فدات داداشم مرسی از جوابت انشاله موفق باشی
فدات داداشم مرسی از جوابت انشاله موفق باشی
سلام دوستان
خواستم بدونم کسی در مورد طرح جدید پرداخت جریمه بابت سربازی و دریافت کارت معافیت اطلاع دقیق داره؟
میخواستم این رو بگم که من متولد 68 هستم. سال 86 دانشکده قبول شدم و سال 88 بدون اینکه فارغ التحصیل شم انصراف دادم و بدون اینکه دیگه به دانشگاه مراجعه کنم تا این لحظه دیگه نرفتم دانشگاه برای ادامه تحصیل یا درخواست انصرافی.
حالا اگه برم برای این طرح ثبت نام کنم و فقط یه گواهی موقت پایان دوره دیپلم از هنرستان ببرم آیا سازمان نظام وظیفه متوجه میشه که من تا سال 88 دانشجو بودم و بعد انصراف دادم و اینطوری 6 سال بیشتر غیبت ندارم؟! و شامل این طرح نشم؟ آیا متوجه میشن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.... واقعا سردرگم هستملطفا دوستانی که اطلاع دقیق دارن بهم کمک کنن
![]()
بله دانشگاه آمار شما رو به نظام وظیفه داده!
منم انصراف ندادم ولی دیگه نرفتم ولی تو برگه سبزم زده بود انصراف(اخراج) از کارشناسی!![]()
پاوا یا پلیس اطلاعات و امنیت هم لباس شخصی داره هم نظامی ولی برای سربازا فرقی نداره و همون لباس عادی هستش
حداقل تو قم این طوره
تا جایی که من در ناجا دیدم سرباز کار تخصصی انجام نمیده و وارد مسائل اطلاعاتی و حفاظتی هم نمیشه
به هر حال بنده در ناجا تازه کار هستم ولی چند جایی که دیدم مثل ستاد،اگاهی،پاوا و کلانتری به همین شکل بوده![]()
سلام
ممنون دوست عزیزم
پس نرم برای ثبت نام؟ یعنی فرجی نیست؟![]()
به نظر من اگر یک همچین چیزی انتفاق بیوفته در حد یک الی دو ماه خواهد بود
سلام رفقا.آقا ماامروز رفتیم 01تهران.مرخصی دادن تا سه شنبه 5ام.نامردا اینقدروزمین خیس گفتن بشینین که تمام پاهام دردگرفته.جزلباس نظامی هیچ استحقاقی هم ندادن.لوازم شخصی هم گفتن خودموم تهیه کنیم.ارتش دیگه خودشوراحت کرده :(
دوستان
من اگر توی همین ماه تا چهارشنبه واسه خدمت دفترچه پست کنم بنظرتون حدودا تاریخ اعزامم کی در میاد ؟؟؟؟؟؟؟
لیسانس هستم و اول برج های زوج اعزامی دارن واسه فارغ التحصیلای دانشگاه.
امروز من پلیس +10 بودم
هنوز لیسانسه ها برج چهار میخوردن
من خودم دو هفته پیش برج چهار خوردم تعجیل زدم امروز شدم برج دو
یگان خدمتی سپاه نیروزمینی بهم گفته ما برج ۲ میتونیم نیرو بگیریم.
بنظرتون الان دفترچه پست کنم که تا برج ۲ برگه سبز رو بدم بهشون و مثلا برج ۴ هم اعزامم باشه ؟؟
بنظرتون تاریخ هایی که گفتم جور در میان ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)