تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 2365 اولاول ... 1852352752812822832842852862872882892953353857851285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من نميخوام تو خرج بندازم كسي رو .فقط جهت راهنمائي گفتم.شما همين سابت رو براش باكس بساز فقط اگه شد امپ رو بعدا تعويض كن.
    راهاندازي سابهاي 15 اينچ كمي سخته(از نظر تغذيه و....)

QUOTE]
    حمید خان ممنون از اینکه همه جوره راهنمایی میکنین و تجربیاتتون رو در اختیار می زارین پس شما زحمت بکش اون باکس رو واسم طراحی کن تا درستش کنم.ممنون میشم از شما دوست عزیز
    سلام امير جان
    چشم،خيلي سرم شلوغه،تو اولين فرصت حتما.راستي ماشين 206SD بود يا پرايد سدان؟آخر حواسم
    اول خدمتتون بگم من حرفه اي نيستم،يعني به نظرم كسي نميتونه بگه من حرفه اي هستمفط تجربه هاشون رو در اختيار قرار ميدن.
    ساب در حد متوسط هست.،با توجه به Review هائي كه ازش خوندم تو باكس سيلد 1.12cu.ft با ورودي 300 وات RMS كارائي خوبي داشته.تقريبا تو رده پايونير 308 هستش.

خواهش حمید جان

ولی بقیه سوال هامو جواب ندادید . قبل عید دنبال آمپ بودم نمیدونم کی ولی یکی از دوستان فرمودن بذار بعد عید ببینم چی به سر قیمتها میاد.
    ومنم صبر کردم اما حالا هم ساب میخوام هم آمپ چهار کانال.
    ساب رو انتخاب کردم همون کنوود.
    آمپ چهار کانال در حد 150تومن چی بگیرم دست دوهم بود مهم نیست فقط قوی باشه
    اگه شما جاي من بودي كل پست رو بي جواب ميزاشتي، از بس كار سرم ريخته اينجوري شدم.ببخشيد نديدم
    چرا ميخواهي 4 كانال بگيري؟اگه ميخواهي دو كانال بدي به اسپيكر و دو كانال رو بريج كني،ارتكوئيك T2000W/4 بگير.
    4تا 100 وات رو 4 اهم ميده و 2 تا 300 وات بريج 4اهم.حدود 160 مثله اينكه هست
    سلام دوستان
    لطفا من رو راهنمایی کنید
    من 1 سیستم روی ماشینم گذاشتم با مشخصات زیر
    ولی دوتا مشکل داره اول اینکه توی ولومهای بالا واقعا کیفیت صدا افت میکنه و دوم ویبره و لرزشش کمه
    مشخصات سیستم:
    پخش پایونر DEH-5250SD
    آمپلی فایر ساند استریم LW4.580
    باند 6975 پایونر 500W
    ساب باکس پایونرTS-WX303 30cm
    همه جنس ها هم بجز امپلی اورجینال هستند که از خود نمایندگی پایونیر دبی خریدم
    حالا به نظر شما مشکل از کجاست و راه حل چیه؟
    راستی ماشین من 405 هستش
    ظاهرا كه اسپيكرتون (6975)تقلبي هست،چون ما 500 وات Max تو 6975 ها نداريم.300 وات هست و 80 وات نومينال.
    مشخصات امتون رو نتونستم گير بيارم ولي فكر كنم 4 تا 80 ميده درسته؟
    اينكه تو ولومهاي بالا كيفيت كم ميشه احتمالا منظورتون ديستورت يال همون قاطي كردنه،اين موضوع مربوط به تنظيم نبودن سيستم و خصوصا گين هستش.تو ضيح دادم تو صفحات قبلي هست
    در مورد ويبره،مشخصه اين ساب براي اين كار طراحي و ساخته نشده و نبايد هم از اون انتظار زيادي داشته باشيد.
    با سلام به همگی
    دو روز پیش یه رادیو پخش DEH-4250SD خریدم، خیلی عالیه. صدای خیلی خوبی تولید میکنه. built-in MOSFET 50W x 4 داره که فکر کنم یکی از مهمترین دلایل تولید صدای بلند و باکیفیتش باشه، آخه به هیچ عنوان از باندهایی که من دارم انتظار چنین صدای بلند و باکیفیتی رو نداشتم! پیش خودم قبل از اینکه این پخش رو بخرم میگفتم باندام حتما خرخر میکنه، اما وقتی این پخش رو بهش وصل کردم واقعا جا خوردم. قضیه چیه؟
    در مورد بقيه سوالتون كه حسين عزيزم توضيح دادند خدمتتون.
    اون 50 وات كه شما فرمودي وات Max پخش هست. در واقع تو شرايط مطلوب پخش 4 تا 22 وات روي امپدانس 4 اهم ميده.اسپيكرهاتون چيه؟احتمالا توان ورودي كمي رو نياز داره كه با پخش خوب مچ شده،چون بيشتر اسپيكرهاي فابريك تو ولومهاي بالاي پخشها ديستورت ميكنن!ولي خب استثنا هم وجود داره
    سلام ممنون
    این دینام و باتری پرشیا چند ولت میده ؟
    دينامش فكر كنم 90 آمپره،باطري رو نميدونم چي ميندازن.فكر كنم 66 باشه فابريكش.روش زده برو بخون ببين چند آمپره
    دوستان کسی سیستمی برای من سراغ نداره؟!
    1- پخش پايونير AVH-P5150DVD قيمت 625 تومن.البته اين مدل مانيتور دار هست.از نوع جمع شونده داخل
    2-مانيتور نميدونم چي خوبه چون اصلا وارد نيستم
    3-ساب آلپاين SWE-1241 قيمت 83 تومن
    4-اسپيكر ساند استريم SST6.9 قيمت 76 تومن
    5-امپ پايونير مدل GM-6400Fقيمت 141 تومن (به خاطر رسوندن به قيمتتون اين امپ رو پيشنهاد دادم)
    6-Accessory شامل پك برق و RCA و تخته آمپ و دستمزد حدود 80 تومن

سلام دوستان
    میخواستم بدونم که تمام ماشینها hilux4*4 باند های 2درب عقب غیر فعال یا فقط مال ما اینطوره؟
    اگر تو محل نصب اسپيكر وجود داره خير!!حتما سيمكشي قطعه.بايد باز كني ببيني
    شايد هم از روي منوي پخش Fader رو داديد جلو
    تويوتا بعيد ميدونم كم فروشي كنه!حتما اسپيكر داره و يه مشكلي هست.

2. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

اگر تو محل نصب اسپيكر وجود داره خير!!حتما سيمكشي قطعه.بايد باز كني ببيني
    شايد هم از روي منوي پخش Fader رو داديد جلو
    تويوتا بعيد ميدونم كم فروشي كنه!حتما اسپيكر داره و يه مشكلي هست.
    جای بلنگو هست ولی صدا بیرون نمیاد
    مدل قبلی هم که داشتیم همینجوری بود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره پخش خوبیه منم دارم خیلی ازش راضیم سرعتشم خوبه.
    2 خروجیه آمپ داره که یکی واسه یک جفت باند و یکی هم برای ساب هست.
    بازیاب صدای پیشرفته فرکانسهای خاصی از موزیک رو تقویت می کنه و مقداری از کیفیت از دست رفته موزیک رو برمیگردونه که 3 حالت داره یکی خاموش-یک بازیاب 1-یکی هم بازیاب 2 که به سلیقه خودتون هر کدوم رو خواستین قرار بدید.
    ورودی sd سمت چپ زیر پنل هست پنل رو دربیار میبینیش.
    اینترفیس برای ماشینهایی هست که روی فرمون دکمه های خاصی برای پخش دارن مثل رنو مگان یا سیتروئن زانتیا(البته برای به کار انداختنش یک رابط می خواد که بین پخش و دکمه های روی فرمون واسطه بشه)در کل منظور از اینتر فیس یعنی اینکه شما اگر ماشینت رو فرمون کنترلر پخش داشت می تونی با پخش ستش کنی و ازشون استفاده کنی همین.

مرسی از توضیحاتت حسین خان
    راستی، پس چه جوریه هم آمپلی فایر وصل میکنن هم ساب؟ این یه قسمتش که فقط دوتا خروجی داره به نظرت نقص نیست؟ آخه یکیش میره واسه یه جفت باند، یکی هم ساب، پس آمپلی فایر نمیشه در این صورت وصل کرد؟ (یا ساب میشه وصل کرد یا آمپلی چون دوتا که بیشتر خروجی نداره) منظورم اینه که اگه ساب بهش وصل کنیم دیگه خروجی دیگه ای باقی نمیمونه آمپلی بهش وصل کنیم؟ وااااای من خیلی تعطیلم تو اینجور چیزا! کمـــــــــــــــــــک!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در مورد بقيه سوالتون كه حسين عزيزم توضيح دادند خدمتتون.
    اون 50 وات كه شما فرمودي وات Max پخش هست. در واقع تو شرايط مطلوب پخش 4 تا 22 وات روي امپدانس 4 اهم ميده.اسپيكرهاتون چيه؟احتمالا توان ورودي كمي رو نياز داره كه با پخش خوب مچ شده،چون بيشتر اسپيكرهاي فابريك تو ولومهاي بالاي پخشها ديستورت ميكنن!ولي خب استثنا هم وجود داره
    اصلا تا حالا توجه نکردم اسم اسپیکرام چی هست!! دو سال پیش همینجوری دستی نصبشون کردم و فقط رادیو گوش میدادم باهاش چون پخشم خراب بود و از اونجایی که ماشین باز و سیستم باز نبودم، برام مهم نبود. اما دو روز پیش یهو نمیدونم چی شد که حسش اومد!! (رفتم سراغ ماشین، اسمشو نگاه میکنم میام میگم)

6. این کاربر از m2fard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

راستی، اینکه میگن پنل برقی، یعنی چی؟ 4250sd هم پنل برقیه؟ پنل برقی چیکار میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید،
    من به تازگی با این دنیای شما آشنا شدم، حالا می خوام اگه لطف کنین منو راهنمایی کنین
    یه 206 تیپ 2 مدل 85 دارم که از قبل روش یه جفت باند cadence CVLS693 و آمپ Cadence FX602 انداختم، یه پخش JVC هم دارم، حالا برای این که پخشم با کنترل رو فرمون کار نمی کنه در درجه اول و بعدش چون فلش نمی خوره می خوام عوضش کنم، حالا:
    1) این سیستمی که دارم از نظر اساتید چطوره؟
    2) پیشنهاد شما برای پخش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

حمید جان آمپی که معرفی کردید گارانتی هم داره یه بار مصرف نباشه ها .

راستی سابی که مدلشو معرفی کردم (همون که کنوود بود) قیمتش چند هست؟

چون الان پولام ته کشیده میخوام یه چهار کانال برا ساب و باند ها بگیرم.

بعدا یه 2کانال برا باندام میگیرم واز هم جداشون میکنم.

آمپ های کنوود چه طورند چند تابرند ارزون داره که وات های خوبی هم میدن. نظرت راجب اونها چیه ؟(تو پایونر شاپ دیدم براهمین میگم)

راستی چقدر میشه به این سایت پایونر شاپ اعتماد کرد وخرید آنلاین کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید انقدر سوالام زیاد شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام حمید جان یه سیستم تا سقف 550 (دقیق 550 ، بالاتر نشه!) واسه پراید میشه معرفی کنید که نیاز به تقویت برق فابریک پراید نباشه.
    خودم نظرم ایناست:
    پخش 5250
    باند 718
    آمپ pcx 4.540
    ساب 4500 mtx
    برای باکس هم چون هیچ سر رشته ای از نرم افزار ها و محاسبات مربوطه ندارم ، آماده میگیرم.

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستی، اینکه میگن پنل برقی، یعنی چی؟ 4250sd هم پنل برقیه؟ پنل برقی چیکار میکنه؟
    نه 4250 پنلش برقی نیست(پنل برقی یعنی اینکه شما وقتی دکمه اجکت رو می زنی در به صورت خودکار پایین میاد و شما می تونی دیسک رو عوض کنی و دوباره به صورت برقی میره سر جاش)مثل 6050 یا 7150 و ....
    مرسی از توضیحاتت حسین خان
    راستی، پس چه جوریه هم آمپلی فایر وصل میکنن هم ساب؟ این یه قسمتش که فقط دوتا خروجی داره به نظرت نقص نیست؟ آخه یکیش میره واسه یه جفت باند، یکی هم ساب، پس آمپلی فایر نمیشه در این صورت وصل کرد؟ (یا ساب میشه وصل کرد یا آمپلی چون دوتا که بیشتر خروجی نداره) منظورم اینه که اگه ساب بهش وصل کنیم دیگه خروجی دیگه ای باقی نمیمونه آمپلی بهش وصل کنیم؟ وااااای من خیلی تعطیلم تو اینجور چیزا! کمـــــــــــــــــــک!
    خواهشم می کنم وظیفه بود.
    ببین منظور من 2 جفت خروجی بود که هر جفت میشه 2 کانال و دو جفت میشه 4 کانال بعد مثلآ یک جفت رو میدی به آمپلی بعد از آمپ میدی به 2 تا باند(آمپلی رابط بین پخش و باند-ساب هست).برای ساب هم دقیقآ همین کار رو می کنن.
    شما بهتر اول یک سرچ کنی تو گوگل بزنی و با مفهوم آمپی دقیق آشنا بشی که چه جوری به پخش وصل میشه و باند به کجا وصل میشه و از اینجور چیزها تا درست منظورم رو بفهمی.

12. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حمید خان ماشین پراید صندوق دار هستش.فقط بیزحمت اندازاش یه جوری باشه که صندوق رو زیاد نگیره هر چی جمع و جورتر بهتر.. ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •