تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 616 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان من دانشجو بودم(چون انصراف دادم) و میخوام از معافیت پزشکی استفاده کنم دفترچه مطالعه کردم دیدم معاف میشم از چشم قسمتهای معافیت پزشکی دفترچه پر کردم واکسن و.. زدم
    حالا باید چیکار کنم ؟؟باید دفترچه پست کنم؟؟؟
    لطفا روند کاریشو بفرمایید ممنون میشم

دفترچه رو پر کردی ببر پلیس +10 برات میفرستن. بعد از 10 روز برو نظام وظیفه تا نامه بیمارستانت رو بگیری. میری بیمارستان معاینه میشی و با نامه بیمارستان برمیگردی نظام وظیفه تشکیل پرونده پزشکی میدی. یک روز هم میری برای کمیسیون پزشکی و در آخر هم اگر معاف دائم شدی یک روز هم به عنوان روز رویت مشخص میشه و بعد تموم ولی اگر معاف از رزم شناخته شی میری برای اعزام.

اگر به خودت اطمینان داری و میتونی کار آزاد بزنی یا مثلا کار پدرت جوریه که میتونی بعد از اون به همون کار ادامه بدی معافیت بگیر . ولی اگر این شرایط رو نداری و میخوای بری کار کنی تو شرکت های مختلف کارت خیلی سخت میشه چون الان 80 درصد شرکت های دولتی و خصوصی معاف پزشکی جذب نمیکنند.حتی اگر توانایی اجرای کاری که بهت محول شده رو داشته باشی بازم شرکت ها ریسک نمیکنند که معاف پزشکی جذب کنند. من خودم همین شرایط رو داشتم و واسه معافیت پزشکی اقدام کردم ولی دیدم چندین نفر که یکیشون 10 سال بود معافیت پزشکی گرفته بود اومده بود برای انصارف از معافیت پزشکی و میگفت نه میشه کار کرد و نه زندگی . منم شانس آواردم معاف از رزم شدم
    Last edited by AlexMercer; 30-11-2010 at 01:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دفترچه رو پر کردی ببر پلیس +10 برات میفرستن. بعد از 10 روز برو نظام وظیفه تا نامه بیمارستانت رو بگیری. میری بیمارستان معاینه میشی و با نامه بیمارستان برمیگردی نظام وظیفه تشکیل پرونده پزشکی میدی. یک روز هم میری برای کمیسیون پزشکی و در آخر هم اگر معاف دائم شدی یک روز هم به عنوان روز رویت مشخص میشه و بعد تموم ولی اگر معاف از رزم شناخته شی میری برای اعزام.

اگر به خودت اطمینان داری و میتونی کار آزاد بزنی یا مثلا کار پدرت جوریه که میتونی بعد از اون به همون کار ادامه بدی معافیت بگیر . ولی اگر این شرایط رو نداری و میخوای بری کار کنی تو شرکت های مختلف کارت خیلی سخت میشه چون الان 80 درصد شرکت های دولتی و خصوصی معاف پزشکی جذب نمیکنند.حتی اگر توانایی اجرای کاری که بهت محول شده رو داشته باشی بازم شرکت ها ریسک نمیکنند که معاف پزشکی جذب کنند. من خودم همین شرایط رو داشتم و واسه معافیت پزشکی اقدام کردم ولی دیدم چندین نفر که یکیشون 10 سال بود معافیت پزشکی گرفته بود اومده بود برای انصارف از معافیت پزشکی و میگفت نه میشه کار کرد و نه زندگی . منم شانس آواردم معاف از رزم شدم
    یعن من بعد از ارسال دفترچه توسط پلیس +10 باید برم نظام وظیفه(میدون سپاه) اونجا بگم دفترچه ارسال کردم نامه بهم بدید؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعن من بعد از ارسال دفترچه توسط پلیس +10 باید برم نظام وظیفه(میدون سپاه) اونجا بگم دفترچه ارسال کردم نامه بهم بدید؟؟؟؟
    نظام وظیفه شهرتون.میدان سپاه که بری باهات برخورد قضایی میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من لیسانس زبان دارم

بچه تهرانم.....خرداد 90 میخوام دفترچه پست کنم

به نظرتون احتمال داره کجا بیوفتم؟؟

سپاه...ارتش...شهرستان یا تهران؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان نیروی دریایی ارتش سیرجان چطوریه؟ از شانس افتادم آموزشی اونجا! میان دوره داره؟ تا اونجا از تهران چندین ساعت راهه؟ من که معاف از رزم هستم و دیپلم فنی چند درصد احتمال داره بعد پایان دوره اموزشی بیفتم ستاد مشترک تهران؟ اصلا تو سیرجان فرقی ببین معاف از رزم و سرباز عادی هست یا نه میزنن تو سرت تا کار کنی؟

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

اقایون سلام . جایی بهتر از اینجا برای طرح سوالم گیر نیاوردم . به هر حال شرمنده .
    راستش من امسال کنکور دادم و غیر انتفاعی مشهد کامپیوتر قبول شدم . متولد نیمه دوم 70 هستم . میخوام بدونم من گیریم سال دیگه کنکور آزاد دوباره دادم و قبول شدم . حالا من از این موسسه غیر انتفاعی انصراف بدم ، احیانا مشمول که نیستم ؟ میتونم برم دانشگاه جدید تو تهران ؟ اگر میشه ، درسا رو تطبیق میدن ؟
    خیلی خیلی ممنون میشم اگر یه راهنمایی خوب منو بکنید و اگر در صورت انصراف مشمول نیستم ترم دیگه رو مرخصی بگیرم و بشینم برا کنکور درس بخونم ؟
    پیشاپیش ممنون .
    Last edited by hosiyar; 01-12-2010 at 00:04.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقایون سلام . جایی بهتر از اینجا برای طرح سوالم گیر نیاوردم . به هر حال شرمنده .
    راستش من امسال کنکور دادم و غیر انتفاعی مشهد کامپیوتر قبول شدم . متولد نیمه دوم 70 هستم . میخوام بدونم من گیریم سال دیگه کنکور آزاد دوباره دادم و قبول شدم . حالا من از این موسسه غیر انتفاعی انصراف بدم ، احیانا مشمول که نیستم ؟ میتونم برم دانشگاه جدید تو تهران ؟ اگر میشه ، درسا رو تطبیق میدن ؟
    خیلی خیلی ممنون میشم اگر یه راهنمایی خوب منو بکنید و اگر در صورت انصراف مشمول نیستم ترم دیگه رو مرخصی بگیرم و بشینم برا کنکور درس بخونم ؟
    پیشاپیش ممنون .
    دوست من شما اگر انصراف بدی 4 ماه وقت داری دفترچه پست کنی.

8. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

پس مشکلی برای انصراف و ثبت نام تو دانشگاه جدید ندارم دیگه ؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس مشکلی برای انصراف و ثبت نام تو دانشگاه جدید ندارم دیگه ؟!
    شما بعد از انصراف 4 ماه فرجه استراحت داری و قبل از اتمام این فرجه باید دفترچه نظام مظیفه رو پست کنی. حال اگر تو این مدت در دانشگاه قبول بشی سازمان نظام وظیفه هست که باید تصمیم بگیره که به شما اجازه بده که ادامه تحصیل بدی یا نه . که درمورد دانسجویان انصرافی یا اخراجی حق ادامه تحصیل قائل نمیشن و شما باید بری سربازی و بعد ادامه تحصیل بدی حتی در صورت قبولی در کتکور اجازه ادامه تحصیل نمیدن.

11. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

پیشاپیش ممنون .
    مشکلی نداری برای کنکور مجدد....

من خودمم میخوام دوباره کنکور بدم... نظام وظیفه هم گفت میتونی

اینم ببین:
    تغییر رشته یا آزمون مجدد در هر مقطع تحصیلی حداکثر یک نوبت مجاز خواهد بود.

مدت تحصیل مشمولانی که در سال احضار و حداکثر تا مهر سال اعزام در دانشگاه شروع به تحصیل کرده‌اند جزو سنوات تحصیلی محسوب نخواهد شد.

همچنین بر اساس مصوبات این جلسه دانشجویان مجاز به تحصیل در مقاطع پایین‌تر از مقطعی که دارای معافیت تحصیلی هستند نخواهد بود.

در صورت قبولی در آزمون مجدد فاصله بین انصراف از دانشگاه اولیه و اشتغال در دانشگاه ثانویه بیش از 4 ماه نباید باشد و در صورت قبولی در مقطع بالاتر معافیت تحصیلی به دانشگاه جدید ارسال و واحد آموزشی جدید ضمن اعاده معافیت تحصیلی به وظیفه عمومی درخواست معافیت برای مقطع جدید نماید که در این صورت مدت تحصیل سپری شده در سنوات مقطع جدید لحاظ خواهد شد.

بر اساس مصوبه، در صورت انتقال معافیت تحصیلی به موسسه آموزشی جدید مراتب باید توسط دانشگاه اولیه به اطلاع وظیفه عمومی صادر کننده معافیت تحصیلی برسد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درسا رو تطبیق میدن ؟
    ازاد بالای 12 رو تطبیق میزنه....
    Last edited by hamidras; 01-12-2010 at 15:39.

13. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •