نیروی بسیارری گرفتند با قضیه 24 ماه شدن ..خدا کنه 18 ماه بشه . یا اصلا بشه 21 ماه .
نیروی بسیارری گرفتند با قضیه 24 ماه شدن ..خدا کنه 18 ماه بشه . یا اصلا بشه 21 ماه .
سلام .. امیدوارم که این دوران به خوشی بگذره ..
از دوستان کسی هست که تهران باشه و فردا ۲ اسفند افتاده باشه پادگان نیروی انتظامی مرزن آباد؟!
اصلا اونجا شده دانشگاه افسری یا پادگانه هنوز؟!
آمار دادن که روزانه 11 هزار غایب برای خرید خدمت شون اقدام میکنند!! حساب کنید ببینید توی این سال ها چند نفر از زیر خدمت نا مقدس سربازی فرار کردند یا کلا نرفتند
دولت هم مدتی قبل پیشنهاد خرید خدمت رو به مجلس داد که نمایندگان (!) ملت قبول نکردند!
در هر صورت این احتمال وجود داره با توجه به مسائل اقتصادی و هم اعتراضاتی که توی این چند سال به اجباری بودن سربازی شکل گرفته این طرح تصویب بشه. صحبت ها و نقل قول های ضعیفی شنیده میشه که اگر این بار طرح فروش سربازی اجرا بشه یک بخشی از درآمد حاصله رو به سربازها بدن تا افرادی که توانایی خرید ندارن رو راضی نگه دارند.
در هر صورت با توجه به گمانه زنی ها و شایعات یا طرح فروش سربازی اجرا نمیشه و یا به صورتی اجرا میشه که مثل چند سال قبل اعتراض قشر کم درآمد رو در پی نداشته باشه. و البته از این مورد دوم استقبال میکنیم که به نفع هر دو طرف هست![]()
این اختمالا آخرین پیام قبل از اعزامم هست. از همه دوشتان ممنون بابت راهنمایی هاشون. واقعا اعضای سایت فعال هستند دمشون گرم.
فرق من با بقیه اینه که هنوز نمیدونم آموزشی کجا باید برم؟!!! فردا تازه بهم میگن ایشاالله که یه جای خوب بیفتم
رخصت ...
راستی من اگر دیدم که مثلا زدن 3 ماه اضافه خدمت می تونم کمش کنم ، منظورم با پارتیه![]()
سلام به همه دوستان
اینم از دوره آموزشی تو 05 که خدا رو شکر به خیر و خوشی گذشت
بچه ها من کد خوردم توپخونه اصفهان... کسی نمیدونه بعد از دوره کد توپخونه کجا ها ممکنه بیفتم؟؟؟؟؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
سلام مجتبی جان انشاله فردا صبح میبینمت داداش یاشاسین
سلام بچه ها من امریه محیط زیست بودم قرار بود خودشون تمدید کنن از 1.12 به 1.2 امروز از طریق سامانه پیامکی استعلام گرفتم این پیام اومده :
آخرين وضعيت درخواست اعزام شما، معرفي به توزيع نيرو و تاريخ اعزام شما 1394/02/01 است. تاريخ ثبت وضعيت: 1393/11/30
هزينه خدمات برعهده مشترک مي باشد
معرفی به توزیع نیرو یعنی چی؟ الان تمدیدم درست شده دیگه؟
بچه های 01 فردا میبینمتون
نمیدونم چرا هیچ حسی ندارم به قول معروف شل کردم !!
ممنون از بچه هایی که تو این مدت راهنماییمون کردن و سوالامون رو جواب دادن![]()
من مثه خودتم دوست عزیز، کد مازاذ خوردم
انشالا که همینطوره، موفق باشی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)