گفتم که !! در ظاهر هیچ فرقی نکرده !! شاید در باطن و سرعت و ... فرقی ایجاد شده باشه
گفتم که !! در ظاهر هیچ فرقی نکرده !! شاید در باطن و سرعت و ... فرقی ایجاد شده باشه
بچه ها كي با n95 مي تونه gprs استفاده كنه آخه من مشكل دارم
hاگه كسي تنظيماتش به جز اينها هست به من بگه شايد اصلا كه من خودم هم اينجوري فكر ميكنم اشكال از سيم كارتمه
دوستای گلم من اپدیت کردم تغییراتی که حس میکنم
زمان بدون مکالمه شارژ زیادتر شده
صدا بهتر شده یه خورده باس داره
ولی بیشتر تغییرات تو سرعت هست و ضعفای خیلی کوچولو رو رفع کرده
ولی حتما اپدیت کنید چون تغییرات در اصل نرم افزاره نه ظاهر.
منم یه نظرم میرسه که شارژ موبایل یکم بهتر شده !!
سرعت برای من تفاوتی نکرده D: شاید مموری شما پر بوده سرعتتون پایین اومده بوده ، حالا که بعضی از چیز ها پاک شده ...
من ضعفی رو در آپدیت 20 ندیدم که بخواد در 21 درست بشه !
ولی این رو موافقم که در باطن اتفاق های مهمی افتاده
صدا !! تا حالا تست نکردم !
سلام دوستان من یک سوال عجیب داشتم که از روزی که n95 ام رو گرفتم ذهنم رو مشغول کرده و هیچ وقت هم جوابش رو پیدا نکردم....!!!
وقتی قسمت موزیک پلیر رو باز می کنیم ، صفحه می چرخه و افقی می شه...
خب؟؟
حالا وقتی قسمت موزیک پلیر رو ببندیم همین جوری افقی می مونه و برای عمودی کردن دوبارش باید یک بار قسمت کلید های شماره رو باز و بسته کنیم....!!
راهی نیست که بشه بعد از بستن قسمت موزیک پلیر بدون استفاده از باز و بسته کردن کلید شماره گیر ها دوباره صفحه رو عمودی کرد؟؟!!!!!!![]()
کسی رمز مادر گوشی رو نداره .رمز گذاشته بودم یادم رفته ارور می ده تا 5 دقیقه دیگه unblock می شه چی کار کنم تو رو خدا سریع بگین.
خوب شما یک کاری بکن !! این شماره رو بگیر :: #130*
بعد برو در قسمت Khadamat irancell (میشه شماره 3) بعد هم Tanzimat GPRS (شماره 6) !
بعد از چند دقیقه برات تنظیمات GPRS به صورت یک SMS میاد ! SMS رو باز کن و SAVE کن !! تمام![]()
منظورت از رمز مادر نمیفهمم ولی شاید منظورت رمز اولیه هست که 12345 هست
این که صفحه میچرخه همه N95 ها میشه ولی برای درست شدن دوباره فکر نکنم راهی به جز همون که گفتی باشه
عزیزم رمز گذاشتم رمز اولیه رو نمی گم رمزی که به قولی بتونه رمز قبلی رو بشکنه و بتونم وارد گوشی شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)