تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2846 از 3745 اولاول ... 184623462746279628362842284328442845284628472848284928502856289629463346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,451 به 28,460 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

والا ما که این محدودیت درون شبکه‌ای رو تجربه نکردیم تو این چند شبه. هم داخلی (حتی از سرورهای خود آسیاتک) و هم خارجی روی 250 کیلوبایت فیکس می‌شه شبانه. بعد از مدت‌ها، سه شب دانلود کردم سیر نزولی داشته:

شب اول: نزدیک به 6 گیگ
    شب دوم: 5 گیگ
    شب سوم (همین بامداد امروز): 4.5 گیگ

فکر کنم همین جوری پیش بره، تا آخر این 1 ماه به سمت صفر میل کنه حدش.
    خب واسه بعضیا از جمله شما داخلی هم محدوده ! اگه نه خودت حساب کن با سرعت 10 مگابیت که خطت هست شبی باید چند گیگ دانلود میکردی !

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز به نظرم مودم 4g بگیریم و از شبانه های ارزان ایرانسل و همراه اول که سرعت خوبی هم دارند استفاده کنیم بهتر است
    من سرویس آسیاتکم محدودیت سرعت شبانه نداره ولی با این وجود از این ماه رفتم رایتل
    قیمتش تقریبا ماهانه مثل همون آسیاتک میفته اما سرعت خیلی بالاتری داره کیفیتش هم این چند روز خیلی خوب بوده و مثل آسیاتک حتما نباید همیشه دست به قند شکن باشی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته اگر دانلود خیلی سنگینی دارید همون آسیاتک بصرفه تره اما برا من که دانلودم در ماه زیر 100 گیگه رایتل خیلی بهتره
    Last edited by sh@y@n; 04-05-2016 at 12:32.

3. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من سرویس آسیاتکم محدودیت سرعت شبانه نداره ولی با این وجود از این ماه رفتم رایتل
    قیمتش تقریبا ماهانه مثل همون آسیاتک میفته اما سرعت خیلی بالاتری داره کیفیتش هم این چند روز خیلی خوب بوده و مثل آسیاتک حتما نباید همیشه دست به قند شکن باشی!

البته اگر دانلود خیلی سنگینی دارید همون آسیاتک بصرفه تره اما برا من که دانلودم در ماه زیر 100 گیگه رایتل خیلی بهتره
    سلام
    میشه لطف کنید بگید از کدوم بسته رایتل استفاده میکنید
    و این تست رو با مودم گرفتین یا گوشی
    و قیمتش به صرفه است آیا ؟!
    Last edited by adreno; 04-05-2016 at 12:51.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    میشه لطف کنید بگید از کدوم بسته رایتل استفاده میکنید
    و این تست رو با مودم گرفتین یا گوشی
    و قیمتش به صرفه است آیا ؟!
    بسته یکماهه 12 گیگ 40 تومن + بسته شبانه 30 گیگ 10 تومن که میتونید چندین بسته با هم فعال کنید
    تست با مودم tplink mr200
    بنظر من که قیمتاش خوبه البته بسته های بلند مدت ایرانسل ارزون تر میفتن اما ایرانسل اصلا کیفیت و ثبات رایتل رو نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بسته یکماهه 12 گیگ 40 تومن + بسته شبانه 30 گیگ 10 تومن که میتونید چندین بسته با هم فعال کنید
    تست با مودم tplink mr200
    بنظر من که قیمتاش خوبه البته بسته های بلند مدت ایرانسل ارزون تر میفتن اما ایرانسل اصلا کیفیت و ثبات رایتل رو نداره
    شما سیم‌کارت رایتلتون سیم دیتاست یا سیم اعتباری؟

بعدش ساعت‌های شبانه (مربوط به بسته شبانه) سرعتتون چه طوره؟ چون تست‌ها که مال وسط روزه.

خب واسه بعضیا از جمله شما داخلی هم محدوده ! اگه نه خودت حساب کن با سرعت 10 مگابیت که خطت هست شبی باید چند گیگ دانلود میکردی !
    بله. اگه محدود نباشه که با 10مگابیت حداقل می‌شه تو 6 ساعت 20 تا 21 گیگ دانلود کرد.

راستی برای محدود بودن سرعت درون شبکه‌ای خود آسیاتک می‌شه از طریق پشتیبانی پیگیری کرد؟ یا شکایت به 195 کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله. اگه محدود نباشه که با 10مگابیت حداقل می‌شه تو 6 ساعت 20 تا 21 گیگ دانلود کرد.

راستی برای محدود بودن سرعت درون شبکه‌ای خود آسیاتک می‌شه از طریق پشتیبانی پیگیری کرد؟ یا شکایت به 195 کرد؟
    والا دقیق اطلاع ندارم ولی فکر نکنم بشه
    چون اونا قانونا سرعتی که طبق قرارداد گفته شده رو دارن به شما میدن !

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    به نظر من اول زنگ بزنید 1544 به خودشون بگید اگه مشکلتونو حل نکردن (که به احتمال زیاد گیر میدن به زیرساختو مخابراتو لاین شما) اون موقع به 195 شکایت کنید.

10. این کاربر از omidcruise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

والا دقیق اطلاع ندارم ولی فکر نکنم بشه
    چون اونا قانونا سرعتی که طبق قرارداد گفته شده رو دارن به شما میدن !
    ایشون میگن که سرعتشون رو 250 فیکس میشه که میشه 2مگابیت.
    اگه سرعت بالاتر از 2مگو خریده باشن میتونن شکایت کنن

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ایشون میگن که سرعتشون رو 250 فیکس میشه که میشه 2مگابیت.
    اگه سرعت بالاتر از 2مگو خریده باشن میتونن شکایت کنن
    دوستان فراموش نکنند قانون همیشه طرف اوناست
    حتی اگر 10Mb هم بخرید حداکثر سرعتی معادلی 160KBps باید داشته باشین
    دلیلش هم اینه که بین 8 نفر اشتراک [share] شده

10Mbps * 1024 Kbps/Mbps = 10240
    10240/8/8 = 160
    160 کیلوبایت (نه کیلوبیت) بر ثانیه بر اساس الزامات قانونی حداکثر سرعت شماست
    Last edited by adreno; 04-05-2016 at 15:27.

13. 2 کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در نهایت با یک بسته 3 ساعته حدود 46 گیگابایت ترافیک دریافتی داشتم ( تمامی موارد قرار داده شده برای دانلود )
    خوشا به حال شما و خدا به دانلودتون برکت بده
    والا همین 2 سال پیش بود با مکس نت (که بعدا به آسیا تک) پیوست شبی 700 مگابایت (اونم اگر که دیگه شاخ غول میشکست) دانلود میکردم

بعد از دوسال رفتم شاتل و یه 6 ماهه (بزرگترین اشتباه من در تجربه adsl) خریدم با سرعت 1024 بعد از 7 روز دانلود پشت سر هم و روزی 6 گیگ دانلود (که واقعا هیجان زده شده بودم فکر کردم تو بهشت بودم!!!!) محدودم کرد و یه ریدمان درست و حسابی برای 3 هفته عین انگل به دانلود شبانه چسبید و تجربه دانلود شبانه من هم همون یه هفته روزی 6 گیگ از شاتل بود و بعد به ضررش جمع آوری کردم (که واقعا الآن وقتی دارم مینویسم آسون به نظر میاد مگر جمع میکردن سرویسو این قوزمیتا)

بعد رفتم مخابرات و 1024 و ماهی 2 گیگ به قیمت 12 تومن خریدم با دانلود شبانه رایگان ---- اوج دلخوشی من در تجربه اینترنت adsl بود دانلود شبی 6 گیگ و 30 روز هر ماه بدون محدودیت برای 3 ماه !
    من که هاردم 90 درصدش خالی بود همشو پر کردم تو 3 ماه و حسابی هم خرکیف شده بودم تا اینکه مخابرات تبریز شبانه را ابتدا یه ساعت کم کرد و بعد به اندازه 2 برابر حجم خریداری شده در شب اجازه دانلود میداد و بعد هم کلا جمع کرد (نه هنوز کلا جمع نکرده اما بالاخره این کارم میکنه)

بعد هم رفتم آسیاتک و سرویس شهاب 10 مگ با دانلود شبانه رو خریداری کردم که وبگردی در حد حلزون ! (اگر سرعت پیج باز کردن مخابرات رو چیتا!!!! [که باز هم در مقایسه با isp های خارج کشور افتضاحه] در نظر بگیرید سرعت آسیاتک لقب حلزون هم زیادیشه ) اما به هر حال دانلود شبانه قابل قبولی رو ارئه میکرد البته صرفا از سایتی که سرورش آسیاتک باشه در حد روزی 9 و بعضا 12 ، 13 گیگ و (عموما لینکایی که را دانلود میذاشتم سایتای خارجی بودن) و اینترنتی !! که آسیا تک ارائه میده اینترانت هم نیست چه برسه به اینترنت سرعت دانلود و پیچ باز کردنش از سایتایی داخلی و خارجی که روی سرور خود آسیاتک نباشه فاجعه باره و حتی اگر گذرتون با پشتیبانای این isp (بیچاره isp های خارج اگه بفهمن به آسیاتک هم ISP میگن و اونا رو هم ISP صدا میزنن) بیفته برای تست باز کردن پیچ وب و تست سرعت دانلود شما رو به سایت میهن دانلود که سروارش روی آسیاتک هدایت میکنن (ضمنا آدم حس میکنه یه A4 دادن دست اینا هر کی زنگ میزنه همش عین طوطی یه چیز یکسان رو برات تکرار میکنن)

دی ماه 94 با اینترنت 3G آشنا شدم دانلود شبی 15 گیگ (که اغلب تو DU meter همین حول و حوش دانلود میزنه اما من واقعا 12 گیگ بیشتر فایل دانلودی نمیبینم نمیدونم اون 3 ، 4 گیگ کدوم جهنم دره ای میره ) قیمتش هم که فوق العاده از ADSL مناسب تره و واقعا از سرور داخلی و خارجی سرعتش مساوی هستش و اولین شبی هم که 15 گیگ دانلود کردم از شدت هیجان و شوق خوابم نبرد !!!

و الان شما نمیدونین واقعا چه احساسی به آدم دست میده وقتی مبینم بعضی ها شبی 40 گیگ با 2 تومن دانلود میکنند (یه حس عجیبیه واقعا) و دقیقا هم همین تجربه استفاده از اینترنت لاکپشتی و adsl باعث شده همیشه قدر اینترنت 3g رو بدونم و هر صبح که پا میشم میبینم 15 گیگ دانلود کرده خدا رو سپاس می گویم و هزاران بار شکر میکنم که این نعمتو به این بنده حقیر عطا نموده

فقط از این میترسم که همین فردا پس فردا بیان این بسته های دانلود شبانه رو هم جمع کنن بره پی کارش (تجربه ثابت کرده که این اتفاق خواهد افتاد)

15. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •