بله میدونم
از لحاظ قیمت گفتم در مقایسه با یه پلیر خونگی
بلو ری هم گفتم که قیمت فیلمهاش بالاست مثل بازی اورجینال می مونه
بله میدونم
از لحاظ قیمت گفتم در مقایسه با یه پلیر خونگی
بلو ری هم گفتم که قیمت فیلمهاش بالاست مثل بازی اورجینال می مونه
مال يه هفته پيشو دارم
اسليم 120 اينجا بي بازي 330
ديگه اينجا فت نميارن
ما که آخرم متوجه فرق بین Fat و Slim نشدیم . یعنی دلیل برتری slim نسبت به fat رو پیدا نکردم .
اتفاقا انگار درایو بلوری Fat عملکرد بهتری داره و زمان خواندن دیسک در اون سریعتر از Slim هست و اینکه قابلیت نصب لینوکس رو هم داره . و Slim فقط کوچیکتر و سبکتر شده و مصرف برقش کمتر شده و درایو بلوریش کندتر و قابلیت نصب لینوکس را ندارد و لی در عوض قابلیت ارتقای هارد رو داره !!!!!!!!!!!!!!!! البته این زمان خواندن دیسکی که میگم از لحظه گذاشتن دیسک در درایو تا خواندنش رو میگم .
ببینم فرمور slim از Fat جدیدتره دیگه . درسته . Fat هم به آخرین فرمور آپدیت میشه دیگه !؟
فرمور به فت يا اسليم كاري نداره
هركدومو كه داشته باشي هر وقت فرمور جديد بياد روشون ميريزي
بالاخره Fat یا Slim ؟
شما دوستانی که PS3 دارید به من بگید که هارد چند مناسبه براش ؟
من خودم یه 360 الیت دارم . هارد اونم فقط برا بازی استفاده میکنم . ولی PS3 با توجه به بلوری بودنش چقدر از یه بازی رو تو هارد ذخیره میکنه . مثلا چند گیگ ؟ هارد چند لازمه برا PS3 ؟
نظراتون رو بگین لطفا .
Last edited by boy_teh; 31-12-2009 at 19:12.
دوست عزیز اگه فقط واسه بازی میخوای هر چند گیگ بگیری فرقی نداره
من دستگاهمو 3 سال پیش گرفتم هاردش 40 هست و هیچ مشکلی هم ندارم الانم 10 گیگش خالیه 99% بازی ها هم بازی کردم ولی جا واسه نصب کم نیاوردم
مقدار نصب بازی ها متفاوت هست.از 120 مگ هست تا حدود 6 گیگ که خیلی کم پیش میاد مثل گرانتورسمو
مثلا جی تی ای 3 گیگ و 400 مگ جا میگیره.راچت 300 مگ.البته حدودا
به نظر من یه فت 80 گیگ بخر.هم خوشگلتر از اسلیم هست هم هاردش اندازه هست هم قیمتش مناسبه
Last edited by alipsp; 31-12-2009 at 19:23.
البته من بیشتر به خاطر بلوری دارم PS3 میگیرم . که هم برای تماشای فیلم و هم برای بازی استفاده کنم![]()
ارزون ترین BlueRay پلیری که میتونی بخری![]()
پس پیشنهادتون اینه که پی اس 3 رو بزنم تو گوشش دیگه . حله
هر گونه پیشنهادی قبل از خرید دارید لطفا بدید . درباره مدل و هارد و لوازم و هر چی که به نظرتون لازمه TNX
100% مگه میشه آدم کنسول به این خوفی رو نخره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)