ممنون.
IDM کاملاً فارسی شد.
ممنون.
IDM کاملاً فارسی شد.
سلام
IDM من وقتی از توی فایرفاکس میخوام لینکی رو دانلود کنم ارور زیر رو میده
can not transfer the download to IDM
Error 0x80004002
ورژن IDM
]6.12
ورژن فایرفاکس
19.0.1
ویندوز 8
دوستان من یه مشکلی دارم ,وقتی یه لینکی رو میزارم دانلود بشه بعد از Cancel یا Pause کردن هنوز ادامه میده و همینجوری خودش دانلود مکنه مشکل چیه؟
به احتمال زیاد مشکل از کرک هستش
از روش زير براي كرك كردن دانلود منيجر IDM استفاده كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر از كرك كردن اون هست.
شاد باشيد![]()
مشکل حل شد دوستان , اره از کرک idm بود.
Last edited by M0hsen3D; 04-03-2013 at 11:45.
سلام من تازگی با idm به یه مشکل بر خوردم تمام فایل های که در لیست دانلود به نوبت گذاشتم وقتی queue رو استاپ میکنم و بعد استارت میکنم تمام فایل هام از اول شروع به دانلود میکنند مطمین ام مشکل از لینک ها نیست و رزیوم دارند فقط وقتی توی دانلود به نوبت هستند اینطوری میشه
Last edited by farzan311; 05-03-2013 at 09:33.
سلاممن قبلا با نرم افزار emule دانلود می کردماما دیروز که نصبش کردم بعد از کلی وقت گذروندن کانکت شدو با بدبختی سرچ کرد اما اصلا چیزی دانلود نمی کنهالان که چک کردم دیگه حتی کانکت هم نمیشهبه نظرتون مشکل از چیه ؟
دوستان با idm میشه یک صفحه رو به غیر اهنگ ها و فیلم هاش ذخیره کرد؟ یعنی فقط عکساش ذخیره بشه
الان لینک صفحه رو بهش میدم فقط یک فایل html ذخیره میکنه
سلام.منم به تازگی یه مشکل پیدا کردم با idm اونم اینه که شبا که صف دانلود رو میچینم بعد میبینم که فایل در حال دانلود هنگ میکنه، یعنی رو سرعت های مختلف هنگ میکنه، یه چند ثانیه خوب میشه بعد دوباره گیر میکنه،ورژن idm هم 6.14 هستش. دمای cpu رو هم تا 70 درجه بالا میبره،از آنتی ویروس bullgaurd هم استفاده میکنم که چه run باشه یا نباشه این مشکلو دارم.دیشب وسط دل کردن هم زدم آنتی ویروس رو removeکردم ولی فرقی نکرد، آنتی ویروس هم تا دیشب آپ دیت بود و میدونم از ویروس نیست.لطفا راهنمایی کنید.
مشخصات سیستمم هم بالاس. corei 7 2630 - ram 6 GB - graphic GT 540M
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)