کد دقیق مدل گوشی سرچ کن، نه اسم گوشی
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
کد دقیق مدل گوشی سرچ کن، نه اسم گوشی
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
سرعت دانلود تا دیروز 3 مگابایت بر ثانیه بود، الآن شده 1 مگابایت بر ثانیه!!!
4G - ساری.
ممکنه این مشکل موقتی باشه؟
خوش به حالت از 2 تا الان قطع بود.سرعت 120 کیلوبایت.خوزستان.
یعنی چی اخه چرا همه جا سرعتا افت کرده اصلا ایرانسل چه سیاستی رو دنبال میکنه کاش یکی بود اطلاعاتی داشت و میشد دلیل این نوسانات عجیب ایرانسل رو ازش پرسید چون من همراه تنبل هم دارم اصلا از این مشکلات نداره پایین هست سرعتش ولی تقریبا همیشه یه جوره
کلا عجیبه این چند وقت
انتن مودم Mr200 که واقعا مودم قوی هست از 75% شده 25%
و شبا سرعت دانلود 300-500 شده که به زور 11 گیگ دان میکنه
اوایل سرعت دانش روی 4 مگ بود ولی چند ماهه اومده پایین شدیدا
دوستان من یه مشکلی دارم رو حالت 4g ،بعضی وقت ها کسی بهم زنگ میزنه، گوشیم دردسترس نیست و بعد از چند ثانیه واسم اس ام اس میاد که شما یه تماس از دست رفته از فلانی داشتین. بعضی وقتا خودمم به کسی زنگ میزنم، کلا انتن میپره و دوباره انتن برمیگرده و فکر کنم میره رو شبکه 2g
کسی راه حلی نداره؟ من نیشابور هستم
منم با آیفون این جوری میشه بعضی وقت ها فقط روی ایرانسل ولی روی همراه اول اصلا این جوری نمیشه من فکر میکنم مشکل از شبکه ایرانسل هست احتمالا , تازه حالا برای شما میگه در دسترس نیست برای من طرف میگه کلی هم بوق خورده و ورنداشتی بعدش من اس ام اس رو گرفتم
برادمنم همینه
کلا 4g قابلیت تماس نداره
باید سوویچ کنه روی نسل 3 یا 2 که زمان می بره
برای من که سریع اتفاق میفته، بستگی داره وضعیت سیگنال چطور باشه اگر سیگنال ضعیف باشه ممکنه یکم بیشتر طول بکشه
sent from Huawei mate 8
اين اشكال موقعي ميفته كه رو ٤جي باشين و چون فعلا رو ٤ جي قابليت تماس نداره ميخواد سوييچ كنه بهشبكه پايين تر مثل ٣جي يا ٢ جي
اما اونا آنتن ضعيفي داشته باشند اونجايي كه هستين يا اون انتي كه ميخواد وصل بشه ظرفيت مشتركش پر باشه واسه همين نميتونه سوييچ كنه و تماس از دست رفته ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)