تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2845 از 3745 اولاول ... 184523452745279528352841284228432844284528462847284828492855289529453345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,441 به 28,450 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من الان که مشترک عصر تلکام هستم و خطم روی 10 مگابیت بسته شده از همه سرورها در ساعات غیر رایگان که دانلود می کنم سرعت دانلودم حدود 1.2 مگابایت هستش(قبل از 9 شب) اما از آپلودبوی در همون لحظه که دانلود می کنم از 700 کیلوبایت سرعت دانلودم بیشتر نمیشه.نمی دونم آپلودبوی چه مشکلی داره
    آپلودبوی کلن 4تا سرور داخلی داره که هر چهارتاشون هم روی دیتاسنترهای آسیاتکه. با این حجم وسیع استفاده‌کننده از نظر من طبیعیه که این سرورها پهنای باند مجازشون کم بیاد. معمولن این سرورها که به عنوان سرورهای با پهنای باند نامحدود شناخته می‌شن، پهنای باندشون نامحدود نیست. معمولن حداکثر 1گیگابیت در ثانیه است. یعنی اگه هم‌زمان 200 نفر در کل کشور در حال دانلود فایل از یکی از سرورهای آپلودبوی باشن (یا کلن 800 نفر از 4تا سرور که تو بعضی ساعت‌ها اصلن بعید نیست)، سهم هر کدومشون به طور متوسط 5مگابیت یا همون حدود 700 کیلوبایت می‌شه. مطمئنن در ساعت‌های شبانه رایگان این وضعیت بدتر هم می‌تونه بشه.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آپلودبوی کلن 4تا سرور داخلی داره که هر چهارتاشون هم روی دیتاسنترهای آسیاتکه. با این حجم وسیع استفاده‌کننده از نظر من طبیعیه که این سرورها پهنای باند مجازشون کم بیاد. معمولن این سرورها که به عنوان سرورهای با پهنای باند نامحدود شناخته می‌شن، پهنای باندشون نامحدود نیست. معمولن حداکثر 1گیگابیت در ثانیه است. یعنی اگه هم‌زمان 200 نفر در کل کشور در حال دانلود فایل از یکی از سرورهای آپلودبوی باشن (یا کلن 800 نفر از 4تا سرور که تو بعضی ساعت‌ها اصلن بعید نیست)، سهم هر کدومشون به طور متوسط 5مگابیت یا همون حدود 700 کیلوبایت می‌شه. مطمئنن در ساعت‌های شبانه رایگان این وضعیت بدتر هم می‌تونه بشه.
    خوب مساله اینجاست که این فقط مختص آپلودبوی هستش و تمام سرورهای دیگه در ساعت غیر رایگان حداکثر سرعت رو دارند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب مساله اینجاست که این فقط مختص آپلودبوی هستش و تمام سرورهای دیگه در ساعت غیر رایگان حداکثر سرعت رو دارند
    ببین. فایل شیرینگ‌های حرفه‌ای که سرور داخل ایران هم داشته باشن، خیلی محدودن. مهم‌ترینشون هم همین آپلودبوی، 4آپلود (اکسپرس‌لیچ سابق)، فایل‌مانی، ترین‌بیت، تیزفایل و یکی دوتای دیگه است که الآن حضور ذهن ندارم.

به نظر من جدیترینشون هم الآن همین آپلودبوی و 4آپلودن. روی این فایل‌شیرینگ‌ها عمومن فایل‌های حجیم بارگذاری و شیر می‌شه که متوسط 1گیگ حجم هر کدومشونه. اما سرورهای دیگه فایل‌شیرینگ یا حتی سرورهای سایت‌هایی مثل سافت98 با این که داخلی هستن و خیلیاشون هم روی دیتاسنتر آسیاتکن، یا به اندازه آپلودبوی فایل روشون نیست و به همین خاطر مراجعه‌کننده کمتری دارن یا متوسط سایز فایل‌هاشون کمتره و حتی اگه مراجعه‌کننده بهشون در حد آپلودبوی هم باشه چون فایل‌ها کوچیکه و دانلودش زودتر تموم می‌شه، پهنای باندشون زودتر آزاد می‌شه.

البته قبول دارم که کلن سرورهای آپلودبوی به نسبت بقیه در ظاهر سرعت و پهنای باند کمتری دارن. (هم موقع آپلود و ریموت‌آپلود و هم موقع دانلود)

--------------------------
    پ.ن.: ظاهرن سیستم اینجا به نوشتار لاتین سافت98 حساسه و اون رو با ------ جایگزین کرده بود به صورت خودکار. منم نوشتار فارسیش رو گذاشتم.
    Last edited by bilmazlar; 04-05-2016 at 08:35.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز bilmazlar حالا که در تاپیک آسیاتک با هم هم کلام شدیم میتونی از سرعت دانلود بامدادان امروزت برامون بگی؟چقدر بود؟داخلی چقدر خارجی چقدر؟متشکرم.

6. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز bilmazlar حالا که در تاپیک آسیاتک با هم هم کلام شدیم میتونی از سرعت دانلود بامدادان امروزت برامون بگی؟چقدر بود؟داخلی چقدر خارجی چقدر؟متشکرم.
    راستش واسه من تعریفی نداره. البته در این شرایط که دیگه جایی شبانه رایگان ندارن، بازم آسیاتک بد نیست. من شب اول با سرعت داخلی و خارجی تقریبن 300-400 تونستم یه مقدار دانلود کنم. دیشب و امشب اما سرعتم اومده زیر 250تا. فرقی هم نداره داخلی یا خارجی. بالأخره تو 6 ساعت می‌شه یه 5 گیگی حداکثر دانلود کرد.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

راستش واسه من تعریفی نداره. البته در این شرایط که دیگه جایی شبانه رایگان ندارن، بازم آسیاتک بد نیست. من شب اول با سرعت داخلی و خارجی تقریبن 300-400 تونستم یه مقدار دانلود کنم. دیشب و امشب اما سرعتم اومده زیر 250تا. فرقی هم نداره داخلی یا خارجی. بالأخره تو 6 ساعت می‌شه یه 5 گیگی حداکثر دانلود کرد.
    دوست عزیز به نظرم مودم 4g بگیریم و از شبانه های ارزان ایرانسل و همراه اول که سرعت خوبی هم دارند استفاده کنیم بهتر است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این 1 ماه تموم بشه تخلیه میکنم میرم های وب
    واقعا نمیصرفه با این کیفیت بخوام ماهی 40 تومن پول بدم
    ( شبی 2 گیگ شبانه هم برام کافیه )

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این 1 ماه تموم بشه تخلیه میکنم میرم های وب
    واقعا نمیصرفه با این کیفیت بخوام ماهی 40 تومن پول بدم
    ( شبی 2 گیگ شبانه هم برام کافیه )
    قبلا مشترک های وب بودم(حدود 6 ماه پیش) کیفیتش خوب نیس اون زمان خیلی مشکل پهنای باند داشت.

12. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قبلا مشترک های وب بودم(حدود 6 ماه پیش) کیفیتش خوب نیس اون زمان خیلی مشکل پهنای باند داشت.
    منم خودم 4-5 ماه پیش داشتم راضی نبودم - ولی خب الان کیفیت اسیا تک هم واقعا داغونه ! تنها مزیتش اینه که شبانه روی سرور های های خودش محدودیت سرعت نداره که به کارم نمیاد

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز به نظرم مودم 4g بگیریم و از شبانه های ارزان ایرانسل و همراه اول که سرعت خوبی هم دارند استفاده کنیم بهتر است
    دست رو دلم نذار. 6 ماهه که مودم 4g دارم. اما دریغ از سیگنال به درد بخور. کل خونه رو گشتم تا یه جای خیلی خاص 3تا خط آنتن 4g با مودم گرفتم که سرعتش بالاتر از 4-5مگابیت نمی‌رفت. اینا یه طرف. این که زرت و زورت قطع می‌شه و یا برای استفاده از سرویس ارزون باید مدام بسته بگیری و پای سیستم بیدار بمونی تا یه فایل کامل دانلود کنی هم یه طرف دیگه.

مودم 4g فقط به درد کسایی می‌خوره که نزدیکیشون دکل 4g باشه. ما که کلن از دکل شانس نیاوردیم. نه همراه اول، نه ایرانسل و نه رایتل هیچ کدوم پوششدهی مناسبی تو محله ما ندارن. بعضی وقتا حتی ساعت‌ها گوشیم در دسترس نیست.

منم خودم 4-5 ماه پیش داشتم راضی نبودم - ولی خب الان کیفیت اسیا تک هم واقعا داغونه ! تنها مزیتش اینه که شبانه روی سرور های های خودش محدودیت سرعت نداره که به کارم نمیاد
    والا ما که این محدودیت درون شبکه‌ای رو تجربه نکردیم تو این چند شبه. هم داخلی (حتی از سرورهای خود آسیاتک) و هم خارجی روی 250 کیلوبایت فیکس می‌شه شبانه. بعد از مدت‌ها، سه شب دانلود کردم سیر نزولی داشته:

شب اول: نزدیک به 6 گیگ
    شب دوم: 5 گیگ
    شب سوم (همین بامداد امروز): 4.5 گیگ

فکر کنم همین جوری پیش بره، تا آخر این 1 ماه به سمت صفر میل کنه حدش.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •