سلام ..
آقایونی که 01 بودن به نظرتون بهترین یگانش کدومه ؟؟؟
من افتادم 523..
سلام ..
آقایونی که 01 بودن به نظرتون بهترین یگانش کدومه ؟؟؟
من افتادم 523..
اقدام شما تیری در تاریکی هست که انداختنش ضرری نداره![]()
سلام رفیق.کلا یگان های هنگ یک به نسبت هنگ دو خوبن.هنگ یک عدداش با ۵ شروع میشه هنگ دو با۷.مثلا521و531و533و...هنگ یک هستن ۷۲۲و...هنگ دو.منم خودم 533 افتادم.همین که هنگ یکیم عالیه.هرچند درکل 01هتله و جای خوبی افتادیم حالا زیادفرقی نداره کدوم یگانش
سلام رفیق.کلا یگان های هنگ یک به نسبت هنگ دو خوبن.هنگ یک عدداش با ۵ شروع میشه هنگ دو با۷.مثلا521و531و533و...هنگ یک هستن ۷۲۲و...هنگ دو.منم خودم 533 افتادم.همین که هنگ یکیم عالیه.هرچند درکل 01هتله و جای خوبی افتادیم حالا زیادفرقی نداره کدوم یگانش
دوستان کسی از افزایش حقوق سربازی در سال جدید و یا عیدی سربازان خبری داره ؟!![]()
سلام بچه ها
من اموزشیم 02 بود و دوره کد خوردم بروجرد که دهم باید خودمو معرفی کنم.رشته امم مهندسی مکانیک هست
دوتا سوال دارم و اونم اینه که پادگان مهندسی رزمی بروجرد چجور جاییه؟
وتقسیماتش به چه شکل هست؟
بعد دوره کد خدمتمون رو تو بخش مهندسی پادگان میگذرونیم یا نه ؟
یگان خدمتی سپاه نیروزمینی بهم گفته ما برج ۲ میتونیم نیرو بگیریم.
بنظرتون الان دفترچه پست کنم که تا برج ۲ برگه سبز رو بدم بهشون و مثلا برج ۴ هم اعزامم باشه ؟؟
بنظرتون تاریخ هایی که گفتم جور در میان ؟
دوستان یه سوال خیلی مسخره
تو آموزشی لباس هامون رو باید بکنیم توش شلوار یا بیرون ؟
منظور شما چه لباسيه؟زيرپوش؟
شما يك لباس خدمت داريد كه شامل شلوار و فرنچ است و فرنچ هم روي شلوار است ، پاچه هاي شلوار رو هم بايد گتر كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
درحالت عادی نه نباید داخل شلوار بکنید اما اگه فرنچ تون(همون پیراهن) جیب نداشته باشه که تویبعضی از لباسا دیدم اون موقع میتونید داخل شلوار کنید که خیلی کم پیش میاد
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)