تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2845 از 4428 اولاول ... 1845234527452795283528412842284328442845284628472848284928552895294533453845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,441 به 28,450 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه MMJ431's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من چطور نویز خطمو بررسی کنم؟
    چطور ببینم چند مگ ساپورت میکنه خطم؟
    خواهشا آموزش کامل بزارین من مبتدی ام تو این ضمینه
    در زمینه‌ی نویز تو این تاپیک به صورت کامل توضیح داده شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این راهنمای کلی شرکت شاتل هم در این زمینه می‌تونه کمکتون کنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

2. 4 کاربر از MMJ431 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان پارس آنلاینی غریز
    کدومه نرم افزار امار مصرف اینترنت به صورت ثاینه ثاینه به صورت فایل متن کدومه است؟ مثلا ساعت 1:45 تا 7:15 حدود 19800 ثاینه است 19800 تله های ججم مصرف شده بود نشون میده

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بهترین برنامه‌ای که من دیدم، NetLimiter اه. خیلی قابلیت داره. ترافیک تک تک برنامه‌ها و پروسس‌های فعال تو ویندوز رو نشون می‌ده. ضمن این که می‌شه میزان استفاده هر کدوم از اون‌ها از اینترنت رو محدود کرد یا کلاً بست. سابقه استفاده رو هم حتی به ساعت نشون می‌ده.

به من که خیلی کمک می‌کنه. به ویژه یه وقتایی پیش می‌آد که می‌بینم نرخ دانلودی که NetWorx نشون می‌ده بیشتر از چیزیه که مثلاً فایروال آنتی‌ویروسم نشون می‌ده که علتش اینه که IDM یه استریم دانلود رو هوا ول کرده به امون خودش. با کمک این NetLimiter دقیقاً معلوم می‌شه که گیر کار کجاست و به راحتی می‌شه اون پروسس خاص رو کشت. قبلنا مجبور بودم یا کارت شبکه‌ام رو Disable/Enable کنم یا قدیم‌تر از اون کل ویندوز رو ری‌استارت کنم.

تنها مشکلش اینه که پولیه و باید از نسخه کرک شده‌اش استفاده کرد.
    سلام دوست عزیزم

این قسمت از جملتون رو میشه واسه من بی سواد ساده تر توضیح بدی

IDM یه استریم دانلود رو هوا ول کرده به امون خودش

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

وای خدا چرا اینقدر سرعت سرور های خارجی پایینه؟؟ من به زور پیج دارم چه برسه به دانلود
    مثلا سرور uploadbaz واقعا واسه من افتضاحه
    با چیز پی ان و کریوو هم امتحان کردم بهتر نشد...دوستان راحی پیدا نکردن سرعت رو زیاد کنیم؟ من نصف چیزایی که میخوام رو uploadbaz وجود داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیزم

این قسمت از جملتون رو میشه واسه من بی سواد ساده تر توضیح بدی

IDM یه استریم دانلود رو هوا ول کرده به امون خودش
    اختیار داری.

یه مدتی واسه خود منم عجیب بود. ظاهراً مشکل به تنظیمات سروری مربوط می‌شه که فایل روش قرار داره. مثلاً بعضی وقتا (البته این اواخر) که من از سایت rodfile یه فایلی رو می‌گذارم تو IDM واسه دانلود، تو Netwrorx نشون می‌ده که داره دانلود می‌کنه با حداکثر پهنای باند مجازم و تو IDM هم همین سرعت دانلود رو تقریباً نشون می‌ده. اما بعد از یه مدتی وسط کار نمی‌دونم چی می‌شه که سرعت دانلود رو تو IDM صفر نشون می‌ده در حالی که Networx همچنان داره مصرف دانلود پهنای باند رو با همون سرعت قبلی نشون می‌ده. واقعیت اینه که با وجودی که پهنای باند دانلود داره مصرف می‌شه ولی IDM هیچ دانلودی رو نمی‌گیره. واسه همینم به نظر می‌آد که به دلایلی که می‌تونه باگ نرم‌افزاری IDM باشه یا اشکال در تنظیمات اون سایت، این جریان دانلود به طرف کامپیوتر من در جریانه اما معلوم نیست کجا می‌ره.

همین هفته پیش این بلا سرم اومد. فایل‌ها رو گذاشته بودم تو IDM و قرار بود سر ساعت 7 صبح دانلودها قطع بشه. صبح که بیدار شدم دیدم چند تا از فایل‌ها توی IDM گیر کردن و سرعت دانلودشون رو 0 نشون می‌ده اما چون از ساعت رایگان رد شده بود تا نزدیک ساعت 7:45 صبح بیشتر از 2.5 گیگ از ترافیک غیررایگان سرویسم مصرف شده بود بدون این که دانلودی واقعاً اتفاق بیافته.

با این NetLimiter ولی دقیقاً مشخص بود که جریان دانلود داره برای کانکشن‌هایی که IDM ایجاد کرده و ول شدن همچنان ادامه پیدا می‌کنه. جالب اینجاست که مهم نیست سایر فایل چقدر باشه. این جریانی که ول می‌شه تو هوا، همین طور به صورت دائم تا زمانی که اینترنت وصل باشه یا سیستم خاموش نشده باشه، ادامه پیدا می‌کنه.

راستی مشکل سرعت اینترنتت به کجا رسید؟ حل شد یا نه؟
    Last edited by bilmazlar; 30-01-2014 at 08:25.

7. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختیار داری.

یه مدتی واسه خود منم عجیب بود. ظاهراً مشکل به تنظیمات سروری مربوط می‌شه که فایل روش قرار داره. مثلاً بعضی وقتا (البته این اواخر) که من از سایت rodfile یه فایلی رو می‌گذارم تو IDM واسه دانلود، تو Netwrorx نشون می‌ده که داره دانلود می‌کنه با حداکثر پهنای باند مجازم و تو IDM هم همین سرعت دانلود رو تقریباً نشون می‌ده. اما بعد از یه مدتی وسط کار نمی‌دونم چی می‌شه که سرعت دانلود رو تو IDM صفر نشون می‌ده در حالی که Networx همچنان داره مصرف دانلود پهنای باند رو با همون سرعت قبلی نشون می‌ده. واقعیت اینه که با وجودی که پهنای باند دانلود داره مصرف می‌شه ولی IDM هیچ دانلودی رو نمی‌گیره. واسه همینم به نظر می‌آد که به دلایلی که می‌تونه باگ نرم‌افزاری IDM باشه یا اشکال در تنظیمات اون سایت، این جریان دانلود به طرف کامپیوتر من در جریانه اما معلوم نیست کجا می‌ره.

همین هفته پیش این بلا سرم اومد. فایل‌ها رو گذاشته بودم تو IDM و قرار بود سر ساعت 7 صبح دانلودها قطع بشه. صبح که بیدار شدم دیدم چند تا از فایل‌ها توی IDM گیر کردن و سرعت دانلودشون رو 0 نشون می‌ده اما چون از ساعت رایگان رد شده بود تا نزدیک ساعت 7:45 صبح بیشتر از 2.5 گیگ از ترافیک غیررایگان سرویسم مصرف شده بود بدون این که دانلودی واقعاً اتفاق بیافته.

با این NetLimiter ولی دقیقاً مشخص بود که جریان دانلود داره برای کانکشن‌هایی که IDM ایجاد کرده و ول شدن همچنان ادامه پیدا می‌کنه. جالب اینجاست که مهم نیست سایر فایل چقدر باشه. این جریانی که ول می‌شه تو هوا، همین طور به صورت دائم تا زمانی که اینترنت وصل باشه یا سیستم خاموش نشده باشه، ادامه پیدا می‌کنه.
    این مشکل رو دقیقا من هم داشتم ولی دلیلش اینه که سروری که شما فایل رو داری دانلود میکنی مشکل داره، اگه دقت کنی وقتی idm شروع به دانلود میخواد کنه توی اون قسمت که تعداد کانکشن ها معلومه و حجم دانلودیش اولش میزنه request download, بعد میشه request login یه همین چیزایی که 3 4بار تغییر میکنه، این مشکل که شما میگی وقتی پیش میاد که گیر میکنه بین این مراحل و سریع پشت هم مراحل رو تکرار میکنه، که انگار داره دانلود میشه ولی در واقع دانلودی نیست، تو این حالت تقریبا همان مقدار دانلود آپلود هم میشه ولی نه باسرعت کامل! دقت کردم بستگی به تعداد کانکشن تو تنظیمات داره ولی برای 16کانکشن حدود 40 کیلوبایت در ثانیه دانلود و 20 تا 30کیلوبایت هم آپلود و گیر میکنه، اما اگه شما گفته باشی خاموش کنه کامپیوتر رو با حالت force خاموش میکنه تا اونجا که خاطرمه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

9. 2 کاربر از erfagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اختیار داری.

راستی مشکل سرعت اینترنتت به کجا رسید؟ حل شد یا نه؟
    واقعا ممنون از شما دوست عزیز که واضح و شفاف توضیح دادید

حقیقتش از پریروز که سرویس قبلیم تموم شد و همون سرویسم رو که تمدید کرده بودم و در حالت رزرو بود فعال شد و سرعتم بهتر شد یعنی رسیده به همون

مقادیری که قبلا میتونستم دانلود کنم و گفتم البته میدونم که موقته و واسه دل خوشیه یه چند روز که دانلود کنم باز میشه همون آش و همون کاسه

اما هنوز مشکل قطع شدن لینک رو دارم که اینجور که تو فروم دیدم اکثر بچه ها با قطعی لینک مواجه اند خداییش این از همه بدتره لینک قطع میشه 5 تا 10 دقیقه

بعد وصل میشه پریروز که اصلا قطعی لینک نداشت پارس اما دیروز داشت گزارش مصرفم نگاه کردم 18 مرتبه لینک قطع شده بود

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

واسه من که شبانه 512 خیلی داغونه خدایی . نشده شبی بیشتز از 1 گیگ دانلود کنم از موقغی که اومدم پارس .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واقعا ممنون از شما دوست عزیز که واضح و شفاف توضیح دادید

حقیقتش از پریروز که سرویس قبلیم تموم شد و همون سرویسم رو که تمدید کرده بودم و در حالت رزرو بود فعال شد و سرعتم بهتر شد یعنی رسیده به همون

مقادیری که قبلا میتونستم دانلود کنم و گفتم البته میدونم که موقته و واسه دل خوشیه یه چند روز که دانلود کنم باز میشه همون آش و همون کاسه

اما هنوز مشکل قطع شدن لینک رو دارم که اینجور که تو فروم دیدم اکثر بچه ها با قطعی لینک مواجه اند خداییش این از همه بدتره لینک قطع میشه 5 تا 10 دقیقه

بعد وصل میشه پریروز که اصلا قطعی لینک نداشت پارس اما دیروز داشت گزارش مصرفم نگاه کردم 18 مرتبه لینک قطع شده بود
    امیدوارم که دوباره دچار مشکل نشی و سرعتت خوب باقی بمونه.

ولی این قطعی مداوم رو من 2 - 3 هفته پیش تو ساعت‌های رایگان داشتم. بدجوری رو اعصاب بود. واسه من از یه ساعتی که حدود ساعت 4 به بعد بود تا خود ساعت 7 صبح هر 3 تا 4 دقیقه یه بار به مدت چند ثانیه قطع می‌شد اینترنت و دوباره وصل می‌شد. جالبه که با وجود این قطعی‌ها چون لینک‌هایی که گذاشته بودم تو IDM مستقیم بودن، متوسط سرعت دانلودم تو این ساعت‌ها خیلی فرقی با قبلش نداشت. شاید حدود 5 درصد کمتر شده بود. اما خیلی از لینک‌هام به دلیل این که مودم (هوشمند) من با قطعی ایننرنت لینک دانلود رو به لینک کنترل پنل مودم تغییر می‌داد، ارور داده بود. هر روز کلی وقت می‌ذاشتم لینک فایل‌هایی رو که نصفه دانلود شده بودن رو دوباره دونه دونه تو IDM درست می‌کردم.

خلاصه یه 7 -8 روزی دهنم صاف شده بود.

خدا رو شکر الآن دیگه این مشکل رو ندارم.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان شما هم مشکل پکت لاست با سرور های داخلی دارید؟مثل varzesh3.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •