سلام
از همون شب 18 ساعت 12 (در واقع از ساعت 12:00 بامداد نوزدهم) دوره ی جدیدت شروع می شه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
از همون شب 18 ساعت 12 (در واقع از ساعت 12:00 بامداد نوزدهم) دوره ی جدیدت شروع می شه
جوابیه اعتراضم به کم کردن سرعت ها
مشترک گرامی
باسلام و عرض احترام
احتراماً به استحضار می رساند مورد افت سرعت شما بررسی گردید . با توجه به سرویس (art1)شما ، حداکثر باید با سرعت 16 دانلود نمایید و با توجه به شیر بودن پهنای باند ADSL ممکن است سرعت شما در طول ساعات شبانه روز به پایین از این سرعت نیز برسد که این مورد بستگی به میزان پر بودن پهنای باند مرکز شما در لحظه دارد . در صورت آزادتر بودن پهنای باند مرکز در آینده همانند گذشته ممکن است با سرعت بالاتر از سرویستان دریافت داشته باشید و این مورد تحت برسی می باشد .خواهشمند است جهت استفاده از بهینه پهنای باند سرویستان داکیومنت افت سرعت را مطالعه نمایید و تنظیمات ذکر شده را بر روی سیستم اعمال نمایید.همچنین شایان ذکر است نویز بر روی خط شما کمی بالا می باشد که این مساله خود در افت سرعت شما تاثیر گذار می باشد . لطفاً جهت کاهش و بررسی میزان سیگنال و نویز خط خود ابتدا میزان snr ثبت شده در کنسول مودم را چک فرموده سپس ،تمام گوشی های تلفن، فکس، کارت خوان و اسپیلیتر،سانترال ،کالرآی دی ، صفربند را از روی خط بردشته ، مودم را مستقیم به خط وصل نموده و مجدد snr خود را بررسی نمایید. در نهایت می توانید مودم را از سرخط up نموده و در صورت بیشتر شدن سیگنال خطتتان به معنای وجود مشکلی در سیم کشی داخلی شما می باشد . پیشاپیش از بذل توجه و محبت شما کمال تشکر و امتنان را داریم
شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
باتشکر
الهام نظری
کارشناس پشتیبانی فنی
شاتل
تلفن: ۲۳۰۸۹
پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت:www.shatel.ir
![]()
Last edited by carrow; 06-01-2011 at 23:45.
یعنی امشبم میشه...؟![]()
من از مخابرات اصفهان اشتراک دارم چطوری نویز خط رو از تو مودم بیابم
اونایی که محدود می شن هفته ایی یکی 2 شب سرعتشون زیاده
اگه تو اون 2 شب کم دانلود کنن از محدودیت در میان وگرنه محدود می مونن
توی مرورگرت 192.168.1.1 رو تایپ کن،userو pass جفتشو admin یزن،اگه مودمت زایکسل باشه،صفحه که باز شد پائین صفحه یه جائی هست نوشته Downstream و Upstream
Downstream از طرف خود مرکز هست و Upstream نویز خط شماست ببین روی چنده اگه از 10 به پائین باشه ممکنه قطع بشه مال من روی 29.5 هست که خیلی خوبه
جدی؟!!!!!!![]()
واسه من که اینطوری بود
تو اون 2 شب زیر 1 گیگ دانلود کردم سرعتم برگشت
الان هم هر شب زیر یک گیگ قطع می کنم
البته اون 1 گیگ رو باید از تو سایت شاتل چک کنی چون اینجا 800 مگ که دانلود می شه تو سایت می زنه 1 گیگ
باید وایستیم تا ساعت 3 ببینیم چی میشه![]()
دوستان کی تو مرکز نهری 8869 adsl داره ؟ راضیه ؟ سرعت چجوریه ؟
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)