خوب مشكل از رفيقته بايد هشت تا دوست پيدا كني ( 0+) بايد (8+) بشه
حالا اينو بدونيد كه:
وقتي كار پيدا نكرديد دوستاتونو به 30 برسونيد چون چند بار پيشرفت كنيد 30 . 40 تا دوست ميخواد
همه ي skills را پر كنيد
همه ي كار ها رو انجام بديد (خوابيدن حموم رفتن و...) بايد علامت سيمز بالاي سر اونها سبز باشه
از نوجووني كار پيدا كنيد وقتي بزرگ شديد كارو از وسطا شروع ميكنيد نه اولا
سعي كنيد شغلتون پليس باشه چون اگه درجتون زياد بشه روزي يك مليونو دويست پول ميگيريد ولي بايد 30 تا حداقل دوست داشته باشيد
اينطوري هر وقت به كار ميريد بر گشتيد درجتون ميره بالا هر روز
خيلي ممنونم دوست عزيزم از اطلاعاتي كه دادي.
ولي نميدونم كه اين اطلاعات درست هست يانه؟من كه طبق طرز فرنوش خانوم پيش رفتم و به نتيجه رسيدم.
سلام, این اولین پست من تو p30world هست... من یک سال هست که دارم دنبال یه سیمز 2 اصل میگردم و پیداش نمیکنم شاید بیش از ده بار سیمز2 روخریدم اما همه اش قلابی بوده... آرزو دارم برای 1 بار هم که شده پچ های الحاقی سیمز رو بازی کنم شما رو به جون هر کسی که دوست دارید یه فروشگله اینترنتی بهم معرفی کنید که سیمز 2 اصلی رو داشته باشه!!! اگر هم خودتون دارید برای من رایت کنید و هر چقدر هزینه اش شد متقبل میشم خواهشا کمک کنید, خسته شدم... راستی من مشهد زندگی میکنم اگر دوست داشتید بهم کمک کنید فقط یه پ.خ بدید... سپاس
خوش امدي.هم به p30worldوهم به اين تاپيك.
خب ميتوني به اين آدرس ها بري:
1-
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-بايد مبلغ رو به حساب بريزي و سفارش بدي
کد:
3-بايد مبلغ رو به حساب بريزي و سفارش بدي
کد:
خب اينا چون توي شهرستان هستي از تو پول پستشم ميگيرن.
وماهم هيچ وقت براي كسي نه بازي رايت كردم.نه ميكنم.نه خواهم كرد.چون كه اصلا حوصله ي قفل شكني
cd يا dvd هامو ندارم چون original هستن....
البته به دوستام بازي هاي رايتي ميدم كه از ايران خريدم.
در هر صورت آدرستو بده تا شايد بتونم از بچه هاي p30worldكسي رو به تو معرفي كنم تا برات بازي بفرسته.
ولي احتمالا mohrd يا همون محمدضا ميتونه برات بفرسته.