تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2845 از 3017 اولاول ... 18452345274527952835284128422843284428452846284728482849285528952945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,441 به 28,450 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در سامانه 195

این هم جواب شکایت شما بگید چی بگم
    با سلام مشترك محترم طرح هاي ارائه شده بر اساس قيمتهاي شركتهاي pap ، رقابتي و با در نظر گرفتن حجم تضمين شده سرويس قيمت گذاري شده است يادآور مي گردد . 1- تمامي سرويس هاي اين شركت در حداقل قيمت و بر اساس دستورالعمل و مصوبات سازمان تنظيم طراحي مي گردد. 2- مقايسه قيمت سرويس نامحدود تعيين شده با قيمت سرويس نامحدود شركت مخابرات تهران كه از طريق شركت مخابرات ايران به لحاظ عدم صرفه اقتصادي منع شده كه تعييين اين قيمت مربوط به ساليان گذشته مي باشد منطقي نمي باشد. 3-قيمت تعيين شده اين سرويس از قيمت ارائه شده شركتهاي پارس آنلاين، شاتل و آسيا تك كه در اين استان نيز فعاليت مي نمايند كمتر است.
    تنظیم مقررات یه زمانی پیگیری میکرد الان دیگه هیچ فایده ای نداره شما صد بار هم شکایت کنید هیچ اتفاقی نمیفته چون شکایت میره برا همون اپراتور و خود شرکتی که ازش سرویس میگیرید جوابتونو میده ولی قبلا از بازرسی تهران پیگیری میکردن
    سلام
    شما هر چقدر شکایت کنید شکایت میره برا شرکت رهنمای فردا و این شرکت جوابتونو میده بعدش هم نهایتا شکایتتون باطل میشه دیگه مثل قبل نیست که شکایت میرفت برا بازرسی و اداره دیتا پیگیری میکردن
    سلام
    من ایمیل زدم براشون و درخاست تجدید نظر کردم
    ولی اگر همین متن رو میخای بذاری ...بگو تا من هم همین رو عینن کپی پیست کنم برای تجدید نظر اول
    یه پیام خصوصی هم براتون فرستادم ...لطفن چک کنید
    ظاهرن تعداد شکایت های خوبی براشون ارسال شده چون دقیقن همین مطالب رو برای من هم نوشتند!!! یعنی آماده دارند

موفق باشید
    نــکــتــه : در مرحله اول سامانه بطور خودکار شکایت شما را به شرکت راهنمای فردای خوزستان (مخابرات خوزستان) ارسال میکند. طبیعتا تا اینجا شکایت شما بی نتیجه خواهد بود. تنها در صورتی که درخواست تجدید نظر بدهید شکایت شما به گوش کارشناسان وزارت ارتباطات و مقامات بالاتر خواهد رسید. (گذینه تجدید نظر پس از مرحله اول برای شما فعال خواهد شد.)

مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد:

• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سايت و ارسال كد رهگيري بر روي تلفن همراه ثبت كننده درخواست.
    • ارجاع درخواست، بر اساس اطلاعات اوليه به مبداء رسيدگي كننده (همان مخابرات خوزستان و شرکت راهنمای فردای خوزستان) شامل: زير مجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات (مانند اپراتورها، شركت هاي اينترنتي، دفاترپستي و ....)
    • ارجاع درخواست براي رسيدگي به واحد تخصصي/ بازرسي سازمان مربوطه در صورت عدم ارايه پاسخ نهايي بعد از گذشت 14 روز در سامانه يا درخواست تجديد نظر حداكثر ظرف مدت 3 روز پس از پاسخ نهايي. (تجدید نظر اول، معمولا در این مرحله چند گیگ ترافیک رایگان هدیه میدهند تا پیگیر شکایت نشوید.)
    • ارجاع درخواست به بالاترين مقام سازمان تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در صورت ثبت تجديد نظر دوم يا عدم ارايه پاسخ نهايي پس از مدت مقرر.
    • رسيدگي نهايي و صدور راي توسط كميته حل اختلاف در صورت درخواست تجديد نظر دوم.

Last edited by o935; 15-06-2016 at 12:15.

2. 4 کاربر از o935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    سپاس از مطالب شما... بله ..امروز متوجه شدم که بعد از تجدید نظر بررسی شکایت توسط خود سامانه "سپاس" انجام میگیره (خود اپراتور 195 بهم گفت) پس اگر افرادی شکایت کردن و بعدش بیخیال شدن...لطفن پیگیری کنید... چون اپراتور بهم گفت یا تجدید نظر رو بزن تا کارشناسامون پیگیری کنند یا انصراف رو بزن ... که من هم گفتم هنوز مونده تا انصراف بدم
    با توجه به پاسخ حق به جانب مخابرات ... در دلایل تجدید نظر از پرش های بی وقت لینک بعد از شروع ساعات شبانه هم میگم ... خیلی وقته که مخابرات ساعت 2 تا 2:30 صبح ... باعث ریستارت مودم میشه ..که بعدش هم معلومه وضعیت اینترنت چی میشه
    حالا دارم براشون!!

موفق باشید

------------------------------

** خیلی دوست دارم بدونم, بجز من و همفرومی دیگمون (کاربر هفتکل) آیا فرد دیگه ای هم در حال حاضر از این وضعیت شکایت کرده؟
    Last edited by dayanoosh; 15-06-2016 at 12:52.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یکی از دوستان هم ناراضی بود به همین 195 شکایت کرد رفت برا تجدید نظر دوم هر دو بار اپراتور جوابشو داد اخر سر نوشت چنین چیزی تو قرارداد نبوده و تنظیم مقررات شکایتشو باطل کرد واسش

در آغاز فعالیت ئهمشی71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان چند روزی هست اینترنت مخابرات بعضی سایت ها رو باز نمیکنه کسی خبر داره جریان چیه خسته شدیم خدایی
    زنگم که میزنی هیچی ب هیچی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

یکی از دوستان هم ناراضی بود به همین 195 شکایت کرد رفت برا تجدید نظر دوم هر دو بار اپراتور جوابشو داد اخر سر نوشت چنین چیزی تو قرارداد نبوده و تنظیم مقررات شکایتشو باطل کرد واسش
    شما من رو به یاد کارتون گالیور میندازید! """من میدونم ما موفق نمیشیم!""" نترسید هیچ وقت عدالت واقعی برقرار نمیشه و سرعت شما رو کم نمیکنن.

7. 3 کاربر از o935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان چند روزی هست اینترنت مخابرات بعضی سایت ها رو باز نمیکنه کسی خبر داره جریان چیه خسته شدیم خدایی
    زنگم که میزنی هیچی ب هیچی
    در کل اوضاع کاربرای مخابرات خیلی خرابه. کدم سایت ها منظورتون هست؟ شاید تغییر dns تو این مدت این مشکل رو بیشتر کرده.

9. این کاربر از o935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام سرویس 1 مگ نامحدود شارژ کنم به نظر شما سرعت دانلودش چنده ؟

در آغاز فعالیت ئهمشی71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

در کل اوضاع کاربرای مخابرات خیلی خرابه. کدم سایت ها منظورتون هست؟ شاید تغییر dns تو این مدت این مشکل رو بیشتر کرده.
    irمشکل داره فکر کنم با بعضیcom
    مثلا سایت سونی استیم حتی یه سایتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما من رو به یاد کارتون گالیور میندازید! """من میدونم ما موفق نمیشیم!""" نترسید هیچ وقت عدالت واقعی برقرار نمیشه و سرعت شما رو کم نمیکنن.
    شما تو فکر نباشید برید شکایت کنید من فقط تجربه یکی از دوستان رو گفتم آخر سر هم شکایتتون باطل میشه چون تجربه دوستان اینو نشون داده و مثل قبلا دیگه شکایتا پیگیری نمیشن من هم از چیزی نمیترسم چون هیچوقت نتم خراب نمیشه چون کسی از کارمنداش بلد نیست خرابش کنه
    Last edited by farshad0123; 15-06-2016 at 13:55.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام سرویس 1 مگ نامحدود شارژ کنم به نظر شما سرعت دانلودش چنده ؟
    100کیلوبایت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •