تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2847 از 3745 اولاول ... 184723472747279728372843284428452846284728482849285028512857289729473347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,461 به 28,470 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خوشا به حال شما و خدا به دانلودتون برکت بده
    والا همین 2 سال پیش بود با مکس نت (که بعدا به آسیا تک) پیوست شبی 700 مگابایت (اونم اگر که دیگه شاخ غول میشکست) دانلود میکردم

بعد از دوسال رفتم شاتل و یه 6 ماهه (بزرگترین اشتباه من در تجربه adsl) خریدم با سرعت 1024 بعد از 7 روز دانلود پشت سر هم و روزی 6 گیگ دانلود (که واقعا هیجان زده شده بودم فکر کردم تو بهشت بودم!!!!) محدودم کرد و یه ریدمان درست و حسابی برای 3 هفته عین انگل به دانلود شبانه چسبید و تجربه دانلود شبانه من هم همون یه هفته روزی 6 گیگ از شاتل بود و بعد به ضررش جمع آوری کردم (که واقعا الآن وقتی دارم مینویسم آسون به نظر میاد مگر جمع میکردن سرویسو این قوزمیتا)

بعد رفتم مخابرات و 1024 و ماهی 2 گیگ به قیمت 12 تومن خریدم با دانلود شبانه رایگان ---- اوج دلخوشی من در تجربه اینترنت adsl بود دانلود شبی 6 گیگ و 30 روز هر ماه بدون محدودیت برای 3 ماه !
    من که هاردم 90 درصدش خالی بود همشو پر کردم تو 3 ماه و حسابی هم خرکیف شده بودم تا اینکه مخابرات تبریز شبانه را ابتدا یه ساعت کم کرد و بعد به اندازه 2 برابر حجم خریداری شده در شب اجازه دانلود میداد و بعد هم کلا جمع کرد (نه هنوز کلا جمع نکرده اما بالاخره این کارم میکنه)

بعد هم رفتم آسیاتک و سرویس شهاب 10 مگ با دانلود شبانه رو خریداری کردم که وبگردی در حد حلزون ! (اگر سرعت پیج باز کردن مخابرات رو چیتا!!!! [که باز هم در مقایسه با isp های خارج کشور افتضاحه] در نظر بگیرید سرعت آسیاتک لقب حلزون هم زیادیشه ) اما به هر حال دانلود شبانه قابل قبولی رو ارئه میکرد البته صرفا از سایتی که سرورش آسیاتک باشه در حد روزی 9 و بعضا 12 ، 13 گیگ و (عموما لینکایی که را دانلود میذاشتم سایتای خارجی بودن) و اینترنتی !! که آسیا تک ارائه میده اینترانت هم نیست چه برسه به اینترنت سرعت دانلود و پیچ باز کردنش از سایتایی داخلی و خارجی که روی سرور خود آسیاتک نباشه فاجعه باره و حتی اگر گذرتون با پشتیبانای این isp (بیچاره isp های خارج اگه بفهمن به آسیاتک هم ISP میگن و اونا رو هم ISP صدا میزنن) بیفته برای تست باز کردن پیچ وب و تست سرعت دانلود شما رو به سایت میهن دانلود که سروارش روی آسیاتک هدایت میکنن (ضمنا آدم حس میکنه یه A4 دادن دست اینا هر کی زنگ میزنه همش عین طوطی یه چیز یکسان رو برات تکرار میکنن)

دی ماه 94 با اینترنت 3G آشنا شدم دانلود شبی 15 گیگ (که اغلب تو DU meter همین حول و حوش دانلود میزنه اما من واقعا 12 گیگ بیشتر فایل دانلودی نمیبینم نمیدونم اون 3 ، 4 گیگ کدوم جهنم دره ای میره ) قیمتش هم که فوق العاده از ADSL مناسب تره و واقعا از سرور داخلی و خارجی سرعتش مساوی هستش و اولین شبی هم که 15 گیگ دانلود کردم از شدت هیجان و شوق خوابم نبرد !!!

و الان شما نمیدونین واقعا چه احساسی به آدم دست میده وقتی مبینم بعضی ها شبی 40 گیگ با 2 تومن دانلود میکنند (یه حس عجیبیه واقعا) و دقیقا هم همین تجربه استفاده از اینترنت لاکپشتی و adsl باعث شده همیشه قدر اینترنت 3g رو بدونم و هر صبح که پا میشم میبینم 15 گیگ دانلود کرده خدا رو سپاس می گویم و هزاران بار شکر میکنم که این نعمتو به این بنده حقیر عطا نموده

فقط از این میترسم که همین فردا پس فردا بیان این بسته های دانلود شبانه رو هم جمع کنن بره پی کارش (تجربه ثابت کرده که این اتفاق خواهد افتاد)
    اقا منم نمیدونم کدوم گوری میره مثلا اگه 20 گیگ دانلود کنی شاید چیزی حدوده 2 3 گیگ خورد میشه دیوونم کرده با هرچی و با هر نرم افزاری دانلود می کنم همین میشه باز. طبق ازمایشاتی که کردم( پژوهشگره لامسب) از هر 100 مگابایت 10 مگش سوخت میشه یعنی شما دارین 90 مگ دانلود می کنین نمی دونم شمام همچین تجربه ای رو دارین یا نه

من اول صبانت بودم شبی 6 دیگه زور میزد دانلود می کردم ولی دیری نپایید شد 2 برابر حجم بعد اینم یک سوم حجم شد کار به جایی رسید شبی 500 مگ به ناچار رفتم مخابرات با خودم حساب کرده بودم اگه با مخابرات کله شبو دانلود کنم دیگه کم کمش 1500 مگ رو دیکه می تونم دانلود بهتر از صبانت بود ( ای خدا) وقتی گرفتم شب گذاشتم پای دانلود صبح ساعت 6 که بیدار شدم دیدم زده 20 گیگ ( کرکو پرم ریخت) تازه 2 ساعت دیگم داشت که شبی راحت میشد 24 گیگ دانلود کنی این وضع. تا 4 5 ماه بود تا اینکه بالاخره محدود شدم شد شبی ۱ گیگ دیگه دانلودام تلمبار شده بود که رسیدم به اسیاتک اسیاتک اول من نمیدونستم داخلی خارجی داره اولش 5 گیگ بود بعد شد 10 گیگ نمیدونم یهو چی شد سرعت خطم بالا رفت شد شبی 18 تا 20 گیگ تا الان که حده اقل شبی 10 گیگو دارم البته بگم از اپلود بوی دانلود می کنم ( هی!! ادمای خیلی خوبین!!) ولی الان که سرعتای ایرانسلو جدیدا همراه اولو میبینم کرکو پرم فر می خوره اینطور با خودم حساب کردم که من سروبس شهاب دارم 30 هزار تومن یعنی میشه روزی هزار خب این هزارو میدم همراه اول یا ایرانسل بدون محدودیت دانلود می کنم چه کاریه (توی پرانتر اسیاتک موهای سره منو سفید کرد توی همین 5 ماه اینقدر حجم خورد که نگو نمیشدم ثابت کنی یعنی مثلا شبانه وصل میشد به روزانه یهو 500 مگ مب پرید کاریشم نمیشد بکنی یه سری 2 گیگ فنا شد که با 195 که خدا خیرشون بده یه چیزایی تونستم برگردونم توصیه من به شما نرم افزاره du meter و یک نرم افزار که اگه دانلود شبانه دارید مودمتون رو ریست بده اینطوری از دستشون خلاص بشید)
    چقدر نوشتم
    این بود داستان من خخخخ

2. این کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما سیم‌کارت رایتلتون سیم دیتاست یا سیم اعتباری؟

بعدش ساعت‌های شبانه (مربوط به بسته شبانه) سرعتتون چه طوره؟ چون تست‌ها که مال وسط روزه.
    سیمکارت دیتاست
    شبانه سرعت بهتر میشه , تست شبانه رو در تاپیک رایتل گذاشتم

4. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

فقط از این میترسم که همین فردا پس فردا بیان این بسته های دانلود شبانه رو هم جمع کنن بره پی کارش (تجربه ثابت کرده که این اتفاق خواهد افتاد)
    دوست عزیز طبق اطلاعات به دست آمده از تاپیکهای همین سایت و سایتهای مشابه سیل عظیم و بی نهایتی از مشترکین سرازیر شدند به طرف 3g شبانه نامحدود همراه اول و 4g ساعتی شبانه ایرانسل.به قطع در روزها و حداکثر هفته های آینده به شدت پهنای باند این دو اپراتور در تایم شبانه محدود خواهد شد

6. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دقيقا روز به روز داره بدتر ميشه
    سرعت بالاي ٥٠ مگ داشتم كم كم داره ميرسه به ٢٠

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

8. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    ظاهرا سرعت سرویس صبحانه من در ساعات 6 تا 10 زیاده بالا نیست
    واسه شما چه قدره؟؟؟

10. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    ظاهرا سرعت سرویس صبحانه من در ساعات 6 تا 10 زیاده بالا نیست
    واسه شما چه قدره؟؟؟
    الآن سرعتتون زیاده یا بالا نیست؟؟ من که نفهمیدم

12. 4 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

14

سلام
    شماره بدید چک کنم مرکزتون چند تا پورت خالی موجود داره
    سلام خسته نباشید
    من تو سایت 1544 قسمت** بررسی پوشش مرکز ** شماره خونمون رو زدم پورت موجود دارن ولی نزده چند تا پورت دارن میشه لطف کنید یه چک کنید چند تا پورت خالی دارن و آیا تا 26 اردیبهشت میشه یه پورت رزرو کنم چونکه مرکز مخابراتی ما محدودیت پورت آسیاتک داره همیشه ... من الان های وب دارم 23 اردیبهشت درخواست تخلیه میزنم و نهایت تا 25 اردیبهشت خط تخلیه میشه و میخوام 26 اردیبهشت سرویس صبحانه آسیاتکی 12 گیگ یک ساله 6 تا 10 صبح رایگان رو ثبت نام کنم ....

تلفن خونه پیغام خصوصی فرستادم واستون لطفا چک کنید.....

دوستان نویز خط SNR من روی 23 هست.... Attainable Rate روی 6 مگ..... و Attenuation روی 56 هست .... Mode خط: G.DMT
    این سرویس رو بگیرم **سرویس صبحانه آسیاتکی 12 گیگ یک ساله 6 تا 10 صبح رایگان** تو اون 4 ساعت تایم رایگان 6 تا 10 صبح سرعت دانلود از سرور ایران و سرور خارج چند هست؟؟
    Last edited by Arsenal2012; 06-05-2016 at 11:45.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

الآن سرعتتون زیاده یا بالا نیست؟؟ من که نفهمیدم
    زیاد بالا نیست
    اون ه منظور رو عوض کرد
    معمولا تو اینترنت ایران وقتی کسی سوال می پرسه در مورد اینترنت احتمالا به خاطر سرعت پایینه
    بگذریم
    سرعت شما چه قدره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در کل خوبه اسیاتک ولی پینگ افتضاح ، صفحه باز کردن افتضاح فقط برای دانلود می صرفه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

در کل خوبه اسیاتک ولی پینگ افتضاح ، صفحه باز کردن افتضاح فقط برای دانلود می صرفه
    ماشالا چه دانلودی میکنید شما !!!!!!!!!

چه خبره مگه جنگه

دوتا سوال داشتم از شما البته فضولی نباشه هااا

1. چه سرویسی شما دارین استفاده میکنین با این حجم دانلود؟

2. چی دانلود میکنید؟ تو شیش ماه بیشتر از یه ترا دانلود کردید. با توجه به آپلودتو فک میکنم فیلم باشه کهبه احتمال زیاد همش remux بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •