والا من دیگه در اون زمینه تخصصی ندارم باید از بقیه دوستان که واردترن این سوال رو بپرسید.اگر پارتی در حدی باشه که بتونه توی سیستم دست ببره شاید بشه
با پارتی همه کاری میشه کرد اما خوب بعضی چیزا مستثنی هستن و اصلا نمیشه.![]()
والا من دیگه در اون زمینه تخصصی ندارم باید از بقیه دوستان که واردترن این سوال رو بپرسید.اگر پارتی در حدی باشه که بتونه توی سیستم دست ببره شاید بشه
با پارتی همه کاری میشه کرد اما خوب بعضی چیزا مستثنی هستن و اصلا نمیشه.![]()
پس 5 ترم خوندن اضافه خدمت داره![]()
تا جایی که بنده میدونم و همیشه اینطور بوده تا زمانی که به شما اجازه تحصیل بدن اضافه خدمت نمیخورید بعد از اتمام تحصیل هم یک سال وقت دارید دفترچه بفرستید ..
در حقیقت مجوز تحصیلی که به شما میدن همون یکسال وقتی هست که بعد از فراغت تحصیلی به شما داده میشه و پس از فراغت دیگه شما یکسال وقت ندارید و سریع باید دفترچه ارسال کنید
با پارتی که همه چی ممکنه! اما اگر سه ماهت برای غیبته درست خدمت کنی و یکم زور بزنی حله اونم دایی
نه .گفتم که شانسیه اما من فکر نمیکنم کسی با 5 ترم غیبت بخوره .من کسایی رو دیدم که تا خرخره خوندن و هیچ اضافه ای نخوردن و کسانی رو هم دیدم که توی همون مدت مجاز تموم کردن اما به خاطر سنشون اضافه خوردن .مثل یکی از همین دوستانم که گفتم بهش گفته بودن به خاطر سنت اضافه خوردی در صورتی که من تو عمرم همچین قانونی نشنیده بودم که کسی که غیبت نکرده به خاطر سنش بخوان براش اضافه بزنن ..غیبت هم نداشت فقط تا 29 سالگی درس خونده بود و بعد تصمیم به خدمت گرفته بود خودش میگفت لابد به خاطر این بوده که تغییر رشته داده و سنش رفته بالا و نسبت به کسایی که تو 24 -25 سالگی لیسانس میگیرن 4 سال اضافه تر خونده .الله و اعلم![]()
برای کاردانی فکر میکنم 5 ترم مجاز باشه برای کارشناسی ناپیوسته هم حداکثر 6 ترم .شما هم ممکنه بیشتر از این بخونی و غیبت نخوری .کسی سر از سیستمشون درنمیاره معلوم نیست چه جوری و سر چه حسابی محاسبات رو انجام میده .من چیزایی دیدم که هنوز تو کفم .فکر کنم سیستم همه چیز رو درنظر میگیره مثل سن و تعداد دفعاتی که معافیت تحصیلی صادر شده ،دفعاتی که مجوز ادامه صادر شده ، تغییر رشته و اینا.... .برای همین از یک فرد تا فرد دیگر متغیره .
در نهایت شما برو از نظام وظیفه بپرس اگه بهت گفت مشکلی نداره شما فقط 10 درصد احتمال بده اضافه بخوری اگر هم گفت اضافه میخوری 50 درصد احتمال اضافه خوردن هست.
سلام بچه ها
منم رفتنی شدم واینم اخرین پستم.شماها وخودم رو به دست خودش میسپرم .
فعلا خدا حافظ تا 2ماه دیگه![]()
سنوات تحصیلی برای کاردانی 2.5 سال و برای کارشناسی 5 سال هست. باز هم برای اینکه مطمئن بشید برید از پلیس + 10 شهرتون سوال کنید.
ولی من کد مازاد نخوردم، پذیرش شدم اما چونم تکمیلی نرفتم باید برم آموزشی اما کجاش فردا معلوم میشه
کسی چنین مشکلی واسش ایجاد نشده؟
سلام بچه ها
من اموزشیم 02بود و دیروز تمام شد . گفتن برین 4روز دیگه بیاین امریه بگیرین
رشته ام مکانیک وگرایشم جامدات هست
به نظرتون دوره کد میخورم ؟
اگه دوره کد بخورم بعدش افسر اموزش میشم؟
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)