کسانی که 01 بودنو لیسانس وظیفه مکانیک بیان بگن دوره کد خوردن یا نه؟؟
کسانی که 01 بودنو لیسانس وظیفه مکانیک بیان بگن دوره کد خوردن یا نه؟؟
دوستان اعزامی اردیبهشت ماه کسایی که برای امریه قرارگاه خاتم اقدام کردن،کسی هست که از طرف قرارگاه باهاش تماس گرفته باشن؟؟
من کارشناسی مهندسی برق قدرت از دانشگاه دولتی دارم...2 سال بسیج فعال و 6 سال بسیج عادی و حکم شورا هم دارم ولی دوره تکمیلی نرفتم...میخواستم ببینم شانس قبولی دارم؟؟اواخر آذرماه تو سایت خاتم ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نشده...کسی میدونه قرارگاه خاتم تو استان خوزستان شعبه ای یا شرکتی چیزی داره؟؟
دوستان طرح خرید خدمت برای سربازان غایب تصویب شد
اینم لینک منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ساسان جان. برم ببینم چه بلایی سرمون میارن . خخخ. ممنون بابت راهنمایی
سلام، دوستان خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید، من افتادم بوشهر، خودم زنجانی هستم، یکی دو تا سوال داشتم، یکی اینکه چطور میتونم انتقالی بگیرم، چه مراحلی داره؟ یکی دیگه اینکه آیا بوشهر به خاطر گرماش بد آب و هوا بودنش کسری چیزی داره برا من؟ خیلی ممنون میشم جوابمو بدید.
من ارتش هستم
02
باید رو باشه فکر کنم
چوم فرنجم جیب داره
اره رفیق کارمون ۱ساعت طول میکشید الکی اونهمه نگه داشتن.لباسوتوضیح دادن که یه ربان قرمزکنار درزشلواردوطرف بدوزیم با۲تاهشتی زرد روی استین.بالای جیب سمت راست هم اسم و فامیل و بالاش ل و یعنی لیسانس وظیفه بالاشم شماره یگان رو -- کنیم.وسایلم که خداروشکرچیزایی که فکرمیکردم میدنو خودشون گفتن خودمون بخریم.مثل دمپایی ابی و قاشق چنگالو بشقاب و کیسه زباله ووسایل نظافت شخصی و خمیردندون مسواک وحوله بزرگ و کوچیک و دفترچه یادداشت و خودکار و ... واقعاخودشونوراحت کردن دیگه
سلام دوستان
امروز رفتم امریه رو گرفتم بعد دو ماه اموزشی
من ساکن کاشان هستم لیسانس دارم الان امریه رو دیدم افتادم تیپ 45 تکاوری خاتم الانبیا شوشتراز هرکی میپرسم میگه جهنم افتادی
خواستم ببینم شما میدونید چه جور جایی هست؟
مجلس طرح بچه قرتی ها را هم تصویب کرد...
البته طرحی کاملا عاقلانه بود و استفاده اون را بیشتر دیپلم و زیر دیپلم میبرن که کمترین جریمه را دارن!
فرنچ ناجا زیر شلواره (به غیر از مرزبانی و یگان ویژه)
حداقل 6 تا 9 ماه بعد می تونید اقدام کنید، قانون خاص خودش را داره که قبلا 6 ماه بود و ظاهرا الان شده 9 ماه، البته این را هم بگم خیلی از دوستانموم بودند که با وجود قانون به بهانه نیاز به نیرو آمایش اونها داده نشد و 21 ماه تمام در استان دیگه ای خدمت کردن.
Last edited by ice_man_sh; 22-02-2015 at 16:01.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی؟ 2-3روزه اومدم پیدات نیس داداش؟ شما از اطلاعات و امنیت ناجا اطلاعاتی داری؟ تهران افتادم...
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)