تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2840 از 4105 اولاول ... 1840234027402790283028362837283828392840284128422843284428502890294033403840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,391 به 28,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

نیروی بسیارری گرفتند با قضیه 24 ماه شدن ..خدا کنه 18 ماه بشه . یا اصلا بشه 21 ماه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام .. امیدوارم که این دوران به خوشی بگذره ..

از دوستان کسی هست که تهران باشه و فردا ۲ اسفند افتاده باشه پادگان نیروی انتظامی مرزن آباد؟!

اصلا اونجا شده دانشگاه افسری یا پادگانه هنوز؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آمار دادن که روزانه 11 هزار غایب برای خرید خدمت شون اقدام میکنند!! حساب کنید ببینید توی این سال ها چند نفر از زیر خدمت نا مقدس سربازی فرار کردند یا کلا نرفتند

دولت هم مدتی قبل پیشنهاد خرید خدمت رو به مجلس داد که نمایندگان (!) ملت قبول نکردند!

در هر صورت این احتمال وجود داره با توجه به مسائل اقتصادی و هم اعتراضاتی که توی این چند سال به اجباری بودن سربازی شکل گرفته این طرح تصویب بشه. صحبت ها و نقل قول های ضعیفی شنیده میشه که اگر این بار طرح فروش سربازی اجرا بشه یک بخشی از درآمد حاصله رو به سربازها بدن تا افرادی که توانایی خرید ندارن رو راضی نگه دارند.

در هر صورت با توجه به گمانه زنی ها و شایعات یا طرح فروش سربازی اجرا نمیشه و یا به صورتی اجرا میشه که مثل چند سال قبل اعتراض قشر کم درآمد رو در پی نداشته باشه. و البته از این مورد دوم استقبال میکنیم که به نفع هر دو طرف هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

این اختمالا آخرین پیام قبل از اعزامم هست. از همه دوشتان ممنون بابت راهنمایی هاشون. واقعا اعضای سایت فعال هستند دمشون گرم.
    فرق من با بقیه اینه که هنوز نمیدونم آموزشی کجا باید برم؟!!! فردا تازه بهم میگن ایشاالله که یه جای خوب بیفتم
    رخصت ...

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

معمولا دانشگاه بعد از سنوات مجاز بهت گیر میده که از نظام وظیفه مجوز بگیری تا بتونی انتخاب واحد کنی ولی اگرم کاری بهت نداشت خودت باید به محض این که سنوات مجازت تموم شد بری و از نظام وظیفه مجوز بگیری تا غیبت نخوری این که تا چند ترم باهات راه بیان بستگی به انصاف نظام وظیفه و دانشگاه شهرتون داره .توی اهواز که تا 3 ترم به راحتی باهام راه اومدن ولی دوستانی بودن که در شهرهای دیگه بیشتر از یک ترم هم نتونستن مجوز بگیرن و اخراج شدن .بعضی جاها با ادم راه میان بعضی جاها نه .اما همونطور که گفتم کسایی که از نظام وظیفه هم مجوز بگیرن گاهی بین سه تا 6 ماه اضافه سنواتی میخورن .ظاهرا این مورد هم شانسیه .مثلا دوستان من همه مثل خودم سنوات داشتن و نظام وظیفه بهشون گفته بود چون مجوز گرفتین دیگه اضافه نمیخورین چون از همون وقتی که سنوات بهمون خورد دنبال مجوز بودیم و همش با اجازه نظام وظیفه اما وقتی برگه اعزامشون به همراه کد اومد براشون با چشمای خودم و در کمال تعجب دیدم حداقل سه ماه اضافه لحاظ کرده بودن .تازه اونها از من هم زودتر تموم کرده بودن .خواستم بهت بگم نمیتونی بفهمی اضافه خوردی یا نه فقط و فقط زمانی مشخص میشه که برگه سبز یا همون برگه ای که محل اموزش رو داخلش زده واست میاد. زودتر از اون اصلا نمیشه فهمید .چون توی سیستم چیزی به اسم اضافه ثبت نمیشه و حرفهای نظام وظیفه بر اساس تاریخ مجاز تحصیل هست که ذهنی حساب میکنه و بهت میگه اما وقتی خواستن تقسیم بندی کنن تو تهران این سیستم فوق هوشمندشون یه محاسبات دقیقی انجام میده و تلافی این ترم های اضافه رو سرت در میاره .من فقط اون چیزی رو که دیده بودم گفتم حالا انشاالله که برای شما مشکلی پیش نیاد .زیاد هم به این حرفها توجه نکن که نظام وظیه فقط برای کسایی که غیبت دارن اضافه میزنه اگر کسی با مجوز تحصیل کرده باشه اضافه نمیخوره و اینا .اتفاقا اضافه میزنه خیلی خوبم میزنه .حالا به مرور به درستی حرفهام پی میبری.فقط زمان میخاد
    راستی من اگر دیدم که مثلا زدن 3 ماه اضافه خدمت می تونم کمش کنم ، منظورم با پارتیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اینم از دوره آموزشی تو 05 که خدا رو شکر به خیر و خوشی گذشت
    بچه ها من کد خوردم توپخونه اصفهان... کسی نمیدونه بعد از دوره کد توپخونه کجا ها ممکنه بیفتم؟؟؟؟؟
    پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

داره خودمونی میشه cronus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان این آخرین پستمه قبل رفتن از همه دوستانی کی تو این مدت کمکون کردن و به سوالاتمون ج دادن خیلی ممنونم.بچه هاییم که فردا اعزام میشن ایشالله بتونیم سختی های آموزشیو تحمل کنیم.بقول دوستمون داداش ساسان چون میگذرد غمی نیستمرخصی بیام میام اینجا.قربون شما.یا علی
    سلام مجتبی جان انشاله فردا صبح میبینمت داداش یاشاسین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بچه ها من امریه محیط زیست بودم قرار بود خودشون تمدید کنن از 1.12 به 1.2 امروز از طریق سامانه پیامکی استعلام گرفتم این پیام اومده :
    آخرين وضعيت درخواست اعزام شما، معرفي به توزيع نيرو و تاريخ اعزام شما 1394/02/01 است. تاريخ ثبت وضعيت: 1393/11/30
    هزينه خدمات برعهده مشترک مي باشد
    معرفی به توزیع نیرو یعنی چی؟ الان تمدیدم درست شده دیگه؟

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه های 01 فردا میبینمتون

نمیدونم چرا هیچ حسی ندارم به قول معروف شل کردم !!

ممنون از بچه هایی که تو این مدت راهنماییمون کردن و سوالامون رو جواب دادن

10. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این اختمالا آخرین پیام قبل از اعزامم هست. از همه دوشتان ممنون بابت راهنمایی هاشون. واقعا اعضای سایت فعال هستند دمشون گرم.
    فرق من با بقیه اینه که هنوز نمیدونم آموزشی کجا باید برم؟!!! فردا تازه بهم میگن ایشاالله که یه جای خوب بیفتم
    رخصت ...
    من مثه خودتم دوست عزیز، کد مازاذ خوردم
    انشالا که همینطوره، موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •