تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2846 از 3017 اولاول ... 18462346274627962836284228432844284528462847284828492850285628962946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,451 به 28,460 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

شما تو فکر نباشید برید شکایت کنید من فقط تجربه یکی از دوستان رو گفتم آخر سر هم شکایتتون باطل میشه چون تجربه دوستان اینو نشون داده و مثل قبلا دیگه شکایتا پیگیری نمیشن من هم از چیزی نمیترسم چون هیچوقت نتم خراب نمیشه چون کسی از کارمنداش بلد نیست خرابش کنه
    همین ماه پیش یکی از کاربران شکایت کرد. تو مرحله اول مخابرات خوزستان خیلی حق به جانب شکایتش رو رد کرد. در مرحله تجدید نظر مجبور شدن مشکل رو حل کنن هیچی برای اینکه کاربر رو راضی کنن 4 گیگ ترافیک هدیه هم بهش دادن. میدونین معنیش چیه؟ به ابن 4 گبگ میگن حق السکوت. بعدش کارشناسان 195 تماس گرفته بودن تا مطمین شن کاربر دیگه شکایتی نداره و به حقش رسیده. حتی اگر حق با شما باشه، که نیست؛ بقول معروف سنگ مفت گنجشک مفت. هزینه که نداره

2. 4 کاربر از o935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

irمشکل داره فکر کنم با بعضیcom
    مثلا سایت سونی استیم حتی یه سایتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه. سراسری نیست. یا ip یا dns شما مشکل داره. شاید آی پی شما تحریمه.

در آغاز فعالیت ئهمشی71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه. سراسری نیست. یا ip یا dns شما مشکل داره. شاید آی پی شما تحریمه.
    نیان بگیرنمونحتی عکس های اینستاگرام هم لود نمیشه خدایی اینترنت کارتیا که از ذکه میگرفتیم خیلی بهتر بودن

5. این کاربر از ئهمشی71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام سرویس 1 مگ نامحدود شارژ کنم به نظر شما سرعت دانلودش چنده ؟
    هیچ گاه شارژ نکنید ظلم بزرگیست در حق کاربران شما هم نامحدود نگیرید با این قیمت بسیار بالاش

7. این کاربر از reza1375534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه یه پاسخ قاطعانه با دلیل و مدرک نسبت به این 3 موارد جمع آوری کنیم که برا تجدید نظر بفرستیم
    با سلام مشترك محترم طرح هاي ارائه شده بر اساس قيمتهاي شركتهاي pap ، رقابتي و با در نظر گرفتن حجم تضمين شده سرويس قيمت گذاري شده است يادآور مي گردد . 1- تمامي سرويس هاي اين شركت در حداقل قيمت و بر اساس دستورالعمل و مصوبات سازمان تنظيم طراحي مي گردد. 2- مقايسه قيمت سرويس نامحدود تعيين شده با قيمت سرويس نامحدود شركت مخابرات تهران كه از طريق شركت مخابرات ايران به لحاظ عدم صرفه اقتصادي منع شده كه تعييين اين قيمت مربوط به ساليان گذشته مي باشد منطقي نمي باشد. 3-قيمت تعيين شده اين سرويس از قيمت ارائه شده شركتهاي پارس آنلاين، شاتل و آسيا تك كه در اين استان نيز فعاليت مي نمايند كمتر است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

علی توسلی، نایب رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، که پیش از این نیز در مورد کاهش تعرفه ی اینترنت با استفاده از «روش محاسبه ی متوسط مصرف» صحبت کرده بود اعلام داشته است: «کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعیین تعرفه ی اینترنت نامحدود را در دستور کار دارد، زیرا هم اکنون تعرفه ی اینترنت نامحدود در ایران گران است و باید ارزان‌ تر شود».
    وی در ادامه ی سخنان خود اضافه کرده که برداشت از اینترنت نامحدود در ایران «هر چه خواستی دانلود کن» است و افزوده: «در حالی که در اغلب مدل های جهانی و در کشور های اروپایی و آمریکایی اینترنت نامحدود برای مثال سرویس ۱۰۰ گیگ ماهانه با سرعت ۲۰ مگ است».

توسلی در تشریح صحبت های خود توضیح داده است: «در گذشته شرکت مخابرات برای رقابت با سایر ارائه‌ دهندگان اینترنت اقدام به ارائه ی خدمات اینترنت نامحدود با قیمت ارزان‌ تر کرد، در حالی که ارائه ی این سرویس برای مخابرات نیز سودآور نبود. شرکت مخابرات اینترنت نامحدود با سرعت ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه را با قیمت ۱۵ هزار تومان عرضه کرد، در حالی که سرویس ۲۵۶ نامحدود تنها برای شرکت اینترنتی حدود ۳۵ هزار تومان تمام می‌ شود».

داره خودمونی میشه !AL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

شما من رو به یاد کارتون گالیور میندازید! """من میدونم ما موفق نمیشیم!""" نترسید هیچ وقت عدالت واقعی برقرار نمیشه و سرعت شما رو کم نمیکنن.
    شما شکایتتون رو پیگیری کنین هیچ ضرری نداره!!..نهایتش رد میشه سرتون رو نمیبرن که!!!
    نه فقط شما هر کی مشکل داره شکایت بکنه حداقل تلاشش رو کرده!!

12. این کاربر از !AL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیشب پینگ از سرور داخلی ۱۰۳۲ تا بود و از سرور خارجی ۴۹۰۰ تا
    این است اینترنت باکیفیت،بهترین اینترنت برای بازی انلاین و وبگردی ، دانلود با نهایت سرعت...

14. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

256 کیلوبیت نایت (البته نامحدود)

مخابرات ریاضی هم بلد نیست.. در توضیحاتم به 195, باید نیاز به آموزش ریاضی هم اشاره کنم

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •