تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 285 از 2403 اولاول ... 1852352752812822832842852862872882892953353857851285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

pc-pc جان شما کدوم منطقه هستی و چه اشتراکی داری؟
    من 128 دارم خط 2 و 5گیگ

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در مورد پارس آنلاین کاملا موافقم خیلی گرونه
    فعلا پارس آنلاین به من داره اساسی حال می ده توی این ماه حدودا 150 گیگ کم کم دانلود کردم
    سرعتم شب ها در حالت بدش روی 70 و در بیشتر مواقع روی 160 و در حالت ایده آل عکسشو پایین گذاشتم :
    آقا خط تلفنت آتیش نگیره یه وقت!!!؟
    این تسته خطه منه با سرور باکو به کیلوبیت

اما سرعتم تا حالا از 70 بالاتر نرفته!!!
    Last edited by sharifie; 21-02-2010 at 14:09.

3. این کاربر از sharifie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همگی. یه سوال داشتم من ساکن فومن هستم می خواستم از نمایندگی اندیشه تو فومن adsl بگیرم لیست قیمتی که ازشون گرفتم مثلا 128 5 Gدارن تو فومن 21000 تومن میدن؟؟!!!! با اندیشه که تماس گرفتم گفتن باید قیمتهاشون طبق قیمتهای مصوبی باشه که ما تو سایتمون زدیم و اون هزینه اضافی که دارن میگیرن غیرقانونی! حالا می خواستم بدونم دوستان دیگه ایی که دارن ازنمایندگی اندیشه تو شهرشون سرویس میگیرن قیمته سرویسی که دارن میدن همون قیمت مصوب اندیشه است یا بالاتره؟ اگه بالاتر بوده چیکار کردن؟اعتراض کردن؟ اگه اعتراض کردن نماینده گیشون قبول کرده؟اگه قبول نکردن چیکار کردن؟همون قیمته بالاتر رو دادن؟یاکاره دیگه ای کردن؟ من میخوام برم باهاشون صحبت کنم نمی دونم قبول میکنن یا نه؟ ولی با اندیشه که صحبت کردم گفتن همون قیمت مصوب ما رو باید بدن نه بالاتر؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا خط تلفنت آتیش نگیره یه وقت!!!؟
    این تسته خطه منه با سرور باکو به کیلوبیت

اما سرعتم تا حالا از 70 بالاتر نرفته!!!
    بابا همچینم که می گفتی اوضاعت داقونم نیست بابا 600 کیلو در ثانیه داری می گیری بگو خدا بده برکت البته قبول دارم که نسبت به من که دیشب 3 ساعت رو 2 مگ بودم خیلی پایین تره ولی اگه فرضا 128 هم داشته باشی بازم 5 برابر سرعت تعهد شده شرکت هستش سخت نگیر حال کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فکر کنم مخابرات بازم پاشو گذاشته رو سیم لینک ها ! الان ساعت 3 عصر دوباره سرعت افت شدیدی کرده . ( اندیشه مرکز 3 ) اما امیدوارم امشب هم مثل دیشب باشه ! شاید هم دارن تجهیزات جدیدو چک می کنن . فعلا اطلاع دقیقی نداریم سرعت بالای دیشب واسه این بود که stm1 جدید زیر بار رفته بوده یا فقط مخابرات یقه لینکای بدبخت رپید و تورنت رو موقتا ول کرده بوده !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت افتضاح درافتضاح از ساعت 2 سرعت دانلود رو 3 هست سایت نمیتونم باز کنم دایل اپ کجایی یادت بخیر .مرکز 727 اندیشه سبز خزر سرعت 128 حجم 8

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این STM1 راه اندازی شده یا نه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این STM1 راه اندازی شده یا نه؟؟؟
    فعلا که کسی رسما تایید نکرده راه اندازی شده یا نه ... من حدث میزنم دارن تستش می کنن هنوز راه نیوفتاده ... سرعت الان خیلی پایینه و حتی دایل آپ هم همینطوره ... یعنی صفحات هم به زور باز می شن . به هر حال باید صبور باشیم ببینیم چطور میشه. دیشب که بالای 2 گیگ دان شد دست هر کسی که باعثش شده درد نکنه ! الان بهتره یه کم استراحت کنیم تا افزایش سرعت بعدی!

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه فعال بشه سرعت تقریبی شب و روز روی چند میاد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

...نه بیرک جان اضافه حجم داریم تو پارس ولی بخوره تو اون فرق سرشون شما باشی برای هرگیگ اگه از پارس وی رشت بگیری 6 تومان هرگیگ اضافه و از خود سایت هم هرگیگ 9 هزار تومان هست یعنی اگه 2گیگ اضاف بگیرم باید 12 تومن به شرکت یا 18 هزار تومان اینترنتی بدم وقتی 5 گیگش 21 تومن مگه من مغزم خرابه که برم 2 گیگ اضافه بگیرم ...
    ایول ! دارن خوب عمل می کنن که ! اصلا بری شرکتای دیگه می بینی حجم اضافه رو به عنوان جریمه محسوب می کنن !!! یعنی دقیقا کلمه جریمه رو در این مورد بکار می برن !!! جریمه هم همینجوری خوبه. اگه 2500 باشه دیگه جریمش اثر بخش نیست ! مثل ماها معتاد می شی. ماهی 3 بار باید بری حجم اضافه بگیری لااقل هر گیگ که 6 تومن باشه اینجور هوسا نمی کنی ... اگه هم یه بار نا پرهیزی کنی 2 گیگ اضافه بگیری چنان نقره داغ می شی که دفعه دیگه اینجور خلافا نکنی . در هر حال خدا بهت صبر بده و به ما همچنین تا شاهد باشیم یه بار دیگه تعرفه های اندیشه مجدد کاهش پیدا کنه .

اگه فعال بشه سرعت تقریبی شب و روز روی چند میاد؟؟؟
    دقیق نمی شه گفت چون به خیلی چیزا بستگی داره :
    1) خود مخابرات . که معلوم شده جلو ترافیک بعضی لینکا مثل رپید رو گرفته . اگه اینو راه بندازن باز هم تا وقتی مخابرات بخواد این کار رو بکنه تو سرعت دانلود از این سایتا خیلی تاثیر نداره.
    2) تعداد کاربرای اندیشه تو کل رشت که هر شب سر ساعت 1 شروع به دانلود می کنن !! ما نمیدونیم آمارشون دقیقا چقدره ... اگه تقریبی می دونستیم میشد حدس زد سرعت شبا چقدر خوب میشه . مثلا اگه فرض کنیم هر شب 200 نفر تو شهر رشت در حال دانلود همزمان باشن می شه گفت سرعت 155 مگابیت کم و بیش بینشون تقسیم بشه به هر نفر تقریبا 800 کیلو بیت ( معادل 100 کیلو بایت ) می رسه ! یعنی به سرعت هر نفر اینقدر اضافه میشه ... هر چی کاربرا بیشتر باشن مسلما اثرش کمتره . ولی من حدث میزنم لااقل واسه یه مدت محدود تا وقتی که مشترکان دوباره زیادتر نشن ( بجز بعضی مراکز که همیشه مشکل سرعت دارن ) روزا باز بتونیم به سرعت بالای 200 و شبا هم به سرعت مطلوب برسیم . البتهههههههه اگه مخابرات بذاره !
    Last edited by birak; 21-02-2010 at 16:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •