تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2844 از 3745 اولاول ... 184423442744279428342840284128422843284428452846284728482854289429443344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,431 به 28,440 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازم ممنون

خطم روی 10مگابیت بسته شده.

سرورهای داخل کشور آپلودبوی روی دیتاسنترهای آسیاتکه:
      محتوای مخفی: سرورهای آپلودبوی 

سرعت دانلود دیشبم بین 300 تا 400 کیلوبایت بود. سرور داخلی و خارجی هم فرقی نداشت واسه‌ام.

این که گفتین سرورهای خارجی محدوده یعنی الآن واسه من سرور خارجی روی 300-400 محدود شده و ممکنه سرورهای داخلی آسیاتک (غیر از آپلودبوی) بالاتر از اینا باشه؟
    والا من خودم هیچ وقت سرویس 10 مگ نداشتم نمیدونم سرعت سرور خارجی این سرویس چنده ( دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن )
    در مورد اپلود بوی هم چون من خودم یه بار تست کردم سرعتش برام حداکثر خط نبود ولی همون موقع از سافت 98 تست کردم دیدم سرعتم حداکثر خطم هست
    در کل چون خط شما روی 10 بسته شده باید تو تایم رایگان سرعت دانلود از سرور اسیا تک روی همون 10 مگابیت باشه اگه غیر اینه محدود هستین

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

ممنون از پاسختون

برداشتم از حرف شما اینه که آسیاتک اگه خطی یا سرویس رو محدودیت بخواد اعمال کنه روش از اول این محدودیت براش وجود داره و این جور نیست که مثل بعضی شرکت‌ها به دلیل مصرف زیاد، اونو رو بذاره تو محدودیت.

یه موضوع دیگه. سرورهای خارجی وضعیتش چی می‌شه؟ آیا سرعت دانلود از سرورهای خارجی از اول محدودن یا اونا هم مثل سرورهای داخلی ممکنه محدودیت داشته باشن یا نداشته باشن؟

من تازه یه سرویس 10مگابیت (شهاب) از آسیاتک گرفتم. به نظر می‌آد سرعت دانلود از سرورهای داخل کشور آپلودبوی تو ساعت‌های رایگان بالاتر از 300 کیلوبایت نمی‌ره. اما تو همین ساعت‌ها سرعت دانلودم از یه سرور خارجی به نزدیک 400 تا هم رسید. ممکنه محدودیت سرعت دانلود از سرورهای داخلی آپلودبوی به دلیل ترافیک خود این سرورها باشه، نه محدودیت آسیاتک؟
    دوست عزیز شما زنگ بزن 1544 بگو بررسی کنن خط تلفنتو.
    من قبلا 10 مگ داشتم از سرور های خارجی و داخلی فرقی نمیکرد. سرعت دانلودم از همه جا بین 1مگ تا 1.2 مگ بود.

. حتی الان که تو مغازه 128 محدود آسیا تکو دارم سرعت دانلوددم از سرورهای داخلی حدود 1 مگه و از سرور های خارجی حدود 400.
    شما حتما زنگ بزن ok میکنن.

4. این کاربر از omidcruise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سرعت من که هر سرویسی میگیرم تغییر نمیکنه معمولا داخل speed test حدود 500 کیلوبایت با idm و دانلود از سرور داخل هم خیلی خیلی خوب باشه 1 مگ میده البته معمولا بین 700 تا 800 کیلوبایت هس خیلی وقتا هم سرعت افت میکنه و حتی مییاد زیر 100 کیلوبایت داخل تایم 60 درصد رایگان هم سرعتم روی 300 کیلوبایت هس از سایت هایی که سرورشون اسیاتک هم هس مثل سافت 98 باز هم همون سرعت بقیه سایت های داخلی را دریافت میکنم در صورتیکه اسیاتک میگه سرور خودشون حداکثر سرعت هس برا کندی سرعت هم هرچی تماس میگیرم فایده نداره اخرش میگه براتون کارشناس بفرسیم هزینه ش هم با خودتون هس حالا گیرمم که بگم کارشناس هم بیاد ممکنه اون موقعی که کارشناس بیاد سرعت خوب باشه دوستان بنطرتون باید چیکار کنم ؟؟ اون محدودیت سرور های خود اسیاتک را اگه بهشون بگم درست میکنن؟؟
    اینم وضعیت خطم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از sajjadm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت من که هر سرویسی میگیرم تغییر نمیکنه معمولا داخل speed test حدود 500 کیلوبایت با idm و دانلود از سرور داخل هم خیلی خیلی خوب باشه 1 مگ میده البته معمولا بین 700 تا 800 کیلوبایت هس خیلی وقتا هم سرعت افت میکنه و حتی مییاد زیر 100 کیلوبایت داخل تایم 60 درصد رایگان هم سرعتم روی 300 کیلوبایت هس از سایت هایی که سرورشون اسیاتک هم هس مثل سافت 98 باز هم همون سرعت بقیه سایت های داخلی را دریافت میکنم در صورتیکه اسیاتک میگه سرور خودشون حداکثر سرعت هس برا کندی سرعت هم هرچی تماس میگیرم فایده نداره اخرش میگه براتون کارشناس بفرسیم هزینه ش هم با خودتون هس حالا گیرمم که بگم کارشناس هم بیاد ممکنه اون موقعی که کارشناس بیاد سرعت خوب باشه دوستان بنطرتون باید چیکار کنم ؟؟ اون محدودیت سرور های خود اسیاتک را اگه بهشون بگم درست میکنن؟؟
    اینم وضعیت خطم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ارسال کارشناس که برای این موضوع خیلی خنده‌داره. وقتی که مودم روی 10مگابیت سینک شده و قطعی در کار نیست و نویز هم در شرایط مناسبیه، کارشناس بیاد چی رو به صورت حضوری بررسی کنه. واقعن پشتیبانی این شرکت‌ها مردم رو اوسکول گیر می‌آرن انگار.

بالا پایین شدن سرعت یا افت سرعت در ساعت‌های خاصی از شبانه‌روز، اگه به دلیل مشکلات خط نباشه (که در بسیاری از موارد نیست) مربوط به 3 چیزه:
    1. به دلیل کم بودن پهنای باند به نسبت تعداد کاربران آنلاین و فعال، سهم هر کاربر از پهنای باند افت می‌کنه.
    2. سرور مقصد به دلیل مشابه بند 1، در بعضی ساعت‌ها پهنای باند خودش کم می‌آد و طبعتن به مراجعه‌کنندگانش پهنای باند محدودتری می‌تونه بده (به نظر مشکل سرورهای داخلی آپلودبوی از این جنسه به طور عمده.)
    3. خود ISP برای مدیریت ترافیکش تو بعضی ساعت‌ها (مثل شبانه رایگان) محدودیت‌هایی رو اعمال می‌کنه.

هیچ کدوم اینها هم با مراجعه کارشناس حل نمی‌شه. چون علت جای دیگه‌ایه.

8. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

آقای bilmazlar درست می فرمایند ارسال کارشناس فکر نکنم زیاد مشکل گشا باشه ولی در مورد محدودیت من که تا حالا ندیدم آسیاتک سرعتشو به طور کلی یا برای سرورهای خاصی محدود کنه.
    شما مطمئن شید که لاننتون مشکلی نداره.

10. این کاربر از omidcruise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا کسی هستش پین3گیگی اسیاتک بده من میخورم 2000یا3000تومن
    من نمیدونم چرا بخش جوایز پین داشتش ولی الان رفتم نداره

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کیفیت واقعا نسبت به چند ماه پیش افت کرده. تایم اوت دارم

- - - Updated - - -

کیفیت واقعا نسبت به چند ماه پیش افت کرده. تایم اوت دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان من ساکن مشهدم سمت آب و برق اگه.بلد باشین میخوام برا خونه اینترنت بگیرم الان آسیاتک نسبت به شرکتا دیگه چجوریه ؟ پیشنهاد شماکدوم شرکته؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یک چیز جالب اینه که من الان اکثر سایتهای دانلود فیلم و بازی (فارسی )رو که چک می کنم سرورشون آسیاتک شده.یعنی حتی سایتهای بی نام و نشون فارسی هم الان سرورشون آسیاتک شده.تک و توک هم دیدم سرور داخلی هستند اما آسیاتک نیستند و یک اسامی عجیب دیگه ای دارن سرورهاشون.خودتون برید چک بکنید و ببینید.خوب با این وضعیت باید سرعت دانلود شبانتون به قول خود آسیاتک خیلی خوب باشه.و همونطور که می دونید دانلود از سرورهای داخلی یک جورایی برای isp کاملا رایگان میفته.حالا اینا نه تنها پولشو می گیرن بلکه محدود هم می کنند

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ممنون از پاسختون

برداشتم از حرف شما اینه که آسیاتک اگه خطی یا سرویس رو محدودیت بخواد اعمال کنه روش از اول این محدودیت براش وجود داره و این جور نیست که مثل بعضی شرکت‌ها به دلیل مصرف زیاد، اونو رو بذاره تو محدودیت.

یه موضوع دیگه. سرورهای خارجی وضعیتش چی می‌شه؟ آیا سرعت دانلود از سرورهای خارجی از اول محدودن یا اونا هم مثل سرورهای داخلی ممکنه محدودیت داشته باشن یا نداشته باشن؟

من تازه یه سرویس 10مگابیت (شهاب) از آسیاتک گرفتم. به نظر می‌آد سرعت دانلود از سرورهای داخل کشور آپلودبوی تو ساعت‌های رایگان بالاتر از 300 کیلوبایت نمی‌ره. اما تو همین ساعت‌ها سرعت دانلودم از یه سرور خارجی به نزدیک 400 تا هم رسید. ممکنه محدودیت سرعت دانلود از سرورهای داخلی آپلودبوی به دلیل ترافیک خود این سرورها باشه، نه محدودیت آسیاتک؟
    من الان که مشترک عصر تلکام هستم و خطم روی 10 مگابیت بسته شده از همه سرورها در ساعات غیر رایگان که دانلود می کنم سرعت دانلودم حدود 1.2 مگابایت هستش(قبل از 9 شب) اما از آپلودبوی در همون لحظه که دانلود می کنم از 700 کیلوبایت سرعت دانلودم بیشتر نمیشه.نمی دونم آپلودبوی چه مشکلی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •