تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2846 از 4428 اولاول ... 1846234627462796283628422843284428452846284728482849285028562896294633463846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,451 به 28,460 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واسه من که شبانه 512 خیلی داغونه خدایی . نشده شبی بیشتز از 1 گیگ دانلود کنم از موقغی که اومدم پارس .
    ظاهراً یه جوری محدودت کردن که بتونی به اندازه سرعت اسمیت (512) تو 5 ساعت دانلود کنی. به نظر می‌آد پارس‌آنلاین رو سرویس‌های کمتر از 1مگ محدودیت‌های جدی اعمال می‌کنه.

اینو رسماً واسه سرویس‌های نامحدودشون اعلام می‌کنن که برای سرویس‌های نامحدود 1 مگ و 2 مگ هیچ محدودیتی نمی‌ذارن ولی سرویس‌های نامحدود کمتر از این سرعت‌ها، بعد از یه حجمی سرعتش روی سرعت اسمی بسته می‌شه.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این مشکل رو دقیقا من هم داشتم ولی دلیلش اینه که سروری که شما فایل رو داری دانلود میکنی مشکل داره، اگه دقت کنی وقتی idm شروع به دانلود میخواد کنه توی اون قسمت که تعداد کانکشن ها معلومه و حجم دانلودیش اولش میزنه request download, بعد میشه request login یه همین چیزایی که 3 4بار تغییر میکنه، این مشکل که شما میگی وقتی پیش میاد که گیر میکنه بین این مراحل و سریع پشت هم مراحل رو تکرار میکنه، که انگار داره دانلود میشه ولی در واقع دانلودی نیست، تو این حالت تقریبا همان مقدار دانلود آپلود هم میشه ولی نه باسرعت کامل! دقت کردم بستگی به تعداد کانکشن تو تنظیمات داره ولی برای 16کانکشن حدود 40 کیلوبایت در ثانیه دانلود و 20 تا 30کیلوبایت هم آپلود و گیر میکنه، اما اگه شما گفته باشی خاموش کنه کامپیوتر رو با حالت force خاموش میکنه تا اونجا که خاطرمه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    این که مشکل از سروریه که فایل روشه، رو منم قبول دارم. چون این وضعیت با بعضی از سرورها به وجود می‌آد.

ولی مشکل من واسه شروع دانلود نیست. واسه من مثلاً می‌بینی 1 ساعت بعد از شروع دانلود فایل اتفاق می‌افته. یعنی در حال دانلوده و مثلاً 30 درصد فایل 1گیگ رو هم دانلود کرده، اما دانلود به مشکل برخورده و IDM سرعت رو 0 نشون می‌ده. تو این حالت این دانلود مشکل‌دار حتی تو IDM قابل stop کردن هم نیست. قبلاً مجبور می‌شدم که کارت شبکه‌ام رو از تنظیمات ویندوز disable و دوباره enable کنم. این جوری پهنای باند آزاد می‌شد.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که مشکل از سروریه که فایل روشه، رو منم قبول دارم. چون این وضعیت با بعضی از سرورها به وجود می‌آد.

ولی مشکل من واسه شروع دانلود نیست. واسه من مثلاً می‌بینی 1 ساعت بعد از شروع دانلود فایل اتفاق می‌افته. یعنی در حال دانلوده و مثلاً 30 درصد فایل 1گیگ رو هم دانلود کرده، اما دانلود به مشکل برخورده و IDM سرعت رو 0 نشون می‌ده. تو این حالت این دانلود مشکل‌دار حتی تو IDM قابل stop کردن هم نیست. قبلاً مجبور می‌شدم که کارت شبکه‌ام رو از تنظیمات ویندوز disable و دوباره enable کنم. این جوری پهنای باند آزاد می‌شد.
    این شروع دانلود رو مثال زدم که منظورم رو بتونم برسونم ولی در عمل وسط دانلود اون اتفاق میوفته و اون حالتی که گفتم رخ میده، اما فایل رو میشه استاپ کرد و اینطوری که شما گفتی فجیع نیست!
    ولی واقعا پارس آنلاین هم بی گناه نیست! من مدتی بود فایل های حجیم رو بصورت زيپ های چند قسمتی دانلود میکردم و وقتی میخواستم اکسترکت کنمشون یهو ارور crc میداد! از اون هاستی که دانلود میکردم رپیدباز بود ایمیل زدم گفتم مدتی هست اینطوری میشه و سرورتون مشکل داره که یکبار خود آقای محسن حشمتی ایمیل رو جواب داد با جزئیات که از رو سرور تست کردن فایل های زيپ رو و گفتن این مشکل رو ما خیلی جدی میگیریم ولی الان ما مشکلی نداریم! که با این حالت مشکل به خود پارس آنلاین برمیگشت و هیچ کاریش هم نشد کنم تا اینکه بعد چند هفته برطرف شد!

6. این کاربر از erfagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان سرویس 128 نامحدود میخوام بگیرم بعد از اینکه 10 گیگ استفاده شد سرعت دانلود چقدر میشه ؟؟ میاد روی 17-18 کیلوبایت ؟ اون 10 گیگ اول سرعتش چقدره ؟
    من الان سرویس 128 دو گیگ سه ماه دارم روزها سرعت دانلودش حدود 650-700 کیلوبایت هستش ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

من سرویس از پارس آنلاین دارم، یه مشکل عجیبی برخوردم تازگیا ...

یه مودم D-Link 2750u گرفتم و راش انداختم و هیچ مشکلی نداشتم ولی یه مدتیه که بعضی نرم افزارهای موبایلم با وایرلس اش کار نمیکنه.
    مثلا واتس آپ ..
    یا کلا فایل نمیتونم سند کنم با هیچ نرم افزار موبایلی ...
    اینستاگرام و ..

همه شون مشکل پیدا کردن.
    امروز مودمو از اول نصب کردم رو لپتاب ولی درست نشد بازم ...
    با لپتاب مشکلی ندارم تو اینترنت، مشکل با گوشی دارم...
    فقط هم گوشی من نیست، با گوشی های دیگه هم امتحان کردم، با اون نرم افزارها مشکل دارن...

مشکل از کجاست به نظرتون؟
    Last edited by REZAt1980; 30-01-2014 at 17:13.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جهت اطلاع:

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با خط دیگه ای صبانت رو چک کردم و واقعا خوشم اومد . سرعت پارس خودم که 512 هست و این صبا هم 512 . اول از همه سرعت تک کانکشن که من مدتهاست با پارس در حد 30 کیلوبایت سرعت دارم اما این صبانت :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی تونستم ویدیو را با استریم راحت ببینم در صورتی که پارس و اون سرعت تک کانکشن عملا استریم تعطیل !

مورد دیگه فیل شکن ها که پارس به شدت محدود و کند کرده فیل شکن هارو اما صبا لا اقل محدود نکرد سرعت رو .

تنها مورد برتری پارس سرعت دانلود چند کانکشنه هست همین . واقعا زده شدم از پارس آنلاین...

12. این کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام.پریشب خطم که روی 4 مگ بستن نزدیک صبح سرعت روی 400 بود دیشب که روی 9 مگ بستن سرعت صبح زیر 200 بود...این به نظرتون ربطی داره به 4 یا 9؟
    Last edited by FansPitbull; 31-01-2014 at 10:55.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینم اضافه کنم سرعت https روی پارس شدیدا کند شده اما روی صبا خیلی راحت میشد میل یا کلا سایت های https رو باز کرد ....

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام

من سرویس از پارس آنلاین دارم، یه مشکل عجیبی برخوردم تازگیا ...

یه مودم D-Link 2750u گرفتم و راش انداختم و هیچ مشکلی نداشتم ولی یه مدتیه که بعضی نرم افزارهای موبایلم با وایرلس اش کار نمیکنه.
    مثلا واتس آپ ..
    یا کلا فایل نمیتونم سند کنم با هیچ نرم افزار موبایلی ...
    اینستاگرام و ..

همه شون مشکل پیدا کردن.
    امروز مودمو از اول نصب کردم رو لپتاب ولی درست نشد بازم ...
    با لپتاب مشکلی ندارم تو اینترنت، مشکل با گوشی دارم...
    فقط هم گوشی من نیست، با گوشی های دیگه هم امتحان کردم، با اون نرم افزارها مشکل دارن...

مشکل از کجاست به نظرتون؟
    منم همچین مشکلی را داشتم. مشکل از عدد mtuهست داخل پنل مودم. زنگ بزنید پشتیبانی بگیرید. برا من عدد1380 هست.

16. این کاربر از pedramb66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •