تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2840 از 4428 اولاول ... 1840234027402790283028362837283828392840284128422843284428502890294033403840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,391 به 28,400 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

تایید میشود.
    استریم خطم هم پایین امد و فهمیدم تا 3 مگ بیشتر نمیکشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان خواهش می کنم به مشکل منم جواب بدین.تعداد صفحات زیاد بود دیگه پست های قبلی رو نخوندم.حدود 2 ماهی میشه سرعت دانلود از سایت های خارجی شدیدا پایین اومده یعنی سرعت عادیم تو سایت های ایرانی 170 تا 200 هست ولی از یه سایت خارجی که می خوام دانلود کنم سرعت میشه 20 تا 30 البته چیزی که باعث تعجب منه ثانیه های اول دانلود هست که اول تا سه چهار ثانیه سرعت رو 170 تا 200 هست بعد یه دفعه وایمیسه دوباره که شروع می کنه دیگه رو 20 تا 30 ثابته هر چقدر هم تلاش می کنم سرعت بالا نمی ره .پشتیبانی هم که مزخرف تحویل من میده . هر کی چیزی می دونه دریغ نکنه لطفا.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان خواهش می کنم به مشکل منم جواب بدین.تعداد صفحات زیاد بود دیگه پست های قبلی رو نخوندم.حدود 2 ماهی میشه سرعت دانلود از سایت های خارجی شدیدا پایین اومده یعنی سرعت عادیم تو سایت های ایرانی 170 تا 200 هست ولی از یه سایت خارجی که می خوام دانلود کنم سرعت میشه 20 تا 30 البته چیزی که باعث تعجب منه ثانیه های اول دانلود هست که اول تا سه چهار ثانیه سرعت رو 170 تا 200 هست بعد یه دفعه وایمیسه دوباره که شروع می کنه دیگه رو 20 تا 30 ثابته هر چقدر هم تلاش می کنم سرعت بالا نمی ره .پشتیبانی هم که مزخرف تحویل من میده . هر کی چیزی می دونه دریغ نکنه لطفا.
    تعداد کانکشن رو بذار روی حداکثر و چندین فایل همزمان بذار دانلود بببین سرعتت بهتر میشه یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تعداد کانکشن رو بذار روی حداکثر و چندین فایل همزمان بذار دانلود بببین سرعتت بهتر میشه یا نه
    کلاً سرعت دانلود از سرورهای خارج از کشور پایین آورده شده بنا به دلایلی. به همین خاطر حداقل باید 8 کانکشن همزمان بذاری برای دانلود فایل. من کانکشن‌های خیلی زیاد مثلاً تا 32 رو هم امتحان کردم ولی معمولاً به دلیل اورهدی که ایجاد می‌کنه تأثیر چندانی روی افزایش سرعت نداره و همون 8 تا واسه من در اکثر موارد بهتر جواب می‌ده. با این روش چند کانکشن هم‌زمان شما خونه پرش بتونی 350 کیلوبایت سرعت بگیری. البته به شرطی که این سرعت 170 تا 200 که نوشتی خودش با چند تا کانکشن نباشه.

البته این که می‌گی اولش سرعت بالاست و بعد از چند لحظه به شدت افت می‌کنه دقیقاً اثر همین سیستم انفجاری (Burst) اه که جدیداً پارس‌آنلاین راه انداخته. این سیستم انفجاری برای بهتر شدن کیفیت مرور صفحات وب طراحی شده، نه برای دانلود فایل. واسه همینم اگه سایز فایلی که داره می‌گیره از یه حد مشخصی که فکر کنم حتماً زیر 1 مگ یا حتی زیر 500 کیلوبایته، بیشتر باشه سرعت دانلودش رو بلافاصله می‌آره پایین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کلاً سرعت دانلود از سرورهای خارج از کشور پایین آورده شده بنا به دلایلی. به همین خاطر حداقل باید 8 کانکشن همزمان بذاری برای دانلود فایل. من کانکشن‌های خیلی زیاد مثلاً تا 32 رو هم امتحان کردم ولی معمولاً به دلیل اورهدی که ایجاد می‌کنه تأثیر چندانی روی افزایش سرعت نداره و همون 8 تا واسه من در اکثر موارد بهتر جواب می‌ده. با این روش چند کانکشن هم‌زمان شما خونه پرش بتونی 350 کیلوبایت سرعت بگیری. البته به شرطی که این سرعت 170 تا 200 که نوشتی خودش با چند تا کانکشن نباشه.

البته این که می‌گی اولش سرعت بالاست و بعد از چند لحظه به شدت افت می‌کنه دقیقاً اثر همین سیستم انفجاری (Burst) اه که جدیداً پارس‌آنلاین راه انداخته. این سیستم انفجاری برای بهتر شدن کیفیت مرور صفحات وب طراحی شده، نه برای دانلود فایل. واسه همینم اگه سایز فایلی که داره می‌گیره از یه حد مشخصی که فکر کنم حتماً زیر 1 مگ یا حتی زیر 500 کیلوبایته، بیشتر باشه سرعت دانلودش رو بلافاصله می‌آره پایین.
    یعنی هیچ راهی نداره؟توروخدا نگو نه

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی اینجا هست 256 نامحدود داشته باشه؟
    من مخابرات دارم میخوام پارس آنلاین بگیرم
    دیگه اون 20 گیگ رو که با سرعت بالا میتونم بگیرم؟
    از چاله در نیام بیوفتم تو چاه!!
    توی صفحه قبل دیدم یکی گفته بود نامحدودا رو محدود میکنن!!!! واقعا واقعیت داره؟؟؟؟؟
    Last edited by mojtaba2321; 28-01-2014 at 12:50.

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

علت اینکه چند ثانیه اول سرعت رو بالا میزنه اینه که IDM وقتی رو لینک کلیک کردید دانلود رو شروع میکنه و وقتی دارین محل ذخیره شدن رو انتخاب میکنید در حال دانلوده. وقتی که دانلود رو start میکنید به خاطر اون حجم دانلود شده سرعت رو بالا میرنه. این ویژگی رو میشه غیر فعال کرد. در اینترنت های 9مگی برا آدم دردسر ایجاد میکنه.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

من رفتم تخلیه کردم به نظر من اصلا مشکلی در کار نیست اینا یه جوری محدود میکنن
    من دو ماه استفاده کردم خطم رو همون روز اول ۹ بستن تا یه هفته سرعتم شب و روز دور و بر ۸۰۰ ۹۰۰ بود ولی یهو سرعتم اومد رو ۱۰۰ ۱۱۰ بعد شد ۲۰ ۳۰ باز رفتم مسافرت دانلود نداشتم اومد رو ۴۰۰ باز دانلود رو شروع کردم اومد رو ۱۰ ۱۲ دیگه کاسه ی صبرم لبریز شد و تخلیه کردم

Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

شنیدم پارس آنلاین خیلی کنترل میشه، وابسته به سپاهه! آیا حقیقت داره؟

11. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •