تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2847 از 4105 اولاول ... 1847234727472797283728432844284528462847284828492850285128572897294733473847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,461 به 28,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان. منم دیروز عازم شهید بیگلری مشگین شهر بودم . رفتیم پذیرش شدیم با اون شدت برف و کولاک. افتادیم لشگر عاشورا و لباس و کوله و .. رو دادن تا امروز 7 شب مرخصی دادن که لباس ها رو آماده کنیم و بریم . سخته برف هم بند نمیاد اصلا. پس فعلا خداحافظ بچه ها تا دیدار بعد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان اموزشی 01بودم امروز امریه ها اومد
    افتادم مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان. گویا زیر نظر جهاد خودکفایی نزاجا هستش
    اداری پرسنلی با درجه ستواندومی فوق لیسانس مکانیک هستم
    کسی اطلاعی از این مرکز داره؟تو خود شهره یا اطراف؟؟؟
    جالبه که من بچه شمال با تک پسری افتادم اینجا قکر میکردم تهران بیفتم

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان. منم دیروز عازم شهید بیگلری مشگین شهر بودم . رفتیم پذیرش شدیم با اون شدت برف و کولاک. افتادیم لشگر عاشورا و لباس و کوله و .. رو دادن تا امروز 7 شب مرخصی دادن که لباس ها رو آماده کنیم و بریم . سخته برف هم بند نمیاد اصلا. پس فعلا خداحافظ بچه ها تا دیدار بعد
    بسلامتی... نگران نباش میگذره اما خب سخته ..ما که چهارشنبه ترخیص شدیم مشخص بود که هوا برفی و کولاکی میشه به شانس ما زیاد برف نیومد..(تنها فایده برف نرفتن صبگاه و شامگاهه البته واسه نگهبانی اصلا خوب نیس) ساکن کدوم شهری؟ مطمئنی عاشورایی!!!!!!! اون گردان واسه سرباز عادیا هست..لیسانس به بالا همه امام حسین میرن...فرمانده کیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام رفقا.آقا ماامروز رفتیم 01تهران.مرخصی دادن تا سه شنبه 5ام.نامردا اینقدروزمین خیس گفتن بشینین که تمام پاهام دردگرفته.جزلباس نظامی هیچ استحقاقی هم ندادن.لوازم شخصی هم گفتن خودموم تهیه کنیم.ارتش دیگه خودشوراحت کرده :(
    سلام کارمون فوقش 1 ساعت طول میکشید واقعا نظم زیادی بر قرار بود دیروز7 صب اونجا بودم تا 2 طول کشید :@@@@

احتمالا یه سیر چیزا رو بدا میدن

راستی یه سری کارا گفتن رو لباس انجام بدیم من یاداشت نکردم اگه میدونی لطفا یه توضیحی بده

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من ساکن اردبیل هستم . شرمنده در پست بالا گفتم عاشورا . من امام حسین افتادم . حالا دقیق بقیه چیزاشو نمیدونم .بردن جلو چند آسایشگاه که روشون مثلا ایمان و ... نوشته بود ما رفتیم ایمان و اونجا رو تخت لباس ها و پوتین ها و دو دست لباس و کوله مجهز و خوب و زیر پوش اور کوت و 4 تا جوراب و کلاه و کمر و کلاه پشمی ودادن و اومدیم تا 7 امشب . گفت تاید و این چسزا رو هم بیارید . فکر کنم یکم طول بکشه بعضی ور وسایل رو هم بدن . واکس اینا ببرم یا میدن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی مسخره
    تو آموزشی لباس هامون رو باید بکنیم توش شلوار یا بیرون ؟
    دوست عزيز شما اول بايد محل خدمت تون رو مشخص كنيد تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمايي كنن.

تو نيروي انتظامي فرنچ رو ميدن داخل شلوار، اگه جاي ديگه اي رو خواستين بگين تا دوستان ديگه راهنمايي كنن.

اين جور مسائل رو حتي نميشه جز مسائل ريز و جزئي خدمت هم حساب كرد، وقتي برين خدمت متوجه ميشين.

موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من ساکن اردبیل هستم . شرمنده در پست بالا گفتم عاشورا . من امام حسین افتادم . حالا دقیق بقیه چیزاشو نمیدونم .بردن جلو چند آسایشگاه که روشون مثلا ایمان و ... نوشته بود ما رفتیم ایمان و اونجا رو تخت لباس ها و پوتین ها و دو دست لباس و کوله مجهز و خوب و زیر پوش اور کوت و 4 تا جوراب و کلاه و کمر و کلاه پشمی ودادن و اومدیم تا 7 امشب . گفت تاید و این چسزا رو هم بیارید . فکر کنم یکم طول بکشه بعضی ور وسایل رو هم بدن . واکس اینا ببرم یا میدن ؟
    منم گروهان ایمان (آسایشگاه 1) بودم به ما واکس و فرچه و شامپو بدن همون روز اول جز استحقاقی ها بود عجیبه که ندادن اما احتمال زیاد بهتون میدن
    فرمانده گروهان ایمان جناب فرزانه هستن که واقعا انسان شریفیه..حرف نداره. اول کار واقعا شانس اوردی ..جانشیناش هم قهرمانی و اصلانیه که اونا هم ادمای بدی نیستن..اولاش سخت گیری میکنن که طبیعی هست .جای نگرانی نیس..به بچه های غیر بومی مرخصی ندادن درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اصولا بايد بدن اما ممكن يه مدت طول بكشه، شما ببر ضرر نداره. چون تا اون موقع بايد از اين و اون قرض بگيري يا خداي نكرده به خاطر واكس نزدن كفش هاتون تنبيه بشين.

موفق باشيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اسشمو دقیق نمیدونم ولی اونجا که به صف کرده بودن میگفتن که از الان گروهان مشخص نمیشه و فقط ور وسایل رو میخواهیم بهتون بدیم ولی یکی هم اومد اونجا اسم ما رو با شماره تخت هم مینوشت . تخت 120 اینا بودم .حالا میشه جای تخت رو عوض کرد بعدا یا کلا اونجا میفتیم . از این سوال ها و یکم هم توضیح بده کلا بدونیم چطور جایی هست . ولی اول سر هم خوش اخلاقانه برخورد میکردن و اصلا ما رو بیرون نگه نداشتند . بردن مسجد هم پذیرش کردن . خخخ. ممنون داداش سامان بخاطر توضیحات

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اسشمو دقیق نمیدونم ولی اونجا که به صف کرده بودن میگفتن که از الان گروهان مشخص نمیشه و فقط ور وسایل رو میخواهیم بهتون بدیم ولی یکی هم اومد اونجا اسم ما رو با شماره تخت هم مینوشت . تخت 120 اینا بودم .حالا میشه جای تخت رو عوض کرد بعدا یا کلا اونجا میفتیم . از این سوال ها و یکم هم توضیح بده کلا بدونیم چطور جایی هست . ولی اول سر هم خوش اخلاقانه برخورد میکردن و اصلا ما رو بیرون نگه نداشتند . بردن مسجد هم پذیرش کردن . خخخ. ممنون داداش سامان بخاطر توضیحات
    خواهش میکنم..البته ساسان هستم اوه راس میگی اول کار مشخص نمیشه! زمانی که گروهان مشخص شد شماره تخت مشخص میشه که اونو نمیشه تغییر داد.یه جورایی میشه شناسنامه پادگانیت و تو همه موارد تو رو به همون شماره میشناسن..اما ایمان انصافا جای خوبیه..درباره جاش بگم بد نیس و احترام نگه میدارن اما سخت گیری هست دیگه و ممکنه تنبیه هم بشید ! خودت بری متوجه میشی من الان هرچی بگم اشتباهه و باس تجربه شخصی بدس بیاری.اما بهترین لحظات و دوران خوش این پادگان خوردن ساندویچ همبرگر و خرید از بوفه و خوردن فطیر با نسکافه بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •