اقا بیچاره شدم...
وحشتناک packet loss رفته بالا ..
latency بالا ... الان هم که دیگه نمیشه --- وصل شد ... pptp , l2tp برای من کار نمی کنه ، کسی میتونه تست کنه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقا بیچاره شدم...
وحشتناک packet loss رفته بالا ..
latency بالا ... الان هم که دیگه نمیشه --- وصل شد ... pptp , l2tp برای من کار نمی کنه ، کسی میتونه تست کنه؟
بچه ها من سرويس 512 اكو دارم . سرعتم ساعت 1تا3 كليد ميخوره روي 16 كيلو ولي از ساعت 3شب فيكس ميچسبه روي 60كيلو بايت در ثانيه.
موردي مثل مورد من الان هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اقایون چیز پی ان هم برای شما بسته شده ؟؟
واسه منم وصل نمیشه
pocket lost من هم روی سرور blizzard الان 100 درصده
نمیدونم به این ملت دزد که توی شاتل دزد کار میکنن چی بگم
لااقل کاش حالیشون میشد این ساده ترین مبانی شبکه رو و میتونستن لااقا یه جواب فنی به آدم بدن
نه اینکه بگه: سرعت دانلودت از opera چنده؟
ای بی سوادهای بی وجدان
ساعت 7 صبح به مدت 1 ساعت همه چی درست شد ، ولی بعد از 9:30 دیگه تعطییییل .... حالا منو بگو اومدم کار شهرداری رو راه بندازم کلی روتر و... راه انداختیم همه مراکز هم شاتل هستند ، حالا نمیتونن به هم ارتباط داشته باشن ... اینا هم هی دارن زر میزنن ای زود باشید ...
شاتل احمق بی شعور فکر می کنه چیز پی ان یعنی انتی پوکون .... بابا به پیر به پیغمبر چیز پی ان برای پوکوندن نیست .... خط امنه ... ولی یکی بیاد به اینا بفهمونه ....
عوضی ها... از دیشب تا حالا من با 10 تا از پشتیبانیهاشون حرف زدم...
فقط یکیشون بود که گفت مشکل pockest loss از طرف مخابرات داریم
بقیه اصلا نمیدونستن چی هست این
شما کدوم شهری؟
مشکل فکر نکنم همگانی باشه... چون زیاد کسی اینجا چیزی نمیگه
من اصفهانم
من کرجم ، اکانت تست هم به این احمقا دادم ، اما هیچی به هیچی ...
packet loss هم که افتضاحححححححححح....
درضمن ، با صبانت ، پارس و... هیچ مشکلی وجود نداره ...
Last edited by soheilsh; 06-01-2011 at 13:49.
تبریز که شاتل از دیروز افتضاحه زنگ زدم پشتبانی بهم میگند یرو سایت یاهو اگه خوب بالا امد مشکلی ندارین بهم میگه ما که اینجا هیچ مشکلی نداریم سرعت که خیلی خوبه ادم چی بگه گفتم اره ما دروغ میگیم شما راست
منم کرجم 2مگ دارم شبا سرعت دانلودم 20-30کیلو هست
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
الان صبانت و پارس سرعت دانلود شبانشون چنده تو کرج
مشکل شاتل اینه که تا تونسته کاربر گرفته واس همین داره هر روز کیفیتش میاد پایین تر...
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)