تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2848 از 4105 اولاول ... 1848234827482798283828442845284628472848284928502851285228582898294833483848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,471 به 28,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

کسانی که 01 بودنو لیسانس وظیفه مکانیک بیان بگن دوره کد خوردن یا نه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان اعزامی اردیبهشت ماه کسایی که برای امریه قرارگاه خاتم اقدام کردن،کسی هست که از طرف قرارگاه باهاش تماس گرفته باشن؟؟
    من کارشناسی مهندسی برق قدرت از دانشگاه دولتی دارم...2 سال بسیج فعال و 6 سال بسیج عادی و حکم شورا هم دارم ولی دوره تکمیلی نرفتم...میخواستم ببینم شانس قبولی دارم؟؟اواخر آذرماه تو سایت خاتم ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نشده...کسی میدونه قرارگاه خاتم تو استان خوزستان شعبه ای یا شرکتی چیزی داره؟؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان طرح خرید خدمت برای سربازان غایب تصویب شد
    اینم لینک منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شرمنده ساسان جان. برم ببینم چه بلایی سرمون میارن . خخخ. ممنون بابت راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام، دوستان خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید، من افتادم بوشهر، خودم زنجانی هستم، یکی دو تا سوال داشتم، یکی اینکه چطور میتونم انتقالی بگیرم، چه مراحلی داره؟ یکی دیگه اینکه آیا بوشهر به خاطر گرماش بد آب و هوا بودنش کسری چیزی داره برا من؟ خیلی ممنون میشم جوابمو بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزيز شما اول بايد محل خدمت تون رو مشخص كنيد تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمايي كنن.

تو نيروي انتظامي فرنچ رو ميدن داخل شلوار، اگه جاي ديگه اي رو خواستين بگين تا دوستان ديگه راهنمايي كنن.

اين جور مسائل رو حتي نميشه جز مسائل ريز و جزئي خدمت هم حساب كرد، وقتي برين خدمت متوجه ميشين.

موفق باشيد.

من ارتش هستم
    02
    باید رو باشه فکر کنم
    چوم فرنجم جیب داره

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام کارمون فوقش 1 ساعت طول میکشید واقعا نظم زیادی بر قرار بود دیروز7 صب اونجا بودم تا 2 طول کشید :@@@@

احتمالا یه سیر چیزا رو بدا میدن

راستی یه سری کارا گفتن رو لباس انجام بدیم من یاداشت نکردم اگه میدونی لطفا یه توضیحی بده

ممنون
    اره رفیق کارمون ۱ساعت طول میکشید الکی اونهمه نگه داشتن.لباسوتوضیح دادن که یه ربان قرمزکنار درزشلواردوطرف بدوزیم با۲تاهشتی زرد روی استین.بالای جیب سمت راست هم اسم و فامیل و بالاش ل و یعنی لیسانس وظیفه بالاشم شماره یگان رو -- کنیم.وسایلم که خداروشکرچیزایی که فکرمیکردم میدنو خودشون گفتن خودمون بخریم.مثل دمپایی ابی و قاشق چنگالو بشقاب و کیسه زباله ووسایل نظافت شخصی و خمیردندون مسواک وحوله بزرگ و کوچیک و دفترچه یادداشت و خودکار و ... واقعاخودشونوراحت کردن دیگه

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم امریه رو گرفتم بعد دو ماه اموزشی
    من ساکن کاشان هستم لیسانس دارم الان امریه رو دیدم افتادم تیپ 45 تکاوری خاتم الانبیا شوشتر از هرکی میپرسم میگه جهنم افتادی
    خواستم ببینم شما میدونید چه جور جایی هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

مجلس طرح بچه قرتی ها را هم تصویب کرد...
    البته طرحی کاملا عاقلانه بود و استفاده اون را بیشتر دیپلم و زیر دیپلم میبرن که کمترین جریمه را دارن!

منظور شما چه لباسيه؟زيرپوش؟
    شما يك لباس خدمت داريد كه شامل شلوار و فرنچ است و فرنچ هم روي شلوار است ، پاچه هاي شلوار رو هم بايد گتر كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    فرنچ ناجا زیر شلواره (به غیر از مرزبانی و یگان ویژه)

سلام، دوستان خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید، من افتادم بوشهر، خودم زنجانی هستم، یکی دو تا سوال داشتم، یکی اینکه چطور میتونم انتقالی بگیرم، چه مراحلی داره؟ یکی دیگه اینکه آیا بوشهر به خاطر گرماش بد آب و هوا بودنش کسری چیزی داره برا من؟ خیلی ممنون میشم جوابمو بدید.
    حداقل 6 تا 9 ماه بعد می تونید اقدام کنید، قانون خاص خودش را داره که قبلا 6 ماه بود و ظاهرا الان شده 9 ماه، البته این را هم بگم خیلی از دوستانموم بودند که با وجود قانون به بهانه نیاز به نیرو آمایش اونها داده نشد و 21 ماه تمام در استان دیگه ای خدمت کردن.
    Last edited by ice_man_sh; 22-02-2015 at 16:01.

10. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی؟ 2-3روزه اومدم پیدات نیس داداش؟ شما از اطلاعات و امنیت ناجا اطلاعاتی داری؟ تهران افتادم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •