تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 722 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آلبوم یه شاخه نیلوفر نسبت به آلبوم های قبلی محسن خیلی ضعیف تر بود ...
    بهتره رو آهنگسازی بیشتر کار کنه.
    کاراش داره تکراری میشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چاووشی اگه میخواد آهنگاش خوب شه باید 2تا کار انجام بده:
    1- آهنگساز خوب (مثل سال 84)
    2- شعرهای معنی دار با قافیه های مناسب

اگه مثل یه شاخه نیلوفر باشه من باهاش قهر می کنم
    واقعا با این حرف موافقم .
    چاوشی مخصوصا تو انتخاب شعر باید دقت کنه .
    البته آلبوم آخر از این نظر قوی تر از آلبومهای قبل بودن .
    امیدوارم تو آلبوم جدید بازم بهتر شه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آره خوب آلبوم نیلوفر خیلی ضعیف بود و امیدوارم که آلبومایه بعدیش دیگه مثل اون نباشه...

من که کلا چاوشی رو با آلبومای 84 میشناسم نه نیلوفر

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

12 چاوشی 84

آره خوب آلبوم نیلوفر خیلی ضعیف بود و امیدوارم که آلبومایه بعدیش دیگه مثل اون نباشه...

من که کلا چاوشی رو با آلبومای 84 میشناسم نه نیلوفر
    منم همینطور
    بالاخره یکی پیدا شد که با من همسو باشه

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

جلل خالق جالبه که خیلی ها میگن یه شاخه نیلوفر ضعیف بوده !!!
    به نظره من هیچ آلبومی به این اندازه نتونست منو تحت تاثیر بزاره

انقده تاثیرش زیاده بعده اینکه 7 ماه گوشش کردم دیگه ، خودم محدودش کردمو فقط هر دو ماه چند تا آهنگشو گوش میکنم چون واقعا روم تاثیر میزاره

از نظره من این آلبوم اون چیزی بود که قبلش انتظار داشتم
    عالی بود

انشالله ژاکتم مثل این آلبوم باشه

6. 4 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

13 آخرین فرصت من

بالاخره روز موعود رسید و وقت رفتن!
    دلخوش بودم قبل از اینکه مهلت یک ماهه حضور مستمرم در p30world تموم بشه!
    البوم جدید چاووشی رو دانلود می کنم! اما نیومد!
    من امروز میرم، شاید هفته ای/ ماهی یکبار یه سری بزنم!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

انتشار آلبوم «هشت» در هاله‌ای از ابهام

موسیقی ما- امین موسوی: ما كه امیدوار و خوشحال بودیم بالاخره روحیه‌ى گروهی در یك قسمتی از جامعه‌مان دارد پیاده می‌شود و 8 خواننده‌ى معروف پاپ قرار است هر‌كدام آهنگی برای امام رضا (ع) بخوانند و بالاخره یك جایی در موسیقی مملكت‌مان شاهد آن خواهیم بود كه اختلافات و كینه‌ها كنار گذاشته خواهد شد! اما خب مثل این‌كه باز‌هم این كار گروهی به سرانجام نرسیده و این امید ما با گذشت 14 روز از انتشار آلبوم «هشت» تبدیل به سرابی عمیق شد.
    خبرنگار «موسیقی ما» برای پی‌گیری و آگاهی از این‌كه بالاخره انتشار آلبوم «هشت» كی خواهد بود، تماسی با منصوریار، تهیه‌كننده‌ى این آلبوم برقرار كرد:

آقا بالاخره قصه‌ى این آلبوم چی شد؟
    این كار به صورت كامل به هنرنمای پارسیان و ایران‌گام واگذار شده، و من خبری از این موضوع ندارم.

حتی نمی‌دانید كی آلبوم منتشر می‌شود؟ مگر تهیه‌كننده آلبوم شما نیستید؟
    من فقط تهیه‌كننده آلبوم هستم، زمان انتشار آلبوم با من نیست، ایران‌گام مسئول است، بروید و از آن‌ها سوال كنید.

خب از كی قرار شد كه انتشار این كار به ایران‌گام واگذار شود؟ از زمان قبل هشتم آبان‌ماه یا بعدش؟
    این سوال‌ها را بروید از ایران‌گام بپرسید.

خب شما نمی‌دانید كه حتی این‌كار بالاخره پخش می‌شود یا خیر؟
    ببینید من تهیه‌كننده آلبوم «هشت» هستم كه وظیفه‌ام تهیه‌ى این آلبوم بوده، پخش این‌كار به من مربوط نیست و وظیفه‌اش به عهده‌ى ایران‌گام است، بروید از آن‌ها بپرسید.

نكته جالب این است كه منصوریار در جواب تمام سوالات پرسیده و نپرسیده ما، ما را به ایران‌گام ارجاع داد، در این بین سوال‌هایی پیش می‌آید اول این‌كه اگر منصوریار مسئول و جواب‌گوی دیر منتشر شدن آلبوم نیست پس چرا این همه تاریخ‌های انتشار اشتباه به ما داد؟ او ابتدا گفت جمعه (هم‌زمان با میلاد امام رضا (ع)) پخش می‌شود، بعد گفت یك‌شنبه (10 آبان) پخش می‌شود، بعد گفت سه‌شنبه همان هفته پخش خواهد شد، دفعه بعد منصوریار به «موسیقی ما» به طور رسمی اطلاع داد كه تاریخ رسمی انتشار كار توسط من و ایران‌گام تعیین شده و قرار است این كار پنج‌شنبه (14 آبان) پخش شود (که چه بهتر که دیگر ما آن‌را به کاربران‌مان انعکاس ندادیم) و حالا هم بعد از گذشت دو هفته از انتشار این كار به ما می‌گوید من مسئول نیستم بروید از ایران‌گام بپرسید! متاسفانه با وجود این‌كه بارها با شركت ایران‌گام و شخص حسین‌خانی تماس گرفتیم، اما آن‌ها یك‌بار هم جواب ما را ندادند.
    طرفداران چاووشی كه بی‌صبرانه منتظر این كار بودند، تا شاید با یك قطعه از هنرمند محبوب‌شان بتوانند تا زمان انتشار «ژاكت» صبر كنند، این روز‌ها به دلیل پاسخ‌گو نبودن و بد جواب دادن كاركنان ایران‌گام عصبانی هستند و به همین دلیل بیانیه‌ای اعتراضی نسبت به رفتار ایران‌گام در سایت‌ها منتشر كرده‌اند كه در زیر می‌توانید بخوانید.

متن این بیانیه از این قرار است‌:

فصل ریزش برگهاست، اما این‌جا، زیر پای‌مان علف سبز می‌شود!

سال‌ها ورق خوردن تقویم را با سوز دل نظاره می‌كردیم تا شاید این هفته‌های تلخ به روزی برسد كه دلتنگی ما نیز سرآید.
    روز موعود رسید روزی كه بتوانیم همه جا با صدای بلند فریاد سردهیم كه محسن چاووشی ما دیگر غیر مجاز نیست!
    اما كاش می‌دانستیم در پس انتظار مجاز شدن، انتظار‌های كشنده‌ای وجود دارد كه بسیار مهلك‌تر و عذاب‌ آورتر است.
    سختی‌های انتظار اولین حضور رسمی را با صبر آموخته از هنرمند خود به شیرینی تبدیل كردیم اما این‌بار این خیل عظیم، دیگر یارای مقاومت در برابر این همه انتظار و بدقولی را ندارد.
    قرار بود در روز میلاد امام رضا (ع) آلبومی با حضور 8 هنرمند كشور كه همراهی محسن ما را نیز در بر داشت، در كشور پخش گردد و سرانجام هفته‌ها بدقولی و انتظار چیزی جز تاریخی نامعلوم نیست.
    كمپانی ایران‌گام كه مسئول پخش هست نیز جوابی قانع كننده در چنته ندارد و گویا از در انتظار گذاشتن جمع هواداران لذتی برای‌شان به‌وجود آمده است، كه حاضر با تعویض آن با چیز دیگری نیستند! حتی یك توضیح شفاف!
    آیا بازی دادن هزاران مشتاق موسیقی برای شنیدن صدای هنرمند محبوب‌شان در وصف امام هشتم امری پسندیده است؟ چرا همیشه سعی داریم مدیریت ضعیف خود را با اعلام مشكلات فرعی توجیه كنیم. نمی‌دانیم تا كی باید توجیه اینجا ایران است را آویزه گوش خود كنیم.
    همیشه الگوی صبر ما محسن چاووشی بوده است اما همیشه الزامی برای صبر كردن نخواهیم دید.
    در پایان امید داریم آلبوم «ژاكت»، دومین حضور رسمی هنرمند محبوب‌مان به این سرانجام دچار نشود.

جامعه‌ى هواداران محسن چاووشی - 21/8/1388

با این حساب، درصورت تاخیر مجدد در انتشار آلبوم «هشت»، بعید نیست بعد از انتشار آلبوم، به‌دلیل اعتراض هواداران، كسی به صورت مجاز این كار را خریداری نكند و همه به راحتی بروند آلبوم را دانلود كنند تا شاید ایران‌گام و مسئولان تهیه‌ى این آلبوم از رفتارهای نادرست‌شان دست بکشند.

منبع : موسیقی ما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باز هم اعتراض به ایــران گام!!!

به‌رغم تمرين‌های بی‌وقفه‌ی گروه سيروان و هم‌کاری‌های دوستانه وزارت ارشاد؛
    کنسرت سيروان لغو شد!

موسيقی ما- سيروان خسروی: با عرض پوزش از تمامی طرفداران و حامیان همیشگی موسیقی پاپ، درپی کنسل شدن کنسرت اینجانب در تاریخ 28 و 29 آبان لازم می‌دانم توضیحاتی را جهت اطلاع هواداران موسیقی پاپ عرض نمایم.
    این کنسرت علی‌رغم 4 ماه تمرین بی‌وقفه گروه سیروان و با وجود هم‌کاری‌های دوستانه و فوق‌العاده موثر وزارت محترم ارشاد که در چند ماه اخیر بستر مناسبی را برای موسیقی پاپ مهیا کرده‌اند، متاسفانه به‌دلیل کارشکنی‌های کاملا عمدی از جانب مدیریت شرکت ایران‌گام، صدرالدین حسین‌خانی لغو شد.
    نکته جالب و تاسف‌بار ماجرا اینجاست که حسین‌خانی علی‌رغم تاکید به برگزاری عالی این کنسرت و اعلام آن در خبرگزاری‌ها حتی پرونده درخواست مجوز برای تاریخ مذکور را به وزارت ارشاد ارائه نداده بود که این قضیه نیز با پی‌گیری شخصی اینجانب و مراجعه به وزارت ارشاد روشن گردید.
    البته این‌گونه رفتارها و اهانت‌ها به هواداران بار اولی نیست که از سوی این شرکت سرمی‌زند و کارشکنی در مورد کنسرت اینجانب و فرزاد فرزین، بدقولی در مورد آلبوم‌های محمد علیزاده و «هشت» و... گواهی بر این مدعاست.
    امیدوارم صدرالدین حسین‌خانی بتواند جواب‌گوی این رفتار اهانت‌آمیز خود نسبت به هنرمندان و مخاطبان موسیقی باشد.

سیروان خسروی 20 آبان 1388

اعتراض قبلی....از سوی طرفداران متعصب چاووشی بود....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 4 کاربر از GsM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منم اینو خونده بودم ... واقعا جای تاسف داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

اين حسين خاني رو اگه پيدا كرديد ادرسشو بديد ترورش كنم ملتو مسخره كرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •