تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 1126 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    شاید بهتر باشه بدید گارانتی اما به شرط زیرا گارانتی چون هارد را تعویض میکنه گاها" براش فرق نمیکنه که چه بلای سر هارد بیاره پس اول کار را مشروط به بازیابی کنید.
    نکته:
    گارانتی ویستا هیچگونه لوازم تخصصی بازیابی اطلاعات ندارد مگر آنچه که دیگران ادعا میکنند اما شرکت مهران رایانه هم شرکتی با سابقه در این زمینه است هم جدیدترین ابزار و لوازم بازیابی اطلاعات را دارد. و میتوانید با آنها نیز شرط بگذارید که از گارانتی خارج نشود.

دقت کنید : در 70 درصد مواقع بازیابی اطلاعات به شرایط گارانتی ربطی ندارد و گارانتی را باطل نمیکند مگر آنکه مجبور به جراحی هارد شما باشند. در این صورت در کلین روم درپوش هارد برداشته میشود و قطعات داخلی تعویض میشود که امید وارم کار هارد شما به آنجا نکشد.
    و هم اینکه تمامی افراد متخصص قبل از انجام اینگونه عملات و یا هر کاری که به شرایط گارانتی صدمه بزند و یا هارد را از حالتی که شما به آنها تحویل داده اید خارج کند باید با مالک هارد درمیان بگذارند و کسب اجازه کنند.

در مورد اطلاعات میتوانید از شخصی که عملیات بازیابی را برایتان انجام میدهد در خواست امحاء اطلاعات نمایید برایتان انجام میدهد و در مورد گارانتی هارد به احتمال 70 درصد به خارج از کشور منتقل میشود مگر بخاطر شرایط خاص که یا ریجکت میشود و یا اصلا فرستاده نمیشود که در مزایده هارد خراب در ایران به فروش برسد. اما نگرانی شما بیمورد است چون هیچ آدمی در قاطی هارد های خراب بدنبال اطلاعات نمیگردد.

در صورتیکه هاردتان را به مهران رایانه و چه گارانتی ویستا سپردید سلام گرم بنده را به ایشان برسانید .
    با سپاس
    بسیار ممنونم از پاسخ کامل و دقیقتون که تمام ابهاماتم را رفع کرد. با این اوصاف، چون اطلاعات هاردم برام مهمه، کلا برای بازیابی می دم مهران رایانه و بعد اگر خوش شانس بودم و از گارانتی خارج نشده بود، می دم ویستا برام تعویض کنه. امیدوارم اطلاعاتم قابل بازیابی باشه سلام شما را هم حتما می رسونم

فقط برای کمک بیشتر به دوستانی که مشکلی مشابه من دارند، چند تا نکته را در تأیید و اندکی تکمیل پاسخ شما عرض می کنم:
    1- من با مهران رایانه و ویستا هم تماس گرفتم هم سایتشان را دیدم. تفاوت کاملا محسوس بود. مهران رایانه در تماس تلفنی به سؤالاتم کاملا تخصصی جواب داد و مراحل کار را برام تشریح کرد. این شرکت دو تا ساختمان دارد که به من گفتن اگر حدس می زنم ایراد هارد سخت افزاری هست، برای بازیابی بدم ساختمان گاندی که امکانات سخت افزلری بیشتری دارد و قسمت سخت افزاری بازیابی را انجام می دهد ( این نشان می دهد که این شرکت کار بازیابی را کاملا تخصصی و کلاسه بندی شده انجام می دهد ) در حالی که در تماس تلفنی، قسمت بازیابی شرکت ویستا فقط همان اطلاعات ساده همیشگی (آدرس، قیمت پایه،مدت زمان بررسی اولیه...) را بهم داد.
    2- در مورد گارانتی و بازیابی، مهران رایانه گفت پس از بررسی اولیه که حداکثر 48 ساعت طول می کشد، بهم می گویند قابل بازیابی هست یا نه و اگر هست حدود قیمت چقدر خواهد شد. اینجا من می توانم بپرسم که
    آیا بازیابی هاردم را از گارانتی خارج می کند یا نه. بع می توانم تصمیم بگیرم که برام بازیابی کنند یا نه که اگر انصراف بدهم، هزینه بررسی اولیه را باید بپردازم (20000 تومان). ویست گفت چون گارانتی دارم، بررسی اولیه را رایگان انجام می دهد و حد اکثر 24 ساعته نتیجه را اعلام می کند و اگر خودشان کار بازیابی را انجام بدهند، در هیچ صورتی از گارانتی خارج نمی شود و پس از بازیابی برام تعویض می کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگه این پارامتر reallocated sector count صفر بشه هارد از کار میفته؟
    چون الان سیستم داره کار میکنه اگه تا وقتی کار میکنه ازش استفاده کنم مشکلی واسه سیستم پیش نمیاد یا بهتره زودتر هادرش رو تعویض کنم؟

Last edited by pinkpad; 08-04-2011 at 09:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام علیکم و خسته نباشید،ببخشید من یه لپ تاپ ACER دارم که یه مدت مشکل بالا اومدن ویندوز و حتی ورود به SAFE MODE و همچنین تاخیر بسیار در هنگام repair startup داشت،اول با hdd regenerator بدسکتورگیری کردم و بعدش هم مجبور به fdisk کردن شدم و بعدش هم ویندوز جدید ریختم؛البته بعد از ریختن ویندوز باز هم کند کار میکرد تا اینکه دوباره همان مشکل اول پیش اومده و نه تو ویندوز میره نه استارت آپ را درست میکنه هنگامی هم که سی دی ویندوز را گذاشتم تا دوباره ویندوز بریزم بعد از نمایش صفحه windows is loading files و معطلی طولانی ارور داد و نشد که ویندوز را دوباره بریزم.اگر میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ببرمش برای تعمیر یا خودم میتونم درستش کنم؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من یک هارد اکسترنال Transcend500 دارم چند وقتی هست که مشکل دار شده.
    مشکل از انجا پیش اومد که داشتم یک روزی روش اطلاعات میریختم یک دفعه هارد انپلاگ شد! و دوباره که زدم گفت باید هارد رو فرمت کنید!هرچی دوباره کابل یو اس بی رو میزدم به پی سی و دوباره در میاوردم حل نشد! رو N تا پی سی هم تست کردم اخر سر یک پی سی مک دیدم هارد رو شناخت!!! گویی اکثرا اطلاعات هارد ام قابل بازیابی نبود اما خوب ان قدری رو که میشد کپی گرفتم رو مک و بعد فرمت کردم هارد رو.
    پس از فرمت هارد , هارد رو ویندوز بالا اومد یک روزی اما دوباره دستور فرمت کردن رو میده پس از پلاگ کردن یو اس بی به سیستم! حالا هم که اصلا هیچی دیگه ویندوز نمیشناسه پس از پلاگ کردن هارد به سیستم یک تق تق بسیار کوچکی از هارد میاد!
    آیا هارد درست میشه دوستان؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان من یک هارد سامسونگ 320 دارم. که داره مشکل ساز میشه! امروز اصلا سیستم بالا نمیومد و ارور هارد میداد. یک کم با کابلش ور رفتم و به خود هارد شوک دادم الان بالا اومد. نرم افزاری هست که بشه من هارد رو چک کنم برای سلامت هارد؟ ببینم مشکل واقعا از کابل بوده یا نه؟ اگه اطلاعاتم بپرده ...

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

دوستان من یک هارد سامسونگ 320 دارم. که داره مشکل ساز میشه! امروز اصلا سیستم بالا نمیومد و ارور هارد میداد. یک کم با کابلش ور رفتم و به خود هارد شوک دادم الان بالا اومد. نرم افزاری هست که بشه من هارد رو چک کنم برای سلامت هارد؟ ببینم مشکل واقعا از کابل بوده یا نه؟ اگه اطلاعاتم بپرده ...
    مشکل شما با توجه به تستی که کردید از برد {مادربورد یا سوکت ها} است.نگران نباش واسه اطمینان با hdd regenerator این کار ر. بکن تا از بابت بدسکتور خیالت راحت شه.

7. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

دوستان من یک هارد اکسترنال Transcend500 دارم چند وقتی هست که مشکل دار شده.
    مشکل از انجا پیش اومد که داشتم یک روزی روش اطلاعات میریختم یک دفعه هارد انپلاگ شد! و دوباره که زدم گفت باید هارد رو فرمت کنید!هرچی دوباره کابل یو اس بی رو میزدم به پی سی و دوباره در میاوردم حل نشد! رو N تا پی سی هم تست کردم اخر سر یک پی سی مک دیدم هارد رو شناخت!!! گویی اکثرا اطلاعات هارد ام قابل بازیابی نبود اما خوب ان قدری رو که میشد کپی گرفتم رو مک و بعد فرمت کردم هارد رو.
    پس از فرمت هارد , هارد رو ویندوز بالا اومد یک روزی اما دوباره دستور فرمت کردن رو میده پس از پلاگ کردن یو اس بی به سیستم! حالا هم که اصلا هیچی دیگه ویندوز نمیشناسه پس از پلاگ کردن هارد به سیستم یک تق تق بسیار کوچکی از هارد میاد!
    آیا هارد درست میشه دوستان؟
    هارد شما باید سیگیت باشد.اگر هارد را نشناسد باید فریمور بخوره و بعد از اون صدای تق تق میتونه هم از بدسکتور باشه هم از هد.اما نظر من رو بدسکتور است.اگر هارد را نشناخت.اگر تو تهران هستی برو پیش مهندس امیر.خانه سخت افزار.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشکل شما با توجه به تستی که کردید از برد {مادربورد یا سوکت ها} است.نگران نباش واسه اطمینان با hdd regenerator این کار ر. بکن تا از بابت بدسکتور خیالت راحت شه.

مرسی دوست عزیز. لینک یا آدرسی از این برنامه دارین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

مرسی دوست عزیز. لینک یا آدرسی از این برنامه دارین؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این برنامه داس نیست تو ویندوز اجرا میشه.
    نصبش که کردی گزینه regenarator رو میزنی و بعد start proccess under windows رو میزنی و هارد رو انتخاب میکنی. عملیات رو شروع میکنی.قسمت اول عدد 2 قسمت دوم عدد 1

11. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من یک هارد یک ترا بایتی seagate دارم که یک روز یه دفعه وقتی که ویندوز می خواست بالا بیاد تو boot منو این پیغام رو داد:
    SATA Hard disk status bad,back up and replace,press F1 for resume
    وقتی که F1 رو میزنم ویندوز بالا میاد و تو خود محیط ویندوز سون هم همین پیغام رو میده، سرعت هارد که تغییری نکرده اما هر چند دقیقه یکبار باز این خطا بروز می کنه.ویندوزم عوض کردم و هاردو هم فرمت کردم اما بازم مشکل حل نشد
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    و اینکه آدرس گارانتی شرکت وارد کننده seagate کجاست؟آخه متاسفانه وقتی خریدمش کارت گارانتی نداشت!
    سلام دوست من
    قبلا" در باره این موضوع توضیحات کامل را داده ام ، ولی بصورت مختصر برای شما بیان میکنم:
    کدهای ویژه ای در هارد وجود دارد که تمامی اعمال هارددیسک را کنترل میکنند پس اگر خطایی در کار باشد وظیفه دارند اعلام کنند به این کدها و مجموعه عملیات S.M.A.R.T گفته میشود و همیشه اعلام خطای آن نشان خرابی کامل نیست بلکه ممکن است خرابی در یک حوضه باشد شما میتوانید هاردتان را به مرکزی که دارای PC-3000 UDMA است بدهید و ایراد را برایتان رفع کنند و یا ریپورت را پاک کنند که دیگر به شما پیغام ندهد. البته تا زمانی که دوباره ریپورت پر شود.

نتیجه: بهتر است هارد را برای چک آپ کامل به گارانتی و یا مرکز تعمیرات ارسال کنید.

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم 2 هفته اس با هاردم من تو ویندوز 7 یهو می بینیم یکی از درایو هام که درایو D باشه گم میشه و جالبه توی disk managment سبز و emty نشون داده میشه و هیچ راهی جز فرمت کردنش ندارم این اتفاق دوبار افتاد و دو بارش هم وقتی بود که ویندوز به طور خودکار می خواست بک آپ بگیره و درایو E من جا نداشت و واسه همین بک آپ کامل نمی شد و من میومدم فایل های بک آپ رو پاک می کردم هر دفعه هم مقدار قایل هایی که می تونم بر گردونم کمتر میشه تقریبا کل فیلم هام رفت نکته دیگه ای هم که هست اینه که تو هموkن disk managment همه درایو ها رو primary partition میخونه و این درایو رو logical partition می خواستم ضمن راهنمایی یه برنامه کامل هم که بتونه فایلام رو برگردونه معرفی کنید
    سلام
    توضیحات شما کامل نیست ولی بنظر میرسه در هارد شما مشکلی در قسمت MBR و یا MFT وجود داشته باشه . بهتر این است پس از بازیابی اطلاعات کل هارد را از ابتدا پارتیشن بندی کنید و ویندوز نصب کنید.
    من صلاح نمیبینم خودتان اقدام به بازیابی کنید زیرا تا الان که کار درست نشده و ظاهرا" به گفته خودتان خراب تر هم شده .
    اصولا" اگر اطلاعات برایتان ارزشمند نیست خوتان دست بکار شوید و اگر اطلاعات ارزشمند است به دست یک شرکت حرفه ای بسپارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •