????کسی اطلاع داره دوستان؟؟
????کسی اطلاع داره دوستان؟؟
تشکر بابت جواب، و اینکه آیا بوشهر به دلیل دور بودن از زنجان و یا هوای گرمش برا من هیچ کسری نخواهد داشت؟
سلام دیروز اعزامی خضرایی بودیم که بعد از کلی فرم پر کردن و تحویل گرفتن لباسامون مرخصی یک هفته ای بهمون دادن
حالا یه سوال از بچه های تهران یا کسایی که اطلاع دارن من چون از شهرستان میام میخواستم بدونم چون ساعت4 میرسم ترمینال ازادی این اتوبوس های بین شهری ساعات کارشون از چه ساعتی شروع میشه 5 صب ایا فعالن ؟
خیلی عجیبه ؟ مگه شما توی اموزشی مدارک تک پسری را ارائه ندادی ؟
سلام دوستان
میشه یکی قضیه این خرید سربازی رو واسه من مشخص کنه؟
از خیلیا شنیدم که این قانون خرید سربازی تصویب شده اما هیچ کجا نتونستم صحتشو بررسی کنم
ممنون میشم یکی کامل توضیح بده![]()
سلام
دوستان من مشکل مفصلی دارم طوری که با انجام سبک ترین کارها دچار درد مفاصل میشم، البته چند بار رفتم پیش متخصص و آزمایش خون دادم و گفت چیزی نیست ولی درد مفاصل من هنوز پابرجاست (یا دکتره دکتر نیست یا باید ازمایش دیگری انجام داد) و مثلا وقتی با کامپیوتر کار میکنم و ماوس به دست میشم آرنج دستم درد میگیره یا یه مسیر کوتاهی پیاده میرم زانوهام اذیت میکنن و... علائم روماتیسم دارم ولی دکتره میگفت چیزی نیست (بر اساس آزمایش خون). حالا میخواستم بپرسم که اگر بخوام حداقل معاف از دوره سه ماهه آموزشی بشم باید از دکتر خودم بخوام تا آزمایش های بیشتری واسم بنویسه و خودم پیگیر بشم و آزمایش ها رو ببرم برای نظام وظیفه یا اینکه نه اونا خودشون متخصص دارن و...؟ دفترچه گرفتم ولی هنوز کاری انجام ندادم. ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by Ehsan PCbase; 22-02-2015 at 21:00.
اگه حداقل هشت سال غیبت داشته باشید میتونید سربازیتون رو بخرید
توجه کنید که زمان تحصیلتون جزو غیبت حساب نمیشه
که قیمتش از 10 میلیون شروع میشه برای زیر دیپلم میره تا 50 میلیون برای دکتر و...
شاید سوالمو پرسیده باشن ولی تو این دو سه صفحه اخر چیزی ندیدم
دوستان این پرتال نظام وظیفه چی شده ؟؟؟ همون که میرفتی استعلام میگرفتی تو اون سایت دیگه نیست چرا برش داشتن؟؟
شاید سوالمو پرسیده باشن ولی تو این دو سه صفحه اخر چیزی ندیدم
دوستان این پرتال نظام وظیفه چی شده ؟؟؟ همون که میرفتی استعلام میگرفتی تو اون سایت دیگه نیست چرا برش داشتن؟؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)