تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 524 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

1- فرضا توی خونه a1 یک عدد داریم (مثلا 100)
    چه فرمولی رو در یک خونه دیگه بنویسیم که بیاد مقدار خونه a1 رو بگیره و در صورتی که a1 بزرگتر از مثلا 5000 بود خونه b2برابر با یک متنی بشه و یا در صورتی که بین 2000-4000 بود خونه b2 برابر با یک متن دیگه بشه؟..میشه همچین چیزی با چه فرمولی؟ ممنون
    دوست عزیز شما با استفاده از چند شرط (IF) میتونید خیلی راحت این فرمول رو بنویسید این یک نمونه از همین فرمول هست که برای نمرات مختلف به کار برده شده با یه کم دقت میتونید اونی که میخواین بدست بیارین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من به يك دستور نياز دارم تا بتونم داده هاي يك ستون رو بگم مثلا اگر كمتر از يه حدي بود ضرب در يك عددي بكنه يا اگر بيشتر بود ضربدر عدد دوم بكنه
    مثلا
    در ستون آ يكسري داده داريم
    ميخواهيم در ستون ب هر گاه عدد ستون آ كمتر از 10 بود آنرا ضربدر 100 بكند و
    اگر ---------------------هر گاه عدد ستون آ بيشتر از 10 بود انرا ضربدر 1000 بكند
    اگر كسي ميتونه كمك كنه محبت كنه علاوه بر دستورش اگر ميتونه يك فايل مثل هم برام بذاره

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام من به يك دستور نياز دارم تا بتونم داده هاي يك ستون رو بگم مثلا اگر كمتر از يه حدي بود ضرب در يك عددي بكنه يا اگر بيشتر بود ضربدر عدد دوم بكنه
    مثلا
    در ستون آ يكسري داده داريم
    ميخواهيم در ستون ب هر گاه عدد ستون آ كمتر از 10 بود آنرا ضربدر 100 بكند و
    اگر ---------------------هر گاه عدد ستون آ بيشتر از 10 بود انرا ضربدر 1000 بكند
    اگر كسي ميتونه كمك كنه محبت كنه علاوه بر دستورش اگر ميتونه يك فايل مثل هم برام بذاره
    این فرمول میتونه جوابی که میخوای رو بهت بده
    کد:

داره خودمونی میشه R.Karaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    یه سوال از اکسل دارم که چطور میشه با فرمول توی یک جدول که شامل 200 یا بیشتر رکورده و توی ستون A یکسری شاخص وجود داره که میتونه تکراری هم باشه ، در ستون دیگری تنها شاخص های یونیک بدون تکرار نمایش داده شود مانند اینکه اگر آن ستون را فیلتر کرده باشیم در لیست فیلتر شده شاخص های نمایش داده میشود .
    یه راه میدونم که از طریق گزینه remove duplicate میشه به نتیجه رسید ، فرمول خاصی مد نظرتون هست این کارو انجام بده .
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

دوستان سلام
    من یه لیست دارم مربوط به 1000سند مالی حالا سوالم اینه که ممکنه من یه شیت درست کنم که شامل نام این 1000سندباشه ویکی از سلولها بشکل لینک باشه که با کلیک روی اون سند باز بشه
    سندها همگی پی دی اف هست
    دوست عزیزم سلام
    در پاسخ به سئوالت باید بگم که میشه چنین کاری رو کرد ولی نه از داخل اکسل میشه کلک زد که بهت میگم
    توی خط فرمان RUN تایپ میکنی CMD وارد محیط داست تحت ویندوز میشی روی نوار عنوان بالای پنجره باز شده کلیک راست میکنی و گزینه properties را انتخاب میکنی پنجره باز میشه که توی همون تب اولش پایین گزینه ای وجو داره به نام quick edit mode تیکش رو فعال میکنی و پنجره رو ok میکنی توی مرحله بعد داخل همون پنجره cmd وارد پوشه و میسری مشی که فایلات تو اونجا وجود داره مثلا توی درایو d تایپ میکنی بعد از رسید به پوشه مقصد تایپ مکنی DIR یه لیست از کل محتویات بهت میده توی مرحله بعد نوار اسکرولو بالا میبریو موسو از نام اولین سندت میگیری درگ میکنی تا آخرین سندت که همه ناما سلکت بشن بعد اینترو میزنیو وارد سند اکسل میشی و paste میکنی برو حالشو ببر

برای لینک کردن سلول به فایل پی دی افم تنها کافیه روی سلولت کلید CTRL+ K رو بزنیو تو پنجره باز شده دنبال فایل پی دی اف یا هر فایل دیگه ای برای لینک بگردی .

امیدوارم مشکلت حل شده باشه و منم خوشحال

تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

سلام دوستان
    اگه کسی جواب این سوال رو بلده لطف کنه سریع جواب بده بدجوری گیر افتادم
    من می خواستم یه عکس پشت نوشته هام توی اکسل 2007 بندازم ، چطوری باید این کار رو بکنم .( توی ورد گزینه ای است به نام text wrapping که بوسیله اون عکس رو در جلو یا پشت نوشته قرار می دهیم ولی در اکسل این گزینه رو پیدا نمی کنم .
    اگه کسی جواب این سوال رو بدونه واقعا استاده )
    سلام دوست عزیز

درسته این کار توی Word راحت انجام میشه اما توی اکسل به راحتی امکام پذیر نیست برای انجام این کار اگه نرم افزار گرافیکی بلدی کافیه بری توی فتوشاپ یا هر نرم افزار گرافیکی دیگه عکس یا لوگوتو با opacity کم مثلا 30% درست کنی نهایتا فایلتم با پسوند PNG ذخیره کنی بعد داخل اکسل فایل PNG رو INSERT کنی .

راه دگه اینکه نوشته هاتو دوی یک تکست باکس که NO FILL و NO BORDER باشه قرار بدی و اون تکست باکسو روی عکسی که تو اکسل وارد کردی بزاری .

امیدوارم مشکلت حل شده باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

دستت درد نکنه دوست من

من می خواستم یه نمودار رسم کنم روی تصویر دلخواه خودم . هر کاری می کنم عکس پشت نمودار قرار نمی گیره . عکس فقط جلو نمودار قرار می گیره که اینجوری نمودار من دیده نمیشه . لطفا کمکم کنید
    دوست عزیز سلام

برای اینکه پشت چارت یک تصویر بندازی نیاز به کار خاصی نیست تنها کافیه روی نمودارت کلیک راست کنی و گزینه و گزینه format chart area رو انتخاب کنی و در قسمت fill قسمت picture or texture fill و گزینه file و عکستو انتخاب کنی و OK

تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

1- در يك شيت جديد در ستون اول تاريخ تمام روزها (از اولين روز موجود تا آخرين روز) را بنويس
    2- در ستون دوم با دستور Vlookup مقادير موجود را از شيت اصلي جستجو كن (با اين دستور اگر مقدار تاريخ در شيت اصلي موجود باشد داده تو را برمي گرداند وگرنه مقدار N/A را برميگرداند)
    3- در ستون سوم با يك دستور if مقادير N/A را مي تواني به مقدار دلخواه (مثلا صفر) تبديل كني

براي راهنمايي بيشتر مي تواني فايل ضميمه را دانلود و مشاهده كني
    کد:
    اگر مشكل حل نشد ميتواني فايلت را برايم بفرستي
    سلام دوست عزیز

نقل قول از دوستمون اول فایلشو دانلود کن بعد توی شیت دوم ستون B و C رو حذف کن بعد در سلول b1 این کدو بنویس =IFERROR(VLOOKUP(A1;Sheet1!A:B;2;FALSE);0)

در سلول B2 هم این کدو بنویس و فیلش کن تا پایین این کد فقط برای یک روز تعطیلی بین روزهاست
    =IF(AND(IFERROR(VLOOKUP(A2;Sheet1!A:B;2;FALSE);0)= 0;B1<>0);B1;VLOOKUP(A2;Sheet1!A:B;2;FALSE))

9. این کاربر از R.Karaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

در اکسل یک لیست دارم 1000 تا اسم داره
    می خوام اسم های تکراری رو برام مشخص کنه و بشماره
    توی کاندیشن فرمت یک چیزایی هست اما برام نمی شماره
    سلام دوست عزیز

برای این کار که تعداد تکرا مقادی رو بتونی داشته باشی میتونی از این فرمول استفاده کنی
    =FREQUENCY( a کل محتویات ستون; a کل محتویات ستون)
    فقط نکتش اینه که اول متناظر با محتویات ستون a سلول های خالی ستون b رو انتخاب میکنی و بعد این فرمولو توش تایپ میکنی نهایتا تایپ فرمولت که تموم شد اینترو نمیزنی به جاش CTRL+SHIFT+ENTER رو میزنیو

تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

سلام
    من حدود 200 نام و نام خانوادگي رو به همراه شماره رديفشون نوشتم.بعد نام و نام خانوادگيها رو به ترتيب حرف الفبا كردم و بعد از اين كار شماره رديف كلا به هم ريخت.مثلا كسي كه اول نام خانوادگيش ا بود و شماره رديفش 180 بود اومده بود اول و من مجبورم دوباره شماره رديف رو از اول مرتب كنم
    نميشه يه كاري كرد كه شماره ها به ترتيب از 1 تا آخر برن؟!
    سلام دوست عزیز

این کار خیلی راحته تنها کافیه توی سلول a1 بنویسی 1 و توی سلول A2 بنویسی 2 بعد هر دوتا سلولو انتخاب کنیو دگمه FILL HANDEL که شکل + هستو بکشی تا آخر محتویات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •