چی؟؟؟ شما حال مارو گرفتید خوشم میاد منو مصطف اسپم نمیدادیم بلکه اخبار روز بود ولی شما چی دروگبا : میخواد سیا پوس نشه از این جور چیزا اگه دونفر دیگه به غیر منو مصطفی بودن الان میدیدید
چی؟؟؟ شما حال مارو گرفتید خوشم میاد منو مصطف اسپم نمیدادیم بلکه اخبار روز بود ولی شما چی دروگبا : میخواد سیا پوس نشه از این جور چیزا اگه دونفر دیگه به غیر منو مصطفی بودن الان میدیدید
همین جا حالش بیشتره که اسپم بدیم.اینطور نیست؟
به هر حال من هم عضو شدم.مثل اینکه باید تایید کنی.
این خبرا رو فقط کسایی که چشم بصیرت دارن میفهمن..از مصطفی بپرس تک تک خبرا رو بهت میگه![]()
وای وای وای وای .....چی؟؟؟ شما حال مارو گرفتید خوشم میاد منو مصطف اسپم نمیدادیم بلکه اخبار روز بود ولی شما چی دروگبا : میخواد سیا پوس نشه از این جور چیزا اگه دونفر دیگه به غیر منو مصطفی بودن الان میدیدید
بسه دیگه ....
خبر جدید :
عماد پیت بوی : من برادر 2pac بودم ...توی بیمارستان از هم جدا شدیم ..(2 قلو بودن..)
بسه دیگه ...
-------------------------
گفتید رکورد این تایپیک :
اگه 1 ماه هم این جا پست ندیم هم کسی نمی تونه به این جا برسه ....
این جا برای خودش قدرتی حساب می شه ....
خب دیگه شما فعلاچشم بصیرت که نداری مصطفی داره اونم چه چشمی
این طوریه حالا بهت میگم
کاسیاس: من براد کوچیک وحید طالب لو بودم توی شهر بازی گم شدیم در ضمن وی اضافه کرد برادر بزرگترم به من اصول دروازه بانی رو یاد داد
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
در ضمن موافقم اینجا ابر قدرته سال دیگه همین موقع 100.000 پست رو رد کرده به دلیل اینکه اسپمر چو اسپمر ببیند خوشش آید
دیگه اسکی نرو .. من برادر رو گفتم .. برو سراغ یه چیز دیگه ..
---------------------
این تایپیک اسپمر های بزرگی رو به پی سی ورلد واارد کرده ..الان هم که دارید توی گروه ها می بینید ..
این جا اکادمیه خوبی می شه ..فقط باید روش سرمایه گزاری کنن..![]()
بچه ها هزاری رو گوش دادید ؟؟؟
خیلی باحاله ..
ببخشید اینترنت 100.0 mbps چقدر سرعتش و
حدودا چقدر پولش تو ایران میشه ؟
توی ایران ؟؟؟؟؟؟
فحش میدی ؟؟؟؟
اگه تو ایران هم می بود .. قیمتش الان ماهی بالا ی 70 80 میلیون در مواومد ....
سرعت دانلودش می شه ..
70 مگا بایت بر ثانیه ....
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)