منظور من رو متوجه نشدیدخوب شما كه داري مي گي فريم ورت 3.40 !!!! شما بايد اول از 3.40 بريد رو 3.52 m33 بعد اون آپديت رو نصب كنيد !
موقعیکه می خوام m33-3.52 رونصب کنم این پیغام رو میده
منظور من رو متوجه نشدیدخوب شما كه داري مي گي فريم ورت 3.40 !!!! شما بايد اول از 3.40 بريد رو 3.52 m33 بعد اون آپديت رو نصب كنيد !
salam
bebakhshid 1 soal man mikham need for speed most wanted ro bazi konam vali miram to bazi mizane the game could ney be played ((800120.....)) mishe begid bayad chi kar konam
ta bad bedrod
شما صد در صد داري يه جا اشتباه مي كني :منظور من رو متوجه نشدید
شما فايل زير رو دانلود كن :
بعدش از حالت فشرده خارجش كن پوشه M33CREATOR رو بريز تو شاخه /PSP/GAME150کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا فايل زيرم دانلود كنيد : (20 مگ)
اين فايل حاوي يه فايل به نام EBOOT.PBP اسمشو به 352.PBP تغيير بديد و فايلشو تو پوشه M33CREATOR كپي كنيد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فايل زيرم دانلود كنيد : ( 13 مگ )
اين فايلم حاوي يه فايل به اسم EBOOT.PBP اسمشو به 150.PBP تغيير بديد و فايلشو تو پوشه M33CREATOR كپي كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا به محيط PSP خوتون برگرديد و از زير شاخه گيم وارد مموري بشيد و 3.52 M33 CREATOR رو اجرا كنيد ... بعد از انجام مراحل دوباره به محيط PSP بر مي گرديد دوباره بريد به شاخه مموري گيم و اين بار 3.52 M33UPDATE رو اجرا كنيد ...
بعد از انجام مراحل از شما مي خواد دكمه ضربدر رو بزنيد و قتي زديد پي اس پي خاموش مي شه يا ريست مي شه (الان يادم نيست) دوباره روشنش كنيد فريم ور شما به 3.52 ارتقا پيدا كرده !
بعدش فايل
رو دانلود كنيد و پوشه آپديت رو بريزيد و PSP و اجرا كنيد تا آپديت 4 رو پي اس پي شما نصب شه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خواستي به ورژن هاي بالا ترم بري اول بايد به 3.52 M33 - 4 تبديل كني حتما ...
در ضمن حواست باشه شارژ بالا 75 درصد داشته باش و بهتره موقع نصب فريم ور شارژر به دستگاه متصل باشه ...
و در آخر من هيچ تضميني نمي دم كه به مشكل نخوريد يا بريك نشيد ! راه آپديت همينه توفايل اولي هم كه گذاشتم توش مراحل آپديت رو به انگليسي توضيح داده ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
salam
agha javid javabe maro ham midadi
ta bad bedrod
سلام بر شما
اگر امکان داره یه راهنمایی بفرمایید که چگونه می تونم PSP رو به PS2 وصل کنم تا بتونم SAVE بازیهای مختلف رو از مموری PS2 به PSP و بعد به PC منتقل کنم...در ضمن این رو هم می دونم که با همون کابل USB میشه اینکار رو کرد اما متاسفانه به نظر می رسه فقط بعضی بازیها رو ساپورت می کنه مثل SOCOM ...اگه محدود به بازی خاصی نیست لطفا بفرمایید که چطوری می تونم psp رو به ps2 بشناسونم
فكر كنم مشكل از فريمورت باشه .
salam
in 3.80 bikhatare?akhe alan 3.80 m33-4 ham omad kodomo berizam
rasti badesh moshkel hale?
ta bad bedrod
salam
bebakhshid 1 soal man mikham need for speed most wanted ro bazi konam vali miram to bazi mizane the game could ney be played ((800120.....)) mishe begid bayad chi kar konam
ta bad bedrod
اگه No UMD رو فعال كردي غير فعالش كن چون بعضي بازي ها بدون يو ام دي اجرا نمي شن ! اگه بازم درست نشد يه سيستم ري استور بكن ...
تا اونجايي كه من مي دونم PSP رو نمي تونيد به PS2 بشناسونيد ! البته مي شه PS2 رو مستقيم به كامپيوتر وصل كرد ! و سيو ها رو كپي كرد كه درد سر هاي خاص خودشو داره اگه يه دونه Flash disk داشته باشيد راحت تر مي تونيد اين كارو انجام بديد البته به برنامه Max Drive هم نياز خواهيد داشت ...سلام بر شما
اگر امکان داره یه راهنمایی بفرمایید که چگونه می تونم PSP رو به PS2 وصل کنم تا بتونم SAVE بازیهای مختلف رو از مموری PS2 به PSP و بعد به PC منتقل کنم...در ضمن این رو هم می دونم که با همون کابل USB میشه اینکار رو کرد اما متاسفانه به نظر می رسه فقط بعضی بازیها رو ساپورت می کنه مثل SOCOM ...اگه محدود به بازی خاصی نیست لطفا بفرمایید که چطوری می تونم psp رو به ps2 بشناسونم
salam
man hame in kar haro kar dam vali dorost nashod fekr konam moshkel az frimwarem bashe chon frimwaream:
3.71 m33-2 hast va moshkel az one
hala 1 soal man mikham 3.71 m33-4 ro berizam (chon toye saite bazi center negah kardam engar 3.80 kheyli moshkel va ofte frim dare)
hala mishe 1 link bedid ya begid che jori berizam?
mamnon
ta bad bedrod
salam
behem nakhandid ha!!system restore az xmb ya az recovery
age az recavey migid yani az advance konam?
ta bad bedrod
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)