تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2843 از 3745 اولاول ... 184323432743279328332839284028412842284328442845284628472853289329433343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,421 به 28,430 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام آقا فرزان

داداش منم بصورت آنلاین اینرتنت آسیا تک گرفتم

امروز مودم وای فای رو وصل کردم و اینترنت وصل شد ( روی گوشی تست کردم ) کلا برای محل کارم و کار با گوشی گرفتم و کامپیوتر ندارم

اما متاسفانه اینکه وای فای گوشی روشن میشه و آنتن پر میشه اما هیچ پیجی رو باز نمیکنه و هیچ مسنجری هم کار نمیکنه اصلا انگار اینترنت ندارم

مودم رو بردم خونه با اینترنت خونه تستش کردم دیدم درسته و مشکلی نداره

با 1544 تماس گرفتم تلفن گویا وقتی شمارم رو میزنم میگه اینترنت شما اوکی شده و از این حرف ها

به نظرت برای من کامل فعال نشده

شما هم چنین مشکلی داشتین ؟
    خط رو براتون فعال کردن؟

الان با پشتیبانی تماس گرفتم میگه شما باید یکبار مودم رو با همین خط روی سیستم کامپیوتر تنطیم کنید تا اوکی بشه

آخه مودم رو با سیستم و اینترنت خونه تنظیم کردم ( اینترنت های وب ) البته تنظیماتشون مشابه هستش .

امیدوارم همینجوری الکی یک چیزی نگفته باشه چون باید برم کلی سیم و سیم کشی راه بندازم تا یکبار از این خط به کامپیوتر وصل بشم و تنظیمات رو انجام بدم
    چون آسیاتک یه مرحله بعد از رانژه شدن خط، باید تماس بگیری که خط رو برات فعال کنن. یعنی یوزر و پروفایلت مجاز به دسترسی به اینترنتشون بشه. برای تنظیم در محل کار هم نیازی به کامپیوتر نیست. با مرورگر خود گوشی هم باید بتونین به صفحه کنترل پنل مودم وصل بشین و اونجا تنظیمات رو انجام بدین.

مشکلشون اینه که اگه SNR خط کمتر از 15db باشه سرویس اینترنت رو فعال نمی‌کنن. توجیهشون هم اینه که ممکنه قطعی زیاد بشه. منظورشون از تنظیم همینه.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان با پشتیبانی تماس گرفتم میگه شما باید یکبار مودم رو با همین خط روی سیستم کامپیوتر تنطیم کنید تا اوکی بشه

آخه مودم رو با سیستم و اینترنت خونه تنظیم کردم ( اینترنت های وب ) البته تنظیماتشون مشابه هستش .

امیدوارم همینجوری الکی یک چیزی نگفته باشه چون باید برم کلی سیم و سیم کشی راه بندازم تا یکبار از این خط به کامپیوتر وصل بشم و تنظیمات رو انجام بدم
    احتمالا سرویس رو فعال نکردن.روی مودم ببینید چند تا چراغ روشن است. باید کلا چهارتا باشه اول چراغ پاور دوم لینک سوم اینترنت چهارم وای فای. این حالتی که میگید گوشی وصل میشه ولی چیزی ردوبدل نمیشه احتمالا چراغ سومی یعنی چراغ اینترنت روشن نباشه. زنگ بزنید بگید لینک دارم مودم هم تنظیم کردم تا براتون فعال کنند.

4. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خط رو براتون فعال کردن؟

چون آسیاتک یه مرحله بعد از رانژه شدن خط، باید تماس بگیری که خط رو برات فعال کنن. یعنی یوزر و پروفایلت مجاز به دسترسی به اینترنتشون بشه. برای تنظیم در محل کار هم نیازی به کامپیوتر نیست. با مرورگر خود گوشی هم باید بتونین به صفحه کنترل پنل مودم وصل بشین و اونجا تنظیمات رو انجام بدین.

مشکلشون اینه که اگه SNR خط کمتر از 15db باشه سرویس اینترنت رو فعال نمی‌کنن. توجیهشون هم اینه که ممکنه قطعی زیاد بشه. منظورشون از تنظیم همینه.
    احتمالا سرویس رو فعال نکردن.روی مودم ببینید چند تا چراغ روشن است. باید کلا چهارتا باشه اول چراغ پاور دوم لینک سوم اینترنت چهارم وای فای. این حالتی که میگید گوشی وصل میشه ولی چیزی ردوبدل نمیشه احتمالا چراغ سومی یعنی چراغ اینترنت روشن نباشه. زنگ بزنید بگید لینک دارم مودم هم تنظیم کردم تا براتون فعال کنند.

ممنون از هر دو بزرگوار

مراحلی که گفتید و انجام دادم بعد تماس گرفتم فعالش کردن

ممنونم

6. 2 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

11772 تومان تخفیف میگیرید و 36187 تومان پرداخت میکنید.
    مرسی داداش

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سرعت شبانه سرویس شهاب 10Mbps چقدره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من اینجا دیدم که بعضیا گفتن، آسیاتک سرعت رایگان شبانه رو محدود می‌کنه. می‌خوام بدونم مثلن برای شهاب 10مگابیت، چه قدر دانلود کنی شبانه رو محدود می‌کنه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من اینجا دیدم که بعضیا گفتن، آسیاتک سرعت رایگان شبانه رو محدود می‌کنه. می‌خوام بدونم مثلن برای شهاب 10مگابیت، چه قدر دانلود کنی شبانه رو محدود می‌کنه؟
    نه اسیا تک کسی رو محدود نمیکنه - منظور دوستان این بوده برای بعضی ها سرعتشون از سرور داخلی نامحدود ( همون عددی که خط روش بسته شده ) برای بعضی ها محدود هست

11. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه اسیا تک کسی رو محدود نمیکنه - منظور دوستان این بوده برای بعضی ها سرعتشون از سرور داخلی نامحدود ( همون عددی که خط روش بسته شده ) برای بعضی ها محدود هست
    ممنون از پاسختون

برداشتم از حرف شما اینه که آسیاتک اگه خطی یا سرویس رو محدودیت بخواد اعمال کنه روش از اول این محدودیت براش وجود داره و این جور نیست که مثل بعضی شرکت‌ها به دلیل مصرف زیاد، اونو رو بذاره تو محدودیت.

یه موضوع دیگه. سرورهای خارجی وضعیتش چی می‌شه؟ آیا سرعت دانلود از سرورهای خارجی از اول محدودن یا اونا هم مثل سرورهای داخلی ممکنه محدودیت داشته باشن یا نداشته باشن؟

من تازه یه سرویس 10مگابیت (شهاب) از آسیاتک گرفتم. به نظر می‌آد سرعت دانلود از سرورهای داخل کشور آپلودبوی تو ساعت‌های رایگان بالاتر از 300 کیلوبایت نمی‌ره. اما تو همین ساعت‌ها سرعت دانلودم از یه سرور خارجی به نزدیک 400 تا هم رسید. ممکنه محدودیت سرعت دانلود از سرورهای داخلی آپلودبوی به دلیل ترافیک خود این سرورها باشه، نه محدودیت آسیاتک؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون از پاسختون

برداشتم از حرف شما اینه که آسیاتک اگه خطی یا سرویس رو محدودیت بخواد اعمال کنه روش از اول این محدودیت براش وجود داره و این جور نیست که مثل بعضی شرکت‌ها به دلیل مصرف زیاد، اونو رو بذاره تو محدودیت.

یه موضوع دیگه. سرورهای خارجی وضعیتش چی می‌شه؟ آیا سرعت دانلود از سرورهای خارجی از اول محدودن یا اونا هم مثل سرورهای داخلی ممکنه محدودیت داشته باشن یا نداشته باشن؟

من تازه یه سرویس 10مگابیت (شهاب) از آسیاتک گرفتم. به نظر می‌آد سرعت دانلود از سرورهای داخل کشور آپلودبوی تو ساعت‌های رایگان بالاتر از 300 کیلوبایت نمی‌ره. اما تو همین ساعت‌ها سرعت دانلودم از یه سرور خارجی به نزدیک 400 تا هم رسید. ممکنه محدودیت سرعت دانلود از سرورهای داخلی آپلودبوی به دلیل ترافیک خود این سرورها باشه، نه محدودیت آسیاتک؟
    اره کلا اسیا تک چیزی به عنوان مصرف زیاد نداره که کاربر رو محدود کنه
    سرور خارجی که تو تایم رایگان برای همه محدود هست سرعتش
    شما خطت رو چند بسته شده ؟ اپلود بوی روی نمیدونم ولی مثل سایتی مثل سافت 98 رو تست کن سرورش اسیا تک هست - اگه شما محدود نباشی باید تو تایم رایگان حدواکثر سرعت خطت رو بتونی ازش دانلود کنی

14. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اره کلا اسیا تک چیزی به عنوان مصرف زیاد نداره که کاربر رو محدود کنه
    سرور خارجی که تو تایم رایگان برای همه محدود هست سرعتش
    شما خطت رو چند بسته شده ؟ اپلود بوی روی نمیدونم ولی مثل سایتی مثل سافت 98 رو تست کن سرورش اسیا تک هست - اگه شما محدود نباشی باید تو تایم رایگان حدواکثر سرعت خطت رو بتونی ازش دانلود کنی
    بازم ممنون

خطم روی 10مگابیت بسته شده.

سرورهای داخل کشور آپلودبوی روی دیتاسنترهای آسیاتکه:
      محتوای مخفی: سرورهای آپلودبوی 

سرعت دانلود دیشبم بین 300 تا 400 کیلوبایت بود. سرور داخلی و خارجی هم فرقی نداشت واسه‌ام.

این که گفتین سرورهای خارجی محدوده یعنی الآن واسه من سرور خارجی روی 300-400 محدود شده و ممکنه سرورهای داخلی آسیاتک (غیر از آپلودبوی) بالاتر از اینا باشه؟

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •