تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2846 از 3195 اولاول ... 18462346274627962836284228432844284528462847284828492850285628962946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,451 به 28,460 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام من تازهxbox خریدم.مدلشم slim 250 gig هستش.میخواستم بدونم این install کردن بازی تو هارد خود xbox چطوری انجام میشه. من فقط تنها dvd رو توی دستگاه میذارمو بازی میکنم .اما شنیدم وقتی بازیو نصب کنم تو هارد دیگه فقط یه بار اول بازی دستگاه با dvd لود میکنه و دیگه وسط بازی احتیاجی به چرخش dvd نیست.اگه میشه برام توضیح بدید ممنونتون میشم
    بله درست گفتن بهتون.
    ببینید این بدین منظور نیست که دیگه بازی رو اجرا کنید و دیسک رو درارید تو کل جریان بازی دیسک باید باشه ولی خوب درایو بعد اولش دیگه کار نمیکنه که برای عمر کنسول و گرما و انرژی خیلی خوبه.
    برای این کار وقتی بازی رو میزاری تو همون قسمت که بازی رو اجرا میکنی دکمهyیا همون زرد رو بزن بعدش هم گزینهhnstall gameبعد شروع میکنه به نصب کردن که البته معمولا زیاد طول میکشه و طول کشیدن جای نگرانی نداره

2. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بله درست گفتن بهتون.
    ببینید این بدین منظور نیست که دیگه بازی رو اجرا کنید و دیسک رو درارید تو کل جریان بازی دیسک باید باشه ولی خوب درایو بعد اولش دیگه کار نمیکنه که برای عمر کنسول و گرما و انرژی خیلی خوبه.
    برای این کار وقتی بازی رو میزاری تو همون قسمت که بازی رو اجرا میکنی دکمهyیا همون زرد رو بزن بعدش هم گزینهhnstall gameبعد شروع میکنه به نصب کردن که البته معمولا زیاد طول میکشه و طول کشیدن جای نگرانی نداره
    مرسی داداش.انجام دادم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

میشه یه جایی رو بگید واسه دانلود دموها و بازی های کوچک و DLC که بشه با فلش ریخت رو دستگاه
    تو روخدا هرکدوم شد بگید

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

5

بچه ها چند ماهه دستگاهه من از لایو بن شده...اخرین ابدیت و داشبوردم ریختم یه ماه بیش....کاری نمیشه کرد که از حالت بن در بیام؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بچه ها چند ماهه دستگاهه من از لایو بن شده...اخرین ابدیت و داشبوردم ریختم یه ماه بیش....کاری نمیشه کرد که از حالت بن در بیام؟
    فک کنم 20 بار این سوالتو خودم فقط جواب دادم !
    تازه قراره همگی (کل ایرانی ها) با هم بن شیم .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

7. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام
    من تازه یه xbox 4 گیگ خریدم فکر کنم مدلش Slim اکثر بازیهای جدید : Run : Need for speed ، Driver ، call of duty mw3 رو اجرا میکنه اما دو تا بازی Resident evil 4 HD و مورال کومبات رو که تو کنسول میزارم با پیغام unrecognized Disc مواجه میشم لطفا راهنمایی کنین با تشکر

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    احتمال زیاد دیسکت مورد داره یا بد رایت شده.ببر عوضش کن.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

درایو های هیتاچی هم هکیده شد!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    من تازه یه xbox 4 گیگ خریدم فکر کنم مدلش Slim اکثر بازیهای جدید : Run : Need for speed ، Driver ، call of duty mw3 رو اجرا میکنه اما دو تا بازی Resident evil 4 HD و مورال کومبات رو که تو کنسول میزارم با پیغام unrecognized Disc مواجه میشم لطفا راهنمایی کنین با تشکر
    دوست عزیزدیسکی که رایت شده خراب بوده وقتی این پیغام میده در هنگام رایت لایه امنیتی بازی مورد پیدا کرده یا از DVD هایی به جز پرینت ایبل و تیگت برای لایت استفاده کرده که این مورد مشکل یرمیگرده به DVD های خام سونی دیتا لایف ودیتا رایت, کنسول شما موردی نداره , بازی ببر عوض کن
    بهترین دیسک برای رایت بازی تیگت و پرینت ایبل و رباتیم است به جز این دی وی دی هیچ دی وی دی دیگری را ایکس باکس توانایی خواندن ندارد

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من خودم با رایتر پایونر و DVD خام Flash جیمز باندو رایت کردم
    100% رایت شد.
    100% هم نصب شد.

حالا میشه بگین از کجا بفهمم بازی کامل رایت شده و مشکلی نداره ؟
    Last edited by smallfrank; 29-11-2011 at 07:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •