تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2843 از 4428 اولاول ... 1843234327432793283328392840284128422843284428452846284728532893294333433843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,421 به 28,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان لطفا یکی کمکم کنه
    سرویس های 256-512-1 (هر کدوم که دارید) سرعتش چنده؟؟
    256 میگه روی 9 مگ میبندن یعنی سرعت میشه 1 مگ حدودا ؟؟
    افت سرعت شب ها چطوره ؟؟
    شب خیلی دانلود کنی محدودت میکنن ؟
    لطفا کمک کنید
    داداش الان که دارم باهات صحبت می کنم طرحم 256 هست که می گن رو 3 مگ بسته شده الان 3 ماهه همین طرحو دارم استفاده می کنم.
    شبا که کلا از 15 بالاتر نمیاد ولی روزا از سایتای ایرانی 200 به بالا سرعت می ده از سایتای خارجی اگه بخوای دانلود کنی سرعت وحشتناک پایین میاد اگه هم از چیز شکن استفاده می کنی که دیگه نور علی نوره

2. این کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

داداش الان که دارم باهات صحبت می کنم طرحم 256 هست که می گن رو 3 مگ بسته شده الان 3 ماهه همین طرحو دارم استفاده می کنم.
    شبا که کلا از 15 بالاتر نمیاد ولی روزا از سایتای ایرانی 200 به بالا سرعت می ده از سایتای خارجی اگه بخوای دانلود کنی سرعت وحشتناک پایین میاد اگه هم از چیز شکن استفاده می کنی که دیگه نور علی نوره
    خیلی ممنون فیل.شکن و خارجی برای من خیلی مهمه که اینطور که معلومه باید دورش رو خط بکشم
    ممنون از راهنماییت

4. این کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خیلی ممنون فیل.شکن و خارجی برای من خیلی مهمه که اینطور که معلومه باید دورش رو خط بکشم
    ممنون از راهنماییت
    آره منم خیلی از چیز شکن استفاده می کنم دیگه اعصابمو به هم ریخته خیلی ضایع هست که خودشون نمی زارن.ولی من مبین نت داشتم مخابرات هم داشتم هیچ کدوم سرعتشون وقتی چیز شکن فعال می کنی کم نمیشه.خدا خیر نبینن مدیرای پارس آنلاین

6. 2 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

طبق بخشنامه‌های سازمان تنظیم ارتباطات که مسؤول قیمت‌گذاری روی سرویس اینترنت تو ایرانه، شرکت‌های ISP‌ موظفن بر اساس نرخ‌های تصویب شده، 25 درصد حجمی رو که به عنوان ترافیک دانلود (دریافتی) به کاربر می‌فروشن به صورت رایگان به عنوان ترافیک آپلود (ارسالی) به کاربر اختصاص بدن.

در حالت عادی این ترافیک آپلود یا ارسالی خیلی دیرتر از ترافیک دانلود یا دریافتی قرارداد تموم می‌شه. مگه این که شما آپلودر حرفه‌ای باشی. یعنی مدام فایل‌های حجیم و گنده آپلود کنی. وگر نه در استفاده معمولی ترافیک دانلود زودتر تموم می‌شه.

به هر حال اگه این ترافیک ارسالی رایگان قرارداد (به احتمال خیلی ضعیف تموم بشه) شروع می‌کنه از باقی ترافیک قراردادت کم کردن.
    اپلودر حرفه ای؟؟؟ 40 مگ دیگه بیشتر نمونده و 15 روز دیگه تمدید دوباره است..هیچ چیزی هم اپلود نمیکنم!!! یعنی این 40 مگ هم تموم بشه این ترافیکم که کلی اضافی خریدم ازش بیشتر کم میشه؟ این چه سیستمیه دیگه!! وقعا اینطوریه؟

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها برنامه ای سراغ ندارید که نشون بده هربرنامه چقدر از اینترنت استفاده کرده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اپلودر حرفه ای؟؟؟ 40 مگ دیگه بیشتر نمونده و 15 روز دیگه تمدید دوباره است..هیچ چیزی هم اپلود نمیکنم!!! یعنی این 40 مگ هم تموم بشه این ترافیکم که کلی اضافی خریدم ازش بیشتر کم میشه؟ این چه سیستمیه دیگه!! وقعا اینطوریه؟
    مگه سرویسی که گرفتی چی بوده که 15 روز نشده فقط 40 مگ واست ترافیک ارسالی رایگان قرارداد باقی مونده؟

به طور تخمینی، اگه فقط کارت دانلود باشه بین 3 تا 5 درصد حجم دانلودت آپلود هم خواهی داشت. اگر هم کارت مرور تو اینترنت و این جور چیزا باشه 10 تا 15 درصد ترافیک دانلودت صرف آپلود می‌شه به طور معمول. یعنی اون 25 درصد رایگان در هر صورتی باید جواب کارت رو بده. مگر این که یه برنامه‌ای تو ویندوزت داره الکی اطلاعات ارسال می‌کنه بدون این که خودت متوجه باشی.
    Last edited by bilmazlar; 29-01-2014 at 08:06.

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی چیز شکن رو فعال می کنم سرعت دانلودم وحشتناک پایین میاد زنگ زدم بهشون گفتن هیچ محدودیتی از طرف پارس آنلاین ایجاد نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی دروغ می گن؟
    همیشه همین رو میگن! البته بی انصافی نباشه یک سری از پورت ها از طرف خود زیر ساخت بسته است ولی پارس آنلاین هم یکسری دیگه رو خودش بسته یا شدیدا سرعتش رو پایین آورده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Last edited by erfagh; 29-01-2014 at 08:34.

11. این کاربر از erfagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

داداش سلام... چرا زنگ نمیزنی پارس آنلاین بهشون بگی روی 9 مگ ببندن؟ چون خودشون گفتن که همه سرویس های بالای 128 رو روی 9 مگ میبندن..
    نه بابا دروغ می گن همش حرفه . صحبت من اینه که دانلود از سایتهای خارجی اینقدر سرعتش کمه . زنگ زدم بهشون طرف میگه چون فاصله با سرور زیاده سرعت کمه توروخدا نگا جواب آدم خندش می گیره.پس چین که اونسر دنیاست و فاصلش با کشورای اروپایی خیلی زیاده موقع دانلود سرعتش باید 5 کیلوبایت باشه خخخخخ اینم از منطق پارس آنلاین
    معلومه خودشون سرعتو کم می کنن

13. 2 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

همیشه همین رو میگن! البته بی انصافی نباشه یک سری از پورت ها از طرف خود زیر ساخت بسته است ولی پارس آنلاین هم یکسری دیگه رو خودش بسته یا شدیدا سرعتش رو پایین آورده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    آره اصل حرفم سرعته.کامل نبسته ولی اینقدر سرعت رو پایین آورده که من سرعتم از 200 یهو میشه 15 تا 20 آدم می مونه چی بگه.

15. این کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

دوستان توی آنتی ویروس نود 32 قسمت Tools >>> Network Connection میتونن چک کنن که چه برنامه هایی دارن از اینترنتشون استفاده میکنن چه دانلود چه آپلود اگر برنامه ای بود که استفاده میکرد تو خود نود 32 اونو بذارید توی فایروال من خودم یه برنامه ای 800 مگ ار حجمم رو خورده بود آمارشو در آووردم بال تیپا انداختمش توی فایرفال.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •