تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2848 از 3745 اولاول ... 184823482748279828382844284528462847284828492850285128522858289829483348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,471 به 28,480 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

در کل خوبه اسیاتک ولی پینگ افتضاح ، صفحه باز کردن افتضاح فقط برای دانلود می صرفه

اینو بگیرین این باعث شده شبانه رو بردارن

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

زیاد بالا نیست
    اون ه منظور رو عوض کرد
    معمولا تو اینترنت ایران وقتی کسی سوال می پرسه در مورد اینترنت احتمالا به خاطر سرعت پایینه
    بگذریم
    سرعت شما چه قدره؟
    من سرویسم آ مثل آسیاتکه و اصلا محدودیت سرعت ندارم ولی سرویس صبحانه هم دارم که بعدا فعال میشه
    دوستانی که تا حالا داشتن سرعتشون بین 180 تا 250 بوده ولی بالاتر از 250 نمیره

3. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در کل خوبه اسیاتک ولی پینگ افتضاح ، صفحه باز کردن افتضاح فقط برای دانلود می صرفه
    شرکتی که فقط برا دانلود خوبه در کل خوب نیست !

5. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شرکتی که فقط برا دانلود خوبه در کل خوب نیست !
    اینا یک جوری میکنن که به تب راضی بشیم آسیاتک در مقابل شرکتهای دیگه بهشته الان اینترنت بدون دانلود معنا نداره مثلا شما هیچ وقت تو کلوپ محلتون فیلم فول اچ دی یا سریال های روز رو پیدا نمیکنید و همینطور کلیپ های علمی و یوتیوب بنابراین یکجوری باید جبران کنن یا باید ترافیک قیمتش 10 برابر کمتر بشه و یا ترافیک زیاد با قیمت پایین مثل صبحانه آسیاتکی و یا شبانه دار باشه اینترنت بدون شبانه دقیقا با اینترنت موبایل هیچ فرقی نداره تازه بدترم هست مثل صبانت و خیلی شرکتهای دیگه

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان نت فلیکس فیلم ها و سریالهاشو با کیفیت 4k استریم میکنه که وحشتناک ترافیک میخوره به عنوان مثال تماشای یک فیلم 4k به طور میانگین 116 گیگ ترافیک مصرف میکنه تازه با استفاده از تکنیک فشرده سازی تو خارج اگه دانلود زیاد نمیکنن در عوضش تا دلتون بخواد استریم میکنن تازه بازیهای آنلاین رو اضافه کنیم بیشتر هم میشه و جدیدا هم که بازیها علاوه بر نصب اصلی در خود بازی هم باید چندین گیگ دانلود کنه مثلا بازی doom جدید گفته 40 گیگ باید از اینترنت دانلود کنه تا بازی اجرا بشه اونوقت شما حساب کن 104000 تومان ناقابل باید بدی با این قیمتهای نجومی و در اصل اینترنت در همه جای دنیا نامحدود هست اینجا برای خودشون دکان و دستگاه راه انداختن تو خارج اون سرویس هایی که حجمی هست مازاد ترافیکشون هست که به قیمت خیلی ارزان برای مشترکهای کم مصرفشون میفروشن هر چند نامحدودشون هم خیلی ارزونه نسبت به درآمدشون کافیه سری بزنید به سایتهای اپراتورهای Verizon-virgin media-at&t و اپراتورهای معروف دیگه
    Last edited by sorooshfm; 06-05-2016 at 17:10.

8. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینا یک جوری میکنن که به تب راضی بشیم آسیاتک در مقابل شرکتهای دیگه بهشته الان اینترنت بدون دانلود معنا نداره مثلا شما هیچ وقت تو کلوپ محلتون فیلم فول اچ دی یا سریال های روز رو پیدا نمیکنید و همینطور کلیپ های علمی و یوتیوب بنابراین یکجوری باید جبران کنن یا باید ترافیک قیمتش 10 برابر کمتر بشه و یا ترافیک زیاد با قیمت پایین مثل صبحانه آسیاتکی و یا شبانه دار باشه اینترنت بدون شبانه دقیقا با اینترنت موبایل هیچ فرقی نداره تازه بدترم هست مثل صبانت و خیلی شرکتهای دیگه
    من خودم هم با اینترنت بدون دانلود شبانه مخالفم ولی به نظرم کیفیت از دانلود مهم تره ! ( یعنی وضعی که 2-3 سال پیش اینترنت کشور داشت ! سرعت های دانلود پایین تر بود ولی خدایی کیفیت و وب گردی خیلی بهتر بود )

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدا لعنتشون کنه باز مدام پیغام Service unavailable رو توی هر سایتی میرم دارم فکر کنم این روزهای تعطیل اون آدمایی که برداشتن اسیاتک رو به گند کشیدن رفتن دنبال تفریحات خودشون سرورهای کش اسیاتک کسی نیست بهش برسه مدام پیغام Service unavailable میده و حالا فردا صبح بشه دوباره این مهندسینی که فقط بفکر خوردن گیگ های مردم از راه کشینگ هستن از راه میرسن دوباره یه پاک ساری کش میکنن درست میشه و دوباره تا تعطیلات میشه مشکلات دوباره شروع میشه

هدف فقط سود شرکت اسیاتک هست و بس و نه رضایت مشترکین. اون سازمان تنظیم مقرراتم نشسته اونجا هیچ کاری نمیکنه حتی شاید سازمان تنظیم مقررات نمیدونه اسیاتک از چه سیستمی داره استفاده میکنه که کاربرا ترافیک بیشتری استفاده کنن و کمتر از پهنای بین المللی درخواست داشته باشن که سود بیشتری اسیاتک ببره.

هیچ کسی هم پاسخگو نیست.

11. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

14

سلام
    شماره بدید چک کنم مرکزتون چند تا پورت خالی موجود داره
    مرسی که جواب پیغام خصوصی چند ساعت پیش رو دادید.. یه سوال فنی داشتم اون شماره خط خونه ای که واستون ارسال کردم فرمودین پورت خالی موجود نیست الان من با این یکی خط خونمون که ماله همون مرکز مخابراتی ثاراله هست تو سایت 1544 چک میکنم هیچ ایرادی نمیگیره و میره مرحله بعد واسه ثبت نام تا یک ماه پیش با همین شماره ای که عکس گزاشتم چک میکردم مینوشت که محدودیت پورت و امکان ثبت نام وجود نداره داستان چیه اگه پورت نیست چطور میره مرحله بعد واسه ثبت نام؟؟ ببخشید شما از کدوم قسمت چک میکنید که تعداد پورت آزاد رو مینوسه؟

عکس از قسمت بررسی پوشش مرکز همین الان :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    نت من معمولا هر 20 دقیقه یکبار قطع وصل میشه البته انقدر کوتاه که شاید اصلا من متوجه نشم چون این قطعی کمتر از یک دقیقه و در حد ثانیه است ولی از داخل پنل قسمت جزییات ریز مصرف این قطعی مکرر معلومه در ضمن کیفیت خطم هم خوبه بنظرتون مشکل از کجا هس ؟؟خودم که احتمال میدم از مرکز مخابراتی باشه
    و یه سوال دیگه اینکه بعضی اوقات البته جدیدا شده اکثر اوقات وقتی از طریق idm دانلود میکنم یه حالتی پیش مییاد مثل اینکه دانلود گیر میکنه مدام در حد یکی دو ثانیه متوقف میشه و ادامه میده مثل اینکه مدام در طول دانلود سرعت برای یکی دو ثانیه به صفر برسه((البته idm سرعت را صفر نمینویسه ولی خب یه لحظه گیر میکنه دوباره ادامه میده)) اکثر اوقات که سرعت داغونه معمولا اینجور میشه شما هم این مشکل دارید؟؟؟
    زنگ زدم پشتیبانی میگم کندی سرعت دارم میگه الان مرکز مخابراتی شما پهنای باندش از بس مصرف زیاده خوابیده و مرکز کنده بعدا تماس بگیرید. خب مگه نباید به اندازه مصرف به مرکز مخابراتی پهنای باند اختصاص بدن؟؟!!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خدا لعنتشون کنه باز مدام پیغام Service unavailable رو توی هر سایتی میرم دارم فکر کنم این روزهای تعطیل اون آدمایی که برداشتن اسیاتک رو به گند کشیدن رفتن دنبال تفریحات خودشون سرورهای کش اسیاتک کسی نیست بهش برسه مدام پیغام Service unavailable میده و حالا فردا صبح بشه دوباره این مهندسینی که فقط بفکر خوردن گیگ های مردم از راه کشینگ هستن از راه میرسن دوباره یه پاک ساری کش میکنن درست میشه و دوباره تا تعطیلات میشه مشکلات دوباره شروع میشه

هدف فقط سود شرکت اسیاتک هست و بس و نه رضایت مشترکین. اون سازمان تنظیم مقرراتم نشسته اونجا هیچ کاری نمیکنه حتی شاید سازمان تنظیم مقررات نمیدونه اسیاتک از چه سیستمی داره استفاده میکنه که کاربرا ترافیک بیشتری استفاده کنن و کمتر از پهنای بین المللی درخواست داشته باشن که سود بیشتری اسیاتک ببره.

هیچ کسی هم پاسخگو نیست.
    بله متاسفانه امروز خیلی از سایت ها حتی سایت های داخلی هم باز نمیشن و همش Service unavailable میاد !

15. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •