قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بعد مدتي اومدم تو تاپيك : خيلي باعث تعجبه
هنوز هيچي نشده از فكر قهرماني در اومدين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همونطور كه معلوم بود شانس از سپاهان رخت بر بسته و افتاده تو سراشيبي
.................................................. ...............................................
يه هوادار واقعي هميشه پشت تيمشه نه اينكه با يه نتيجه ضعيف ...
هنوز هم قهرماني شايسته پرسپوليسه .
این پست تایید میشه. به خصوص قسمتی که مخاطب بقیه هواداران هستن.
نيكبخت واحدي از تركيب پرسپوليس خط خورد
خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي پس از يك جلسه غيبت، امروز در تمرين شركت كرده و كنار ساير بازيكنان تمرين كرد.
در پايان تمرين و با تصميم كادر فني، نام وي همراه حميد علي عسگر، محمدرضا ماماني و نيك نفس از فهرست 18 نفره پرسپوليس براي ديدار با سايپا كنار گذاشته شد.
افشين قطبي، سرمربي پرسپوليس در پايان تمرين احتمال خط خوردن نيكبخت از تركيب تيم براي ديدار مقابل سايپا را تائيد كرد.
نيكبخت در تمرين بعد از ظهر هنگام بازي فوتبال در تيم ذخيره ما قرار گرفت.
قطبي: دايي برايم فرقي با كاپلو و مورينيو ندارد
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبي در پايان جلسه تمريني پرسپوليس در خصوص مسابقه فردا از هفته سي و يكم ليگ برتر اظهار داشت: رويارويي با دايي نسبت به ساير مربيان هيچ فرقي برايم ندارد، زيرا در اين شرايط حساس فقط به فكر پيروزي هستم و ميخواهم 3 امتياز مسابقه را به دست آوريم. مشكل شخصي با كسي ندارم و برايم دايي با كاپلو و مورنييو فرقي ندارد.
وي در مورد خروج نام مهاجم تيمش از فهرست 18 نفره براي بازي مقابل سايپا عنوان كرد: عليرضا نيكبخت واحدي از بهترين بازيكنان ايران و پرسپوليس است و با وي مشكل ندارم؛ اما برايم نظم و انضباط بيش از هر چيز اهميت دارد. نيكبخت مقابل شيرين فراز بيانضباطي كرد و پس از تعويض روي نيمكت ذخيره ننشست، بنابراين مجبور شدم نام وي را از فهرست 18 نفره خارج كنم.
قطبي گفت: همه بايد قبول كنند كه پرسپوليس فقط به 30 بازيكن محدود نمي شود، بلكه بيش از 30 ميليون هوادار ديدارهاي اين تيم را پيگيري ميكنند و با كوچكترين اشتباهات از فوتبال تيم محبوب خود دلزده شوند.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان ساخت: نيكبخت واحدي در ديدارهاي گذشته از بهترين بازيكنان تيم ما بود؛ اما براي من نظم و رعايت اصول حرفهاي بيش از هر چيز برايم اهميت دارد و بايد بازيكنان اين موارد را رعايت كنند.
وي تاكيد كرد: رفتار نيكبخت واحدي در ديدار با شيرينفراز درست نبود و اگر نامش را براي ديدار با سايپا در فهرست قرار ميدادم، تاثيرات بدي را در پي داشت.
قطبي در مورد ديدار با سايپا تصريح كرد: بازي سختي را پيش رو داريم؛ اما همه بازيكنان ما انگيزه بالايي براي پيروزي و تصاحب جام قهرماني دارند و ميخواهيم صدرنشين ليگ برتر شويم.
نيكبخت واحدي: به دليل خط خوردن خودكشي نميكنم
خبرگزاری پرسپولیس :عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: با تصميم نهايي افشين قطبي براي ديدار با سايپا از فهرست 18 نفره خط خوردم؛ اما نميتوانم به خاطر اين تصميم دست به خودكشي بزنم.
وي ادامه داد: پس از آنكه در ديدار برابر شيرين فراز تعويض شدم، هرگز ورزشگاه آزادي را ترك نكردم بلكه در رختكن با حبيب كاشاني و كريم باقري صحبت مي كردم. در دقايق پاياني براي جلوگيري از تشديد مسايل حاشيهاي، كمي زودتر از آزادي بيرون رفتم.
نيكبخت واحدي گفت: پرسپوليس را دوست دارم و فردا براي تماشاي بازي مقابل سايپا به ورزشگاه مي روم. اگر بازي مي كردم، بدون شك به تيم خود كمك ميكردم؛ اما شرايط به گونه اي ديگري است.
وي ادامه داد: تا آخر فصل با پرسپوليس قرارداد دارم و با همه توان در خدمت اين تيم هستم.
نيكبخت واحدي با اشاره به تصاوير پخش شده از برنامه تلويزيوني در شب گذشته تاكيد كرد: قبل از شروع برنامه نود ميدانستم همانند هميشه براي بزرگ كردن مسايل، به مشكل من بپردازد، بنابراين براي دوري از مسايل حاشيهاي و براي آنكه شرايط بدتر نشود اين برنامه را تماشا نكردم.
ترکی و مظفری زاده دیدار های پرسپولیس و سپاهان را قضاوت می کنند
خبرگزاری پرسپولیس : از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال محسن ترکی و سعید مظفری زاده به عنوان داوران دیدارهای حساس دو تیم پرسپولیس و سپاهان در هفته سی و یکم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور انتخاب شدند.
کمیته داوران فدارسیون فوتبال اسامی داوران دو دیدار حساس روز نخست از هفته سی و یکم رقابت های فوتبال لیگ برتر را اعلام کرد که طی آن سعید مظفری زاده به همراه کیانوش داودزاده و رسول استادزاده قضاوت دیدار برق شیراز برابر سپاهان اصفهان را برعهده دارند.
بر پایه این گزارش، زمان و مکان برگزاری این دیدار توسط سازمان لیگ برتر تغییر کرد و قرار است ساعت 16 فردا (شنبه) در ورزشگاه شهرستان سعادت آباد شهر شیراز برگزار شود.
همچنین طبق برنامه اعلام شده محسن ترکی به همراه رضا سخندان و محمدرضا ابوالفضلی قضاوت دیدار حساس سایپا و پرسپولیس که ساعت 18:15 فردا در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود، را برعهده خواهند داشت.
البته با توجه به اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال، در صورتی که محسن ترکی برای سفر به تهران با مشکل مواجه شود، داور این دیدار تغییر می کند که احتمال بروز چنین تغییری بسیار اندک است.
همچنین اسامی داوران هفت مسابقه روز دوم از هفته سی و یکم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور که روز دوشنبه شانزدهم اردیبهشت ماه برگزار می شود، فردا بصورت رسمی اعلام خواهد شد.
فردا روز خیلی مهمی هست. یا امیدوار میشیم به قهرمانی یا هم که نا امید. امیدوارم حالت اول پیش بیاد
خدا کنه این نیکبخت هم سر عقل بیاد و از ادابازی دست برداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)