دوستان اگه امکانش هست در صورت اطلاع ادرس جدیدترین سایتهای دانلود فیلم و سریال خارجی که سرورشون اسیاتکه یا تو اپلودبوی و ترینبیت لینک میدن اینجا یا خصوصی لطف کنن
برای سرویس من تفاوتشون با بقیه سایتا واقعا محسوسه و تازه میشه یه دانلود محدودی کرد
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان اگه امکانش هست در صورت اطلاع ادرس جدیدترین سایتهای دانلود فیلم و سریال خارجی که سرورشون اسیاتکه یا تو اپلودبوی و ترینبیت لینک میدن اینجا یا خصوصی لطف کنن
برای سرویس من تفاوتشون با بقیه سایتا واقعا محسوسه و تازه میشه یه دانلود محدودی کرد
دوستان یه افزونه بود برای گوگل کروم که افزایش میداد لود صفحات رو کدوم بود میشه اسمشو بگید ممنون میشم.
منظورتون WEB boost هستش؟
زنگ که حتمن بزن. برای من 2 ماه طول کشید. البته 2 هفتهاش تعطیلات نوروز بود. اما بازم 1.5 ماه طول کشید. اگه خودم زنگ نزده بودم، هنوزم فعالش نکرده بودن.
11772 تومان تخفیف میگیرید و 36187 تومان پرداخت میکنید.
Last edited by 971971; 01-05-2016 at 14:14.
آسیاتک امکان انتقال سرویس به خط تلفن دیگر را دارد یا نه؟ برای تعویض خط چقدر هزینه میگیرد؟
بهتره زنگ بزنی 1544 ازشون بپرسی کامل راهنماییتون میکنن
چهار روزه که خطم رانژه شده بود ولی تو سامانه میرفتی میگفت رانژه نشده بالاخره زنگ زدم 5 دقیقه ای درست شد سرویسم فعال نبود
ادم از ثبت نام انلاین انتظار این چیزا رو نداره اگه قرار بود اخرش زنگ بزنم که طرف برام دستی فعال کنه دیگه این سیستم فروش انلاینشون به چه درد میخوره
چشمش نزنم پینگش خوبه یعنی نسبت به دفعه اخری که Adsl داشتم خوبه
البته شاید معیار خوب و بد من با بقیه فرق کنه
سلام آقا فرزان
داداش منم بصورت آنلاین اینرتنت آسیا تک گرفتم
امروز مودم وای فای رو وصل کردم و اینترنت وصل شد ( روی گوشی تست کردم ) کلا برای محل کارم و کار با گوشی گرفتم و کامپیوتر ندارم
اما متاسفانه اینکه وای فای گوشی روشن میشه و آنتن پر میشه اما هیچ پیجی رو باز نمیکنه و هیچ مسنجری هم کار نمیکنه اصلا انگار اینترنت ندارم
مودم رو بردم خونه با اینترنت خونه تستش کردم دیدم درسته و مشکلی نداره
با 1544 تماس گرفتم تلفن گویا وقتی شمارم رو میزنم میگه اینترنت شما اوکی شده و از این حرف ها
به نظرت برای من کامل فعال نشده
شما هم چنین مشکلی داشتین ؟
الان با پشتیبانی تماس گرفتم میگه شما باید یکبار مودم رو با همین خط روی سیستم کامپیوتر تنطیم کنید تا اوکی بشه
آخه مودم رو با سیستم و اینترنت خونه تنظیم کردم ( اینترنت های وب ) البته تنظیماتشون مشابه هستش .
امیدوارم همینجوری الکی یک چیزی نگفته باشه چون باید برم کلی سیم و سیم کشی راه بندازم تا یکبار از این خط به کامپیوتر وصل بشم و تنظیمات رو انجام بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)