محدودیت و قطعی نداشتن خیلی خوبه اما سرعت 20 خیلی پایینه
مخصوصا واسه ما که به سرعت بالا عادت کردیم
اینترنت که همش دانلود شبانه نیست
اگه لاقل 512 می داد خوب بود ، که خب حتما واسش محدودیت دانلود می ذاشت که باز می شد همین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
محدودیت و قطعی نداشتن خیلی خوبه اما سرعت 20 خیلی پایینه
مخصوصا واسه ما که به سرعت بالا عادت کردیم
اینترنت که همش دانلود شبانه نیست
اگه لاقل 512 می داد خوب بود ، که خب حتما واسش محدودیت دانلود می ذاشت که باز می شد همین
من یکی از دوستام سرویس ای دی اس ال مخابرات داشت و اصلا ازش راضی نبود.به نظر من بهتره پارس انلاین بگیرید.
اینا چشون شده بابا دوره جدید من از 16 شروع شده ولی ترافیک مصرفیم هنوزه اضافه نشده 50 مگ دیگه تمومه کسی میدونه چرا اینطوری کردن ضمنا من دوبار از ترافیک هدیه استفاده کردم ..ما دلمون رو خوش کرده بودیم این دوره 3 گیگ هم واسه تولدمون هدیه میدن اینو که ندادن هیچی اون ترافیک مخصوص دوره رو هم ندادن ...
منم همین مشکل رو دارم!
ترافیک سرویس م باید 16 ریست میشد!هنوز ریست نشده!
50مگابایت هم باقی نمونده =))
هیچ کسی هم جوابگو نیس![]()
انگار شاتل تو این تاپیک نفوذی داره به محض اینکه این مشکل رو مطرح کردیم اومدن درستش کردن .. فقط قربونه دستت اقای نفوذی این 3 گیگ ترافیک هدیه ما رو ندادید یه پیگیری بکنید![]()
با پیگیری های انجام شده در حال حاضر pptp , l2tp بروی شاتل بدلیل برخی مشکلات بسته شده .. تامل کنید تا مشکل رو حل کنند .
دلیلش هم این بود که packet lost شدید داشت و این مشکل توسط اینجانب گزارش شده است ... فحش ندید ممنون
مرکز مخابرات نبوت سرعت 128 اکو چطوره در حال حاضر؟ به کیلوبایت بفرمایین لطفاً اگه تست هم بذارین ممنون میشم برای کسی میخوام.
شماکه هنوز نگرفتی اشتباه نکن برو از یه شرکت دیگه بگیر به نظره من
بقیه فکر میکنید بهترن ؟؟؟ بابا شاتل در مقابل بقیه دزدا خداست....
برای یه کار خاص adsl میخواستیم ، من شاتل رو پیشنهاد دادم ، قبول نکردن رفتن صبانت گرفتن ، سر برج که شد دیدن بههههههه سایتشون پرداخت انلاین نداره .... باید بری کارت به کارت کنی و فیش فکس کنی... سرویسشم وحشتناک مذخرف....
سرویس رو قطغ کردن رفتن پارس گرفتن ... دهن هممونون سرویس کرد ، اخر سر به حرف ما گوش دادن رفتن شاتل قرارداد بستن ...ماه اول که تموم شد سرویس رو قرارداد 1 ساله بستن.....
مشکل یوزر های ایرانی اینه که سطح توقع بالایی دارن ... بابا برید دنبال راه حل دیگه باشید ... با فحش دادن که راه پیدا نمیشه...
Last edited by soheilsh; 08-01-2011 at 11:50.
شما به خاطر دانلود شبانه میگین. سرعت روز فقط براش مهمه. منظورم بیشتر رو این بود که سرعت روز 128 اکو شاتل الآن چنده؟
شما هم شلغوش نکنخود من برای دوستم که صبا داره با پرداخت آنلاینش شارژ کردم چنذ بار. جدید هم نذاشته حداقل یک سالی هست میدونم پرداخت آنلاین داره.
Last edited by siamak_mu; 08-01-2011 at 11:59.
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)