سلام بچه ها
من اموزشیم 02بود و دیروز تمام شد . گفتن برین 4روز دیگه بیاین امریه بگیرین
رشته ام مکانیک وگرایشم جامدات هست
به نظرتون دوره کد میخورم ؟
اگه دوره کد بخورم بعدش افسر اموزش میشم؟
سلام بچه ها
من اموزشیم 02بود و دیروز تمام شد . گفتن برین 4روز دیگه بیاین امریه بگیرین
رشته ام مکانیک وگرایشم جامدات هست
به نظرتون دوره کد میخورم ؟
اگه دوره کد بخورم بعدش افسر اموزش میشم؟
سلام به کلیه دوستانی که فردا اعزامشون از تبریزه یا اعزام پادگانهای تبریز یا اطراف تبریزن مثل عجب شیر امروز برف شدیدی باریده بیشتر راه ها بسته اس و خواستینم بیاین لباس گرم با خودتون بیارین
احتمال زیاد دوره کد میخوری. نه ربطی نداره باید ببینی اصلا ستوان میشی یا گروهبانی بت میدن
صد درصد دوره کد میخوری شک نکن اتفاقا خوبه دوره کد نه ربظی نداره افسر آموزش بشی هرجا که بیفتی بسته به نیاز اون پادگان به قسمت های مختلف میفتی
پس همچین چیزی اشالله که اتفاق بیفته
امروز با كلي مكافات خودم رسوندم نظام وظيفه تبريز (به خاطر برف و كولاك)، گفتن به جز اونايي كه به عجب شير اعزام ميشن بقيه برگردن و دوشنبه بيان واسه اعزام![]()
1 ماه پیش آموزشیم تمام.یادش نه بخیر.گایدنمون.
امروز ساعت 7 رفتیم نظام وظیفه.گفتن ساعت 4بعدظهر پدافند سمنان ترمینال باشن. البته برگه سبز گرفتن![]()
البته سال 94 سرباز زیاد میشه و پادگان ها و پاسگاه ها پر میشن ولی بعدش که این عده ترخیص بشن مثلا 2 سال بعد دوباره کمبود سرباز شدیدتر از الان خواهیم داشت
الان مخصوصا در ناجا واقعا سرباز کمه و بندگان خدا هر شب نگهبان هستن و مرخصی هم هر 3 ماه نهایت 10 روز بهشون بدن![]()
سلام
دوستان وقتی دفترچه پست کنم واسه رفتن به خدمت چند روز بعدش برگه سبز میاد در خونه ؟ حدودا چند روزه میاد برگ سبز ؟
*(دوستان منظورم برگه سفید نیست که کد میخورم-منظورم برگه سبز هستش)
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)