست هم داشت
    فقط زمانی که پشت چراغ بودیم خلاص می کرد و موقع حرکت می داد رو 1.

البته با دنده 2 تیپ 5 هم میشه از حالت سکون خارج شد ولی فقط زمانی که گاز بدی همراه باهاش که دور موتور بیاد بالا.
    و اگر سرعتت کم باشه و بری دنده 2 ماشین تپ تپ می کنه و دور موتور میاد پایین و اصلا نمیکشه
    با اتومات میشه با 2 راحت حرکت کرد. حتی اگرم گاز ندی.

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

فقط یه دلیل به ذهنم میرسه
    اونم خراب بودن سنسور کیلومتر بر روی گیربکس هست یا مشکل دار بودنش
    آها
    یه چیزی هم یادم اومد
    تا جایی که میدونم سنسور کیلومتر 206 روی گیربکسش هست
    یعنی اینکه حتی با تغییر سایز رینگ و لاستیک هم در دور موتور های مختلف گیربکس باید همون سرعت رو نشون بده
    فقط اگه رینگ و لاستیک شعاعشون بیشتر بشه مثلا باعث میشه کیلومتر چیزی کمتر از سرعت واقعی ماشین رو نشون بده
    خوب تغییر رینگ و لاستیک رو برای ماشین تعریف کرد تا خطا نداشته باشه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

دوستان کسی هست که قبلا تیپ 5 مدلهای 84-85 داشته و الان از سریهای جدید گرفته باشه
    که یک مقایسه از نظر کیفیت و موتور بگه؟

ممنون
    من اتومات 84 دارم یه مقایسه ای میکنم شاید به درد بخوره !!! بقیه هم بیان درباره تیپ 5 بگن.
    اول از همه تو همه تیپ های 206 و حتی sd کیفیت قاب کنسول جلو و همچنین دریچه های کولر به شدت پایین اومده. طوری که به پلاستیک کهنه میخوره. البته میشه یه ست کامل فرانسویش رو خرید و نصب کرد. میشه هم فیبر کربنش رو خرید که مخصوص 206 RC هستش و خیلی خوشکله.
    کیفیت دسته رادیو ظبط و دکمه هاش پایین اومده. کیفیت چراغ بالای سقف پایین اومده. دکمه 3 حالتش کمی سفت جا به جا میشه ولی تو مدل های قدیمی خیلی نرم و راحته.
    فکر نمیکنم کیفیت کل داشبورد یعنی قسمتهای ایربگ و ... تغییری کرده باشه یعنی من چیزی حس نکردم.
    مثل اینکه ارتفاع صندلی ها پایین تر اومده ولی این یکی عیب نیست.
    موتور هم همونه ولی خوب مثل اینکه دسته شکونده. من خودم به شخصه ندیدم اما بچه ها تعریف میکنن !!!!
    حتی کیفیت سوییچ هم پایین اومده. سوییچ مال من پلاستیکش صاف و سیقل خورده هست ولی این جدیدا حالتی مثل زبری و بی کیفیتی داره.
    البته 206 های مدل 84 و 85 هم بی عیب نبودن ولی خوب از این ایرادها هم ندارن.
    اما باز هم 206 بهترینه. بخصوص در ایران
    البته تمام مواردی رو که گفتم شما میتونی با نمونه فرانسویش عوض کنی که خیلی گرون در نمیاد.

8. این کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

یه موضوع دیگه
    من دیروز سوار چنتا تاکسی شدم
    از پیکان گرفته تا پراید و سمند
    دنده دو این ماشین ها خیلی راحت بدون گاز دادن اضافی حتی از سرعت صفر هم می تونه شروع به حرکت کنه
    یعنی تو ترافیک که بودیم اصلا طرف دنده رو نداد رو 1 در حالیکه سرعتش خیلی کم بود و گاهی اوقات ایست هم داشت
    فقط زمانی که پشت چراغ بودیم خلاص می کرد و موقع حرکت می داد رو 1.

البته با دنده 2 تیپ 5 هم میشه از حالت سکون خارج شد ولی فقط زمانی که گاز بدی همراه باهاش که دور موتور بیاد بالا.
    و اگر سرعتت کم باشه و بری دنده 2 ماشین تپ تپ می کنه و دور موتور میاد پایین و اصلا نمیکشه
    منم کاملا با حرفتون موافقم
    خود من قبل از اینکه ۲۰۶ بخریم با سمند بابام رانندگی میکردم که به جز پشت چراغ قرمز و ایست کامل دیگه هیچ وقت دنده ۱ نمیرفتم..!
    اون روزای اولم که ۲۰۶ خریدیم همین مشکل رو داشتم و تعجب میکردم که چرا ماشین تو سرعت پایین و در حال حرکت ازم دنده ۱ طلب میکنه..! در حالی که دنده ۱ فقط برای شروع حرکت هست و تو حرکت به هیچ عنوان نباید رفت دنده ۱
    حالا هم دیگه به همین ۲۰۶ عادت کردم که تو سرعت پایین میرم دنده یک که ماشین تپ تپ نکنه! فقط تو ترافیک یکم اذیت میکنه..

10. 2 کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از آب بندی چیه؟ مگه چیکار کردن که ماشین ضعیف میزنه؟!!!
    من شنیده بودم ECu ماشین هر طور که باهاش رفتار کنی همونطوری عادت می کنه و جواب میده.

منم کاملا با حرفتون موافقم
    خود من قبل از اینکه ۲۰۶ بخریم با سمند بابام رانندگی میکردم که به جز پشت چراغ قرمز و ایست کامل دیگه هیچ وقت دنده ۱ نمیرفتم..!
    اون روزای اولم که ۲۰۶ خریدیم همین مشکل رو داشتم و تعجب میکردم که چرا ماشین تو سرعت پایین و در حال حرکت ازم دنده ۱ طلب میکنه..! در حالی که دنده ۱ فقط برای شروع حرکت هست و تو حرکت به هیچ عنوان نباید رفت دنده ۱
    حالا هم دیگه به همین ۲۰۶ عادت کردم که تو سرعت پایین میرم دنده یک که ماشین تپ تپ نکنه! فقط تو ترافیک یکم اذیت میکنه..
    بله من هم روز های اول انتظار داشتم دنده 2 ش قوی تر باشه ولی اینطور نبود
    بچه ها به من گفته بودن این مورد رو ولی فکر نمی کردم بقیه ماشین ها انقدر راحت با 2 حرکت کنن.
    البته اتومات رو شنیده بودم که می تونه از 2 هم شروع کنه به حرکت.

در هر صورت تیپ 5 رو عشقه
    زیر 20 تومن هیچ ماشینی نمی تونه بگیرتش البته به راننده اش هم خیلی بستگی داره.
    امروز ماشین رو شستم یه مقدار هوا تاریک شد
    فردا وقت کنم یه عکس می ذارم از ماشین.

12. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

یه چیزی هست حالا نمیدونم درست یا نه

ماشین ما هم دنده 2 خیلی لاجون بود اصلا راه نمیرفت ولی چند وقت خیلی پر گاز میرمدور موتور زیر 4 نمیاد

از اون موقع ماشین یه طورایی جون دار تر شده حس میکنم به ماشین کمتر گاز بدی تنبل تر میشه الا به راحتی دنده 2 حتی تو

سربالایی راحت حتی اگه 1 رو پر نکنم و توی 3000 دنده عوض کنم قشنگ دنده 2 خوب پر میشه

قبلا حتی توی دور موتور 4000 توی سر بالایی میزدم 2 ماشین کم کم دور موتورش میومد پایین که حتما باید میزدم 1

ولی الان یه جورایی ماشین وحشی شده

14. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله من هم روز های اول انتظار داشتم دنده 2 ش قوی تر باشه ولی اینطور نبود
    بچه ها به من گفته بودن این مورد رو ولی فکر نمی کردم بقیه ماشین ها انقدر راحت با 2 حرکت کنن.
    البته اتومات رو شنیده بودم که می تونه از 2 هم شروع کنه به حرکت.

در هر صورت تیپ 5 رو عشقه
    زیر 20 تومن هیچ ماشینی نمی تونه بگیرتش البته به راننده اش هم خیلی بستگی داره.
    امروز ماشین رو شستم یه مقدار هوا تاریک شد
    فردا وقت کنم یه عکس می ذارم از ماشین.
    قوی تر منظورتون چی هست؟
    MA5N تقریبا ضرایب سنگینی داره
    مخصوصا دنده یکش
    توی آدرس زیر دوستان میتونن با انتخاب کردن سایز رینگ و لاستیک و دور موتوری که ماشین حداکثر قدرتش رو میده(میتونه از کات آف استفاده کنین که حداکثر سرعت هر دنده رو هم نشون بده) و ضرایب گیربکس ببین که ماشین توی دور های مختلف و دنده های مختلف چه سرعتی رو باید داشته باشه

خوب تغییر رینگ و لاستیک رو برای ماشین تعریف کرد تا خطا نداشته باشه.
    دقیقا درسته

16. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

قوی تر منظورتون چی هست؟
    MA5N تقریبا ضرایب سنگینی داره
    مخصوصا دنده یکش
    توی آدرس زیر دوستان میتونن با انتخاب کردن سایز رینگ و لاستیک و دور موتوری که ماشین حداکثر قدرتش رو میده(میتونه از کات آف استفاده کنین که حداکثر سرعت هر دنده رو هم نشون بده) و ضرایب گیربکس ببین که ماشین توی دور های مختلف و دنده های مختلف چه سرعتی رو باید داشته باشه

دقیقا درسته

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •